ξεκιναω θεραπεια!!! (απορειες)

daidalus

Member
Αποφασισα και εγω να ξεκινησω θεραπεια καθως εχω τριχοπτωση απο τα 21 μου και οδευω στα 29 τωρα....(ελπιζω να μην ειναι αργα για ελαφρα επαναφορα της καταστασης) εχω προχωρησει σε norwood 2 και βλεπω να οδευω ταχαιως προς 3.... σε αυτη την πρωτη προσπαθεια επελεξα την συνδρομη του revivogen της minox (kirkland) ,kai 3 φορες την εβδομαδα fungoral. ηθελα να ρωτησω αν revivogen βαζω βραδυ και την minox το πρωι αν μπορω να βαζω στην διαρκεια της ημερας και δευτερη δοση μινοξ η αν δεν χρειαζεται. επισης ηθελα να ρωτησω αν πρεπει καθε πρωι με αυτη την αγωγη να λουζομαι.ευχαριστω πολυ ελπιζω σε λιγους μεινες να δω τουλαχιστον μειωση στις πεσμενες τριχες....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
κρατα την μινοξ,προσθεσε και αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8039.html
θα σου μειωσει την τριχοπτωση χωρις κατι αλλο

Chs

Μέλος του προσωπικού
daidalus είπε:
τι κανει αυτο πρωτη φορα το βλεπω....ειναι αποτελεσματικο?δεν χρειαζομαι to revivogen?

Γεια σου φίλε daidalus και καλώς όρισες :)

Το χρειάζεσαι εννοείται το revivogen και γενικά όπως έχεις την θεραπεία σου. Αυτό αν θα το βάλεις θα είναι συμπληρωματικό στην υπάρχουσα θεραπεία σου. Πρίν κάνεις οτιδήποτε όμως, διάβασε το σχετικό νήμα για το roller να καταλάβεις περισσότερα, και μετά να αποφασίσεις αν θα το βάλεις η όχι.

daidalus

Member
καλως σας βρηκα :) η απορια μου ομως παραμενει πρεπει με την θεραπεια που εχω επιλεξει να λουζομαι καθημερινως?πχ αν το βραδυ βαλω revivo καθε πρωι πριν βαλω minox πρεπει να εχω λουστει?μινοξ με 1 φορα την ημερα ειμαι καλυμενος η καλο θα ειναι να βαζς και πρωι και απογευμα και το βραδυ revivo? ελπιζω να μην σας κουρασα....ευχαριστω πολυ.

Chs

Μέλος του προσωπικού
daidalus είπε:
καλως σας βρηκα :) η απορια μου ομως παραμενει πρεπει με την θεραπεια που εχω επιλεξει να λουζομαι καθημερινως?πχ αν το βραδυ βαλω revivo καθε πρωι πριν βαλω minox πρεπει να εχω λουστει?μινοξ με 1 φορα την ημερα ειμαι καλυμενος η καλο θα ειναι να βαζς και πρωι και απογευμα και το βραδυ revivo? ελπιζω να μην σας κουρασα....ευχαριστω πολυ.

Το καλύτερο θα είναι πρωί μινοξ, στην μέση της ημέρας Revivogen και βράδυ πάλι μινοξ. Για το λούσιμο θα πρέπει να κάνεις ως εξής, λόγο ότι πρέπει να είναι καθαρό το κεφάλι για την επόμενη χρήση της κάθε ουσίας:

Μινοξ πρωί, λούσιμο κανονικό το μεσημέρι, προς το απόγευμα Revivogen, βραδάκι απλό ξέπλυμα να καθαρίσει το κεφάλι, και μετά πάλι μινοξ.
Υπολόγισε ότι πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον 3 - 4 ώρες διαφορά από την χρήση της κάθε ουσίας, και με καθαρό κεφάλι.

Το επόμενο πρωί αν δεν είναι χάλια το κεφάλι και βρώμικο, μπορείς να βάλεις πάλι μινοξ απευθείας. Αλλά καλύτερα θα είναι να κάνεις ακόμα ένα ξεπλυματάκι ;)

daidalus

Member
Ευχαριστω παρα πολυ. το κακο ειναι οτι χτες ξεκινησα και παρουσιασα εντονη αλλεργια στο revivogen .(συναχι φαγουρα πρηξιμο στο προσωπο) εχει ξανακουστει κατι τετοιο?

Μπλουζα