gianniskritikos2
Active Member
παιδια λουζομουν καθε 2-3 μερα.. και ειχα σμηγμα στο τριχοτο... απο τοτε αρχισα καθημερινο λουσιμο με head&shoulders σιγα σιγα μειωνοταν το σμηγμα περασα μια βδομαδα προσφατα με καθαρο κεφαλι... αλλα εδω και 5 μερες εχω ξυροδερμια στο κεφαλι μετα το λουσιμο αμα περασουν 10 ωρες το κεφαλι φενετε καθαρο αλλα μετα το λουσιμο εχει δερμα στις ριζες και λιγο πανο στο μαλλι που αν τριψω ελαφρα φεβγει απο τις ριζες και παει στο μαλλι... νομιζω οφιλετε στο καθημερινο λουσιμο κανω λαθως? αν ναι τι να κανω? αν δεν λουστο μια μερα γεμιζω σμηγμα βοηθια παρακαλο..μου ειχατε προτεινει φουνκο και λιμπρομαν αλλα τοτε ηταν που δεν ειχα πλεων σμηγμα ειχε υποχωρισει σχεδων τελειως οποτε ελεγα κατσε να δω τι παιζει με το καθημερινο λουσιμο μπας και φυγει... λογικα εφιγε υποθετο πως δεν εχω σμηγμα πλεων αλλα ξυροδερμια....
ειναι φυσιολογικη μια ξυροδερμια μετα το λουσιμο? μπορει να προκαλεσει ζημια στο μαλλι?
ασπουμε μετα το λουσιμο αν τριψω τη μυτη μου θ αβγαλει ξυροδερμια αλλα στο τριχωτο δεν το τριβω απλ ακαω μασαζ οσο λουζομε το αφινω 2μισι λεπτα περιπου να δρασει.... μηπως φταιει οτι δεν το ξεπλενω μπαμ μπαμ και προκαλει ξυρανση?
ειναι φυσιολογικη μια ξυροδερμια μετα το λουσιμο? μπορει να προκαλεσει ζημια στο μαλλι?
ασπουμε μετα το λουσιμο αν τριψω τη μυτη μου θ αβγαλει ξυροδερμια αλλα στο τριχωτο δεν το τριβω απλ ακαω μασαζ οσο λουζομε το αφινω 2μισι λεπτα περιπου να δρασει.... μηπως φταιει οτι δεν το ξεπλενω μπαμ μπαμ και προκαλει ξυρανση?