νέο μέλος-αρχή θεραπείας

NR10

New Member
Γεια, είμαι καινούργιο μέλος. Κατ’αρχάς συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όσους έστησαν και διατηρούν το forum.

Εδώ και κάποιο διάστημα παρατηρώ μια αραίωση στο επάνω μέρος και στο crown, όχι τόσο τριχόπτωση όσο αδυνάτισμα της τρίχας, μάλλον στο 1,5-2 norwood. Πρόσφατα είχα πιτυρίδα και φαγούρα. Πήγα σε δερματολόγο και μου έδωσε την εξής αγωγή:
Fungoral 2% δύο φορές την εβδομάδα για ένα μήνα εναλλάξ με Renex
Λοσιόν με minoxidil 5% + betnovate scalp + biotrin lotion

Μετά από πολλές ώρες διαβάσματος στο forum είδα ότι ο συνδυασμός μινοξιδίλης και κορτιζόνης δίνει συνηθως καλή επανέκφυση αλλά έχει παρενέργειες αν χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό, οπότε σκεφτομαι να το σταματήσω στους τέσσερεις μήνες.

Εχώ δύο ερωτήσεις:
1. Όταν σταματήσω αυτό το διάλυμα μινοξιδίλης, τί να κάνω? Να αρχίσω άλλη μινοξιδίλη πχ rogaine; Μήπως να συνεχισω με κάτι άλλο (folligen ή tricomin) και να αφήσω την μινοξιδίλη για αργότερα όταν χειροτερέψει η κατάσταση;
2. Μάλλον χρειάζομαι κάποιο DHT blocker. Προς το παρόν θέλω να αποφύγω τα χάπια. Τί να πάρω από τα τοπικά; Είχα σκεφτεί το Crinagen που διάβασα ότι είναι λιγότερο λιπαρό από το Revivogen αλλά δεν είναι εύκολο να το βρεις. Υπάρχει κάτι άλλο που να είναι έτοιμο και να μην χρειάζεται να το φτιάξω εγώ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα