παρενεργειες μινοξ μετα το 3 μηνο

kakashi

Member
παιδια ξερει κανεις αν η μινοξιδιλη πρηζει κ τα χειλη???γιατι τον τελευταιο καιρο μια με 2 εβδομαδες τ χειλη μ εχουν μεγαλωσει....κ χρησιμοποιω μινοξ 3 μηνες....μεχρι πριν 2 εβδομαδες καμμια παρενεργεια....μετα μ πρηστηκαν τα χειλη....κ δεν εχω αλλαξει τιποτα στην καθημερινοτητα μ τον τελευταιο καιρο για να πω οτι οφειλεται εκει...να εμφανισα παρενεργειες μετα τ 3 μηνες????

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kakashi

Member
Απ: παρενεργειες μινοξ μετα το 3 μηνο

ε ρε γαμωτο κ μετα απο 3 μηνες θυμηθηκε να με πιασει αυτη η παρενεργεια???

tatini

New Member

Γιατί το πρήξιμο στα χείλη είναι απαραίτητα κακό; Εδώ άλλοι τρέχουν σε πλαστικούς :D

kakashi

Member

εχω ηδη απο τη φυση μ μεγαλα χειλη κ τωρα εχουν αρχισει κ φαινονται λιγο ασχημα....σαν αφρικανος θα γινω σε λιγο.... :D εντωμεταξυ κ κατι αλλο να ρωτησω....πες οτι βαζεις καθε μερα μινοξ, αν ειναι να σε πρηστεις θα πρηστεις οσο ειναι να πρηστεις κ μετα θα μεινεις ετσι σταθερος η οσο περναει ο καιρος θα πρηζεσαι ολο κ περισσοτερο???

Άκης

Administrator

kakashi είπε:
εχω ηδη απο τη φυση μ μεγαλα χειλη κ τωρα εχουν αρχισει κ φαινονται λιγο ασχημα....σαν αφρικανος θα γινω σε λιγο.... :D εντωμεταξυ κ κατι αλλο να ρωτησω....πες οτι βαζεις καθε μερα μινοξ, αν ειναι να σε πρηστεις θα πρηστεις οσο ειναι να πρηστεις κ μετα θα μεινεις ετσι σταθερος η οσο περναει ο καιρος θα πρηζεσαι ολο κ περισσοτερο???
Φαίνεται άσχημα, ε;
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει όριο στο πόσο πρήξιμο θα εμφανίσει η μινοξ, αλλά αυτό που έχω απορία είναι αν πρηστεί κάποιο σημείο του σώματος και "τανύσει", επιστρέφει στην αρχική του μορφή ή θα κάνει ραγάδες;

kakashi

Member

για να εμφανιστουν ραγαδες λογικα θα πρεπει να ειναι τεραστιο το πρηξιμο πολυ περισσοτερο απο αυτοπου προκαλει η μινοξ....κ θα πρεπει να μεινει το σημειο αυτο για παρα πολυ καιρο πρησμενο.....αλλα εχει παρατηρησει κανεις αλλος να του εμφανιστουν οι παρενεργειες απο τη μινοξ μετα απο τοσο πολυ καιρο???κ οχι απο την αρχη??

tatini

New Member

Ηρεμία ρε παιδιά... Σιγά πια το πρήξιμο που προκαλεί η μινοξιδίλη για να μείνουν και ραγάδες. Kakashi, εμένα το πρήξιμο δεν μου εμφανίστηκε από την αρχή, στην αρχή είχα μόνο το τσούξιμο στο δέρμα της κεφαλής, μετά το πρήξιμο στο πρόσωπο (λίγο στα μάγουλα και κάτω από τα μάτια -φιλαράκι έχεις ένα ευρώ;) αλλά επειδή ούτως ή άλλως είμαι fit και έχω και σφιχτά μπούτια δεν φαινόταν άσχημα. Με τον καιρό έφυγε το πρήξιμο (όχι πολύ καιρό) και τώρα το μόνο που έχω είναι ένα χνούδι στα ζυγωματικά.

kakashi

Member

κ εγω ειχα παρουσιασει λιγο πρηξιμο κατω απο τα φρυδια κ πανω απο τα ματια στις πρωτες μερες αλλα εφυγε αμεσως...ελπιζω να φυγει γρηγορα κ απο τα χειλη....αλλα απο τριχες κ εγω εχω βγαλει κ στο προσωπο περισσοτερες κ στο σωμα....αλλα επειδη ετσι ειναι το στιλ μ μουσια κ τετοια δεν πολυφαινεται.....

tatini

New Member

Το πρήξιμο κάτω απ'τα φρύδια δεν πειράζει, το πρήξιμο κάτω απ'τα ... πειράζει :D :D :D

panicX

New Member

βρε παιδια αν χρησιμοποιεις μινοξυδιλη 2% εχεις τις ιδιες παρενεργεις με την 5 αρα??γιατι σκεφτομαι να ξεκινησω (2%) κ με αυτα που διαβαζω ψιλοκολαω λιγο.. :( :(

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member

Imo, ακόμη και η μινοξιδίλη του 5% έχει ασήμαντες παρενέργειες σε σχέση με άλλα φάρμακα που απευθύνονται στην τριχόπτωση (φίνα, σπίρο, κ.λπ.). Άσε που η 2% δεν δίνει ουσιαστικά αποτελέσματα... Το πρήξιμο είναι παροδικό και με λίγο νεράκι παραπάνω γίνεται παρελθόν. Γενικότερα μην τη φοβάσαι τη μινοξιδίλη.

panicX

New Member

tatini είπε:
Imo, ακόμη και η μινοξιδίλη του 5% έχει ασήμαντες παρενέργειες σε σχέση με άλλα φάρμακα που απευθύνονται στην τριχόπτωση (φίνα, σπίρο, κ.λπ.). Άσε που η 2% δεν δίνει ουσιαστικά αποτελέσματα... Το πρήξιμο είναι παροδικό και με λίγο νεράκι παραπάνω γίνεται παρελθόν. Γενικότερα μην τη φοβάσαι τη μινοξιδίλη.
ευχαριστω τατινι,λεω να αρχισω να το παλευω το θεμα. :hdanc:

kakashi

Member

panicX είπε:
βρε παιδια αν χρησιμοποιεις μινοξυδιλη 2% εχεις τις ιδιες παρενεργεις με την 5 αρα??γιατι σκεφτομαι να ξεκινησω (2%) κ με αυτα που διαβαζω ψιλοκολαω λιγο.. :( :(
καλα μην αγχωνεσαι οντως δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα......η αληθεια ειναι οτι εγω που τη χρησιμοποιω τωρα 3 μηνες γεμισα μερικες τριχουλεσ στο προσωπο παραπανω αλλα φευγουν ευκολα με ενα τσιμπιδακι κ οσο αναφορα το πρηξιμο μεχρι τωρα δεν ειχα....τωρα για τα χειλη δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα κ ελπιζω να φυγει γρηγορα το πρηξιμο τους....απλα μ εκανε εντυπωση που αργησε τοσο να εμφανιστει.....γιαυτο κ ανοιξα το θεμα αυτο μηπως εχει συμβει αυτο κ σε αλλον ....αλλα μπορει να μην οφειλεται κσ τη μινοξ τελικα....

sakis9282

Member

Αυτό με το χνουδάκι στα ζυγωματικά το έπαθα και εγώ στο δεξί περισσότερο με 2,5 μήνες μινοξ με μια φορά την ημέρα.Αυτά ρε παιδιά παραμένουν μόνιμα ή φεύγουν; Μη γίνουμε και λυκάνθρωποι. :)

kakashi

Member

φευγουν αν σταματησεις την μινοξ.....αλλα κ με ενα τσιμπιδακι φευγουν ευκολα δεν ειναι θεμα αυτο...

kakashi

Member

οχι ρε σακη αυτες που εχεις αυτες θα σ ξαναβγουνε......ειναι σαν να κανεις αποτριχωση με κερι.....κ μαλιστα οσο περναει ο καιρος μπορει οι τριχες που θα σ ξαναβγαινουν να ειναι πιο αδυναμεσ κ πιο λεπτες απο τις παλιες.....εδω εχει γινει ερευνα κ λενε οτι το ξυρισμα δεν αγριευει τις τριχες κ δεν επηρεαζει την τριχοφυια γενικα...οχι η αποτριχωση με τσιμπιδακι.....μακαρι βεβαια να ισχυε αθτο που λες εσυ....τοτε θα ειχα βγαλει με το τσιμπιδακι ολες τις τριχες απο τα μαλλια μ..... :D

Μπλουζα