ιατρικα γαντια

jimys

Member
Δεν ξερω αν εχει χρησιμοποιησει κανεις ιατρικα γαντια οταν χρησιμοποιει καποια τοπικη λοσιον.. εγω πειραματιζομαι σε αυτο τη τελευταια εβδομαδα και με την ιδια ποσοτητα αφρου μινοξιδιλης αλλα πλεον και με τη χρηση γαντιων ειδα sides που πριν δεν ειχα..

συμπερασμα υπαρχει αρκετη αποροφηση απο τα δακτυλα ειδικα οταν κανεις μασαζ εκεινη τη στιγμη οπως εγω..

δοκιμαστε το αν θελετε και μου λετε.. τα ιατρικα γαντια ειναι φθηνα 5 ευρω τα 100... απο ( φαρμακειο ή σουπερμαρκετ )

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwsths

Member
jimys είπε:
Δεν ξερω αν εχει χρησιμοποιησει κανεις ιατρικα γαντια οταν χρησιμοποιει καποια τοπικη λοσιον.. εγω πειραματιζομαι σε αυτο τη τελευταια εβδομαδα και με την ιδια ποσοτητα αφρου μινοξιδιλης αλλα πλεον και με τη χρηση γαντιων ειδα sides που πριν δεν ειχα..

συμπερασμα υπαρχει αρκετη αποροφηση απο τα δακτυλα ειδικα οταν κανεις μασαζ εκεινη τη στιγμη οπως εγω..

δοκιμαστε το αν θελετε και μου λετε.. τα ιατρικα γαντια ειναι φθηνα 5 ευρω τα 100... απο ( φαρμακειο ή σουπερμαρκετ )

Jimmy ειναι λιγο παλιο ποστ αλλα θελω να προσθεσω και γω. πραγματικα κανουν δουλεια . εγω δοκιμαζω τωρα 2 βδομαδες πλαστικα σακουλενια γαντια απο αυτα που εχουν στους φουρνους. Κανουν 1 ευρω τα 100 τεμαχια στ φαρμακειο υπολογισε τωρα 2 φορ τη μερα απο 2 25 μερες σου πανε.. τα λατρεψα γτ δεν μενει τιποτα στα χερια κανεις καλυτερο μασαζ γτ γλιστραει το δακτυλο ευκολοτερα και καλυπτει μεγαλυτερη επιφανεια και νομιζω και γω καπως εχουν ελλατωθει τα sides οπως τριχοφυια στο προσωπο.Σιγουρα δεν χανω απο αυτο ειναι τζαμπα και εχει κ πλακα :p

Μπλουζα