haircloningnow
Member
καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας αναφερω τη λοσιον που βαζω !πριν σας πω τα συστατικα θα σας πω οτι τα αποτελεσματα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ...!το κυριο συστατικο της ειναι το regain 5%.και επιπελον περιεχει οιστραδιολη βαλεριανη,υδροξυπρογεστερονη,προπυλικη γλυκολη και betvovate!την χρησιμοποιω 10 χρονια βαζω κανα 6μηνο μετα σταματαω κανα μηνα κ ουτο καθεξης!τωρα τελευταια βαζω απο τον αυγουστο!τα αποτελεσματα φοβερα!οοο,τι καλυτερο μπορει να κανει το βασικο της συστατικο ι μινοξιδιλη δηλαδη!δεν βαζω κανενα dht blocker εχω να πω και επισης εδω και 20 μερες για 2 φορες την βδομαδα βαζω κετοκοναζολη 2%.σημειωνω εδω μεσα εμαθα την κετοκοναζολη και λουζομαι πρωτη φορα με αυτη στα τοσα χρονια!ελπιζω να κανει καλο!τωρα θεωρω οτι ειμαι στο peak των αποτελεσματων!μακαρι να τα συντηρησω!να προσθεσω τιποτα αλλο?να αφαιρεσω τιποτα απο αυτα που εχει η λοσιον??ΣΗΜΕΙΩΣΗ: θελω να μου πουν οι πιο εμπειροι(ο φαρμακοποιος μουειπε αποκλειεται απο την λοσιον)σαν sides παρατηρησα πρηξιμο στο στηθος εντονο και μαλιστα μετα το shedding οταν αρχισε δηλαδη το regrowth!τυχαιο?δεν ειναι απο αυτα? αυτα!!!!!