μακρυα απο propecia proscar λενε οι δερματολογοι...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

darius

Member
σημερα π λετε ειπα ν ψαχτω λιγο γιατι πλεον δεν παει τ θεμα τ μ τ μαλλια μ εχω φρικαρει κ παο σε 2 δερματολογους τους λεω τ προβλημα μ κ μ λενε κατεφθειαν μινο θα την αρχισεις μπλα μπλα αλλα δεν σταματαει αυτο π ερχεται θ γινει ουτο σιαλος κ οτι δεν υπαρχει λυση γ την τριχοπτοση ..... μετα τους ρωτησα γ proscar propercia κ φριξανε κ μ λενε μακρυα ειναι γ τν καρκινο τ προστατη κ μπορει ν εχεις διαφορα προβληματα οποτε δεν ξερω τ ν πω μακρυα απο αυτα ναι ι οχι ιδου τ ερωτημα?... υπαρχει θεραπεια τελικα ι αδικα φασανιζεται ο κοσμος κ εγω αναζητοντας κατι καλο γ ν αρχισω .... βεβεα δεν θ μινω σε αυτην την αποψη κ θ ψαχτω κιαλο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

anieros36

New Member
darius είπε:
σημερα π λετε ειπα ν ψαχτω λιγο γιατι πλεον δεν παει τ θεμα τ μ τ μαλλια μ εχω φρικαρει κ παο σε 2 δερματολογους τους λεω τ προβλημα μ κ μ λενε κατεφθειαν μινο θα την αρχισεις μπλα μπλα αλλα δεν σταματαει αυτο π ερχεται θ γινει ουτο σιαλος κ οτι δεν υπαρχει λυση γ την τριχοπτοση ..... μετα τους ρωτησα γ proscar propercia κ φριξανε κ μ λενε μακρυα ειναι γ τν καρκινο τ προστατη κ μπορει ν εχεις διαφορα προβληματα οποτε δεν ξερω τ ν πω μακρυα απο αυτα ναι ι οχι ιδου τ ερωτημα?... υπαρχει θεραπεια τελικα ι αδικα φασανιζεται ο κοσμος κ εγω αναζητοντας κατι καλο γ ν αρχισω .... βεβεα δεν θ μινω σε αυτην την αποψη κ θ ψαχτω κιαλο

Καλά θα κάνεις και θα ψαχτείς φίλε μου! To forum και τα μέλη θα σε βοηθήσουν πολύ. Ψάξου όμως αγαπητέ μου και βάλε καμία αυτόματη διόρθωση όταν γράφεις, γιατί μας βγάζεις τα μάτια!

Chs

Μέλος του προσωπικού
Αγαπητέ φίλε Darius, σε παρακαλώ γράφε καθαρά και χωρίς συντομεύσεις "τ" "μ" "ν" κλπ, είναι κανόνας του forum.

weznem

Well-Known Member
καλως ηρθες φιλε..
θα σε καλεσω να δεις τις ενοτητες του φορουμ εχουμε θεραπειες με φιναστεριδη(προσκαρ/προσπεσια)..εχουμε ενοτητες με τα ωφελη τι παρενεργειες και πολλα αλλα ανθελεις μπορεις να ενημερωθεις και οτι σου γεννα ερωτηματα εδω ειμαστε να τα λεμε..θεωρω οτι θα βοηθηθεις στο να κατασταλλάξεις σε κατι..καλη αρχη!!

http://www.hairlossgr.com/forum/forum-47.html

http://www.hairlossgr.com/forum/forum-31.html

darius

Member
weznem είπε:
καλως ηρθες φιλε..
θα σε καλεσω να δεις τις ενοτητες του φορουμ εχουμε θεραπειες με φιναστεριδη(προσκαρ/προσπεσια)..εχουμε ενοτητες με τα ωφελη τι παρενεργειες και πολλα αλλα ανθελεις μπορεις να ενημερωθεις και οτι σου γεννα ερωτηματα εδω ειμαστε να τα λεμε..θεωρω οτι θα βοηθηθεις στο να κατασταλλάξεις σε κατι..καλη αρχη!!

http://www.hairlossgr.com/forum/forum-47.html

http://www.hairlossgr.com/forum/forum-31.html

συγνωμη για τα λαθη μου θα προσπαθησω να τα διορθοσω οσο ειμαι εδω δεν ξερω πολλα απο ορθογραφια συγνωμη και παλι παιδια

Gio

New Member
Σταμάτησα να εμπιστεύομαι τους δερματολόγους, όταν σταμάτησαν οι ίδιοι να εμπιστεύονται την δύναμη την θέλησης. Πάντα όταν κάνεις μια θεραπεία υπάρχουν και οι γνωστές παρενέργειες. Όχι σε όλους, ή τουλάχιστον όχι στην ίδια συχνότητα. Νομίζω οτι σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία. Εγώ εδω και μια βδομάδα είμαι σε minoxidil 5% ενω απο χθές πρόσθεσα proscar 1/5 και fungoral σαμπουάν.
Και βέβαια οταν υπάρχει γεννετική προδιάθεση θα υπάρχει ΠΑΝΤΑ πρόβλημα με τα μαλλιά μας. ΌΜΩΣ, ακολουθώντας μια σωστή ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ θεραπεία, αφενώς κρατάμε υγιή και δυνατά όσα έχουμε και αφετέρου κερδίζουμε πάρα πολύ χρόνο. Μπορείς να δείς αποτελέσματα παιδιών με την θεραπεία "big3" και να κρίνεις μόνος σου για την επιχυτία της ή οχι.

Φιλικά.

darius

Member
τωρα προσπαθω να βγαλω μια ακρη γενικα με ολο αφτο με τις θεραπειες ειμαι 20 περναω δυσκολα και ψαχνω θεραπεια υπαρχουνε απειρα θεματα εδω μεσα κ θα δυσκολα να καταληξω καπου οποτε αρχιζω μ μινοχ κ ο θεος βοηθος παιδια

Gio είπε:
Σταμάτησα να εμπιστεύομαι τους δερματολόγους, όταν σταμάτησαν οι ίδιοι να εμπιστεύονται την δύναμη την θέλησης. Πάντα όταν κάνεις μια θεραπεία υπάρχουν και οι γνωστές παρενέργειες. Όχι σε όλους, ή τουλάχιστον όχι στην ίδια συχνότητα. Νομίζω οτι σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία. Εγώ εδω και μια βδομάδα είμαι σε minoxidil 5% ενω απο χθές πρόσθεσα proscar 1/5 και fungoral σαμπουάν.
Και βέβαια οταν υπάρχει γεννετική προδιάθεση θα υπάρχει ΠΑΝΤΑ πρόβλημα με τα μαλλιά μας. ΌΜΩΣ, ακολουθώντας μια σωστή ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ θεραπεία, αφενώς κρατάμε υγιή και δυνατά όσα έχουμε και αφετέρου κερδίζουμε πάρα πολύ χρόνο. Μπορείς να δείς αποτελέσματα παιδιών με την θεραπεία "big3" και να κρίνεις μόνος σου για την επιχυτία της ή οχι.

Φιλικά.
δεν αντιλεγω ειμαι καινουριο μελος και φυσικα αχαριος γνωμη λεω δηλαδη τη γνωμη οτι μου ειπανε σημερα πρεπει οντως να ψαξω θεραπεις εδω μεσα οστοσο για τα χαπια που αναφερα εχουνε ασχημες παρενεργεις οπο τη διαβασα στης οδηγιες και δεν ειναι σχεδιασχενα για την τριχοπτοση...

weznem

Well-Known Member
φιλε εγω που σου μιλω δεν ειμαι υπερμαχος της φινα ομως θα σου πω να μην κανεις ενα λαθος να στοιχειοθετείς στο μυαλο σου μια αποψη απο το συναισθημα και απο την κινδυνολογια και μονο.. διαβασε το θεμα με την φινα διαβασε και τις παρενεργειες,μιλησε και με τοσα παιδαι που παιρνουν φινα.. ζυγισε τα και αποφασιζεις αν θες να δοκιμασεις..σιγουρα θα σου ελεγα να γινεται να το καθυστερησεις λογο ηλικιας βεβαια γιατρος δεν ειμαι οποτε μπορει να εχω δικιο μπορει και οχι.. :)
μην πεφτεις ψυχολογικα.. βαλε και καμια εικονα να εκτιμησουμε κατασταση... και τα λεμε ξανα...

darius

Member
weznem είπε:
φιλε εγω που σου μιλω δεν ειμαι υπερμαχος της φινα ομως θα σου πω να μην κανεις ενα λαθος να στοιχειοθετείς στο μυαλο σου μια αποψη απο το συναισθημα και απο την κινδυνολογια και μονο.. διαβασε το θεμα με την φινα διαβασε και τις παρενεργειες,μιλησε και με τοσα παιδαι που παιρνουν φινα.. ζυγισε τα και αποφασιζεις αν θες να δοκιμασεις..σιγουρα θα σου ελεγα να γινεται να το καθυστερησεις λογο ηλικιας βεβαια γιατρος δεν ειμαι οποτε μπορει να εχω δικιο μπορει και οχι.. :)
μην πεφτεις ψυχολογικα.. βαλε και καμια εικονα να εκτιμησουμε κατασταση... και τα λεμε ξανα...

δεν ξερω πως να ανεβασω εικονες αν βοηθησεις ευχαριστως

Gio

New Member
Φίλε Darius, αν είσαι κάτω των 25 θα σε συμβούλευα να μην ξεκινήσεις φίνα απο τώρα. Ο εγκέφαλος μας (μιλάω για το αντρικό φύλο) έχει απολήξεις και νευρώνες που βρίσκονται στο peak της αναδόμησης τους μέχρι και σε αυτή την ηλικία οπότε καλό είναι να μην "παρέμβεις" στην ανάπτυξη σου ακόμα.

Απο εκεί και πέρα γράφεις οτι "δεν είναι σχεδιασμένα για την τριχόπτωση". Ποιός το είπε αυτό; Aν στο είπε δερματολόγος τότε θα σε συμβούλευα να μην ξαναπεράσεις ούτε απο το πεζοδρόμιο. Το propecia απο το 1997 είναι το μόνο σκεύασμα παγκοσμίως που εγκρίθηκε απο όλους τους οργανισμούς φαρμάκων για την Ανδρωγενή αλλωπεκία. Το proscar απο την άλλη είναι το ίδιο ακριβώς χάπι, απλώς με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε finasteride, 5%. Οι περισσότεροι το σπάμε στα 5 ή στα 4 ή πιο παλιοί χρήστες με ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα στα μαλλιά μας και καλύτερα αποτελέσματα στις τσέπες μας.

darius

Member
Gio είπε:
Φίλε Darius, αν είσαι κάτω των 25 θα σε συμβούλευα να μην ξεκινήσεις φίνα απο τώρα. Ο εγκέφαλος μας (μιλάω για το αντρικό φύλο) έχει απολήξεις και νευρώνες που βρίσκονται στο peak της αναδόμησης τους μέχρι και σε αυτή την ηλικία οπότε καλό είναι να μην "παρέμβεις" στην ανάπτυξη σου ακόμα.

Απο εκεί και πέρα γράφεις οτι "δεν είναι σχεδιασμένα για την τριχόπτωση". Ποιός το είπε αυτό; Aν στο είπε δερματολόγος τότε θα σε συμβούλευα να μην ξαναπεράσεις ούτε απο το πεζοδρόμιο. Το propecia απο το 1997 είναι το μόνο σκεύασμα παγκοσμίως που εγκρίθηκε απο όλους τους οργανισμούς φαρμάκων για την Ανδρωγενή αλλωπεκία. Το proscar απο την άλλη είναι το ίδιο ακριβώς χάπι, απλώς με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε finasteride, 5%. Οι περισσότεροι το σπάμε στα 5 ή στα 4 ή πιο παλιοί χρήστες με ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα στα μαλλιά μας και καλύτερα αποτελέσματα στις τσέπες μας.
μα φιλε μου απο οτι διαβασα αναφερει για κατι για τον καρκινο η κανο λαθος δεν διαβσα για τριχοπτωση θα εκτιμουσα αν μπορουσες να μου εδειχνες καποιο σιτε σελιδα τ οποιο αποδικνυει την χρηση αυτον τον φαρμακων σε παρακαλω γιατι ειμαι αχαρειος σε αυτα ευχαριστω παντα φιλικα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
το προσκαρ ειναι 5μγ και ειναι για την υπερπλασσια του προστατη το προσπεσια ειναι 1μγ και ειναι για την τριχοπτωση..
οπως σε ολα τα φαρμακα της ραφλας τυχαι βρεθηκαν ετσι και αυτο.. εχει δικιο αν διαβαζεις τα λινκς που σου εδωσα θα λυθουν πολλες αποριες σου οπως σε αυτες που σου πανταω τωρα εγω και ο gio..

οσον αφορα τις φωτο υπαρχουν 2 τροποι ο ευκολος φτιαχνεις λογαριασμο σε http://imageshack.us/
τις ανεβαζεις απο το pc και απο κει δινεις τα λινκ η κατευθειαν τις εικονες στο νημα σου διχως περιορισμους στην χωριτικοτητα και τον αριθμο των εικονων...

δευτερος τροπος πατας το reply και κατω χαμηλα εχει το προσθηκη συνημμένου αρχειου, βρισκεις το αρχειο απο οπυ ειναι αποθηκευμενο και το φορτωνεις στο νηαμ σου... ελπιζω να σε βοηθησα...

Άκης

Administrator
darius είπε:
μετα τους ρωτησα γ proscar propercia κ φριξανε κ μ λενε μακρυα ειναι γ τν καρκινο τ προστατη κ μπορει ν εχεις διαφορα προβληματα

Με το που διάβασα αυτό φίλε μου δεν χρειάστηκε να αναρωτηθώ για τις γνώσεις του δερματολόγου σου. ΔΕΝ είναι για κανέναν καρκίνο του προστάτη αλλά για την υπερπλασία. Τι εννοεί με τα "διάφορα προβλήματα"; Καταρράκτη μήπως;
Θα πρέπει να στα αναλύσει σαν γιατρός που είναι, μην πετάνε ένα απλώς "προβλήματα" και άσε τον να ψάχνεται τον άλλο. Όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες αναφέρονται στο forum, ενώ επίσης υπάρχουν πολλά άτομα που παίρνουν φίνα, αυτοί θα σου πουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.

vag25

Well-Known Member
Tελικα και οι δερματολογοι που το προτεινουν ,αλλα και αυτοι που δεν το προτεινουν δεν ξερουν τι ειναι το φαρμακο...

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
κ εγω δεν εμπιστευομαι την φιναστεριδη αλλα τους 9 μηνες που την χρησιμοποιησα ειδα δουλεια.Ειναι αρκετα ισχυρο φαρμακο κ κανενας δεν μπορει να με πεισει οτι η μακροχρονια χρηση της δεν δημιουργει πολυ σοβαρα προβληματα.Χωρια οτι αποδυναμωνει το σπερμα και ειναι αποδεδειγμενο οτι ειναι πολυ λιγοτερες οι πιθανοτητες να μεινει εγκυος μια γυναικα οταν ο αντρας βρισκεται σε χρηση φιναστεριδης.Παντως κ εγω παρενεργειες δεν ειχα δει.Το εχω πει 1000 φορες κ θα το ξαναπω ως παθων......μην ασχολειστε τοσο πολυ με θεραπειες...χανετε το χρονο σας.Καντε μια καβαντζα και επενδυστε σε μια μεταμοσχευση μαλλιων.οι θεραπειες εχουν το καθημερινο ανγχος κ ¨τρεξιμο¨και η ψυχολογια οσο περναει ο χρονος γινεται ολο κ χειροτερη.Πλεον οι μεταμοσχευσεις γινονται παρα πολυ ευκολα και λογω κρισης μπορει καποιος να κλεισει μια μεταμοσχευση με πολυ λιγοτερο κοστος απο οτι πριν λιγο καιρο.

Gio

New Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
κ εγω δεν εμπιστευομαι την φιναστεριδη αλλα τους 9 μηνες που την χρησιμοποιησα ειδα δουλεια.Ειναι αρκετα ισχυρο φαρμακο κ κανενας δεν μπορει να με πεισει οτι η μακροχρονια χρηση της δεν δημιουργει πολυ σοβαρα προβληματα.Χωρια οτι αποδυναμωνει το σπερμα και ειναι αποδεδειγμενο οτι ειναι πολυ λιγοτερες οι πιθανοτητες να μεινει εγκυος μια γυναικα οταν ο αντρας βρισκεται σε χρηση φιναστεριδης.Παντως κ εγω παρενεργειες δεν ειχα δει.Το εχω πει 1000 φορες κ θα το ξαναπω ως παθων......μην ασχολειστε τοσο πολυ με θεραπειες...χανετε το χρονο σας.Καντε μια καβαντζα και επενδυστε σε μια μεταμοσχευση μαλλιων.οι θεραπειες εχουν το καθημερινο ανγχος κ ¨τρεξιμο¨και η ψυχολογια οσο περναει ο χρονος γινεται ολο κ χειροτερη.Πλεον οι μεταμοσχευσεις γινονται παρα πολυ ευκολα και λογω κρισης μπορει καποιος να κλεισει μια μεταμοσχευση με πολυ λιγοτερο κοστος απο οτι πριν λιγο καιρο.

Φίλε ΜΙΚΕΣ, εκτός του οτι δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα για μεταμόσχευση, ειδικά αυτές τις εποχές μπορεί να μην έχουν και το σθένος για μια τέτοια επέμβαση. Εγώ προσωπικά όταν την έκανα δεν λογάριασα τίποτα! Το αποφάσισα και το έκανα, απλά. Δεν είναι όλοι έτσι όμως. Πολλούς (και δικαιολογημένα εν μέρει) τους απασχολεί έντονα το τελικό δημιούργημα με αποτέλεσμα να μένουν στην σκέψη και οχι στην πράξη. Άλλοι πάλι, θεωρούν οτι η θεραπεία είναι η πιο ανώδυνη και σίγουρη λύση. ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα μαζί τους! Όσοι έχουν μαλλιά, θα κάνουν την καλύτερη επιλογή με το να τα κρατήσουν. Παιδιά, ας είμαστε ειλικρινείς. Μπορεί να μην υπάρχει το μαγικό ραβδί για την τριχόπτωση, αλλά με τις θεραπείες σήμερα μπορείς να κρατήσεις τα μαλλιά σου για πάρα πολλά χρόνια. Φτάνωντας σε μια ηλικία που απλά δεν σε νοιάζει! Προσωπικά ας πούμε, τώρα στα 28 μου, δεν θα με ενοχλούσε να μην είχα μαλλιά στα 40 ή στα 50 μου. Το θεωρώ άλλωστε σαν μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Τώρα όμως με ενοχλεί για αυτό και ψάχνω λύσεις.. όπως και όλοι που βρισκόμαστε εδώ, πιστεύω..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα