μέτρηση DHT

qwsa

New Member
καλημέρα!!! που μπορώ να κάνω μέτρηση DHT;;; έχω ακούσει ότι αυτός είναι ο κυρίως λόγος της τριχόπτωσης στους άνδρες αν έχουν υψηλό ποσοστό αυτής της ορμόνης.... :huh:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
qwsa είπε:
καλημέρα!!! που μπορώ να κάνω μέτρηση DHT;;; έχω ακούσει ότι αυτός είναι ο κυρίως λόγος της τριχόπτωσης στους άνδρες αν έχουν υψηλό ποσοστό αυτής της ορμόνης.... :huh:

Η μέτρηση της DHT μπορεί να γίνει με μια απλή εξέταση αίματος.

Αλλά και να τη μετρήσεις δε θα βγάλεις κανένα απολύτως συμπερασμα. Μπορεί να τη βρεις στο κάτω όριο των φυσιολογικών τιμών της και πάλι να έχεις τριχόπτωση απλά γιατί τα μαλλάκια σου είναι ευαίσθητα ακόμα και σε αυτά τα χαμηλά επίπεδα. Άλλος μπορεί να βρει την DHT στα πιο υψηλά όρια της αλλά να μην έχει ιχνος τριχόπτωσης γιατί τα μαλλάκια του έχουν μεγάλες αντοχές ακόμα και στα όρια αυτά.

zafi1988

Member
qwsa είπε:
Το είχα ρωτήσει και εγώ ..ακόμα δεν έχω βρει κάπου οικονομικά εδώ Αθήνα..όλοι από 40 ευρώ και πάνω ..εάν βρεις κάπου εντός Αττικής στείλε μου inbox ευχαριστώ..

Beret78

Member
Και εγω έκανα μια σωρεία εξετάσεων χθες που τις κάλυπτε το ταμειο.Την dht δεν την καλυπτει.Μου κόστισε 48 ευρώ

zafi1988

Member
Beret78 είπε:
Και εγω έκανα μια σωρεία εξετάσεων χθες που τις κάλυπτε το ταμειο.Την dht δεν την καλυπτει.Μου κόστισε 48 ευρώ
Ναι δεν τις καλύπτει όντως..αλλα οι τιμες διαφερουν απο εργαστήριο σε εργαστήριο.

Beret78

Member
GOMI εκανα Τ4,Τ3,ΤSH,Προλακτικη (prl)οισταδιολη,προγεστερονη,FSH,LH,TESTO,F-TESTO,S-DHEA,DHEA,ΑΝΔΡΟΣΤΕΝΕΔΙΟΝΗ D4,Ινσουλινη,dht και αλλες ειναι πολλες να τις γραψω.
Αποτελεσματα παιρνω αυριο το απογευμα.Ασε και μου εχει παει το σκ..ο στην καλτσα με το τι θα δω

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ωραίο "σετάκι" ....:)

Αν θες πόσταρε όταν τα πάρεις με το καλό στο θέμα εξετάσεων...

Καλά αποτελέσματα...

Beret78

Member
Σε ευχαριστώ πολύ.Θα τα ποσταρω.Θελω οταν τα παρω να παω σε ενα δερματολογο να μου πει μια γνώμη για την γκλαβα μου,πως τα βλεπει τα πραγματα.Απο οτι διαβαζω εδω ομως ειμαι πολυ επιφυλακτικος και εχω πελαγωσει.Δεν εχω και καποιον δικο μου,μονος δερματολογος που εχω παει ειναι αυτος στα 15 μου οταν ειχα διαχυτη λογω χαμου δικου μου προσωπου.Πριν λιγες μερες ξεθαψα και το ονομα του(παει και πολυς καιρος)δε το αναφερω οχι οτι εχω προβλημα απλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να λεμε ονοματα γιατρων.Τελικα ειναι καλυτερα να παει καποιος σε 2-3 να παρει γνωμες ή γινεται πιο σαλάτα έτσι?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα