σταματησα τα procsar

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

morrison

Member
καλησπερα παιδες!!!εδω και 20 μερες περιπου σταματησα τα proscar..και γενικα δεν θελω να παρω χαπακια..τωρα χρησιμοποιω μονο μινοξ kirkland 5% με ενα μιγμα απο αλκοολ και κτ αλλα που τ εχει φτιαξει ο δερματολογος μου και επισης χρησιμοποιω και foll on tincture.σαμπουαν 2 φορες την εβδομαδα fungoral 2%..
τι λετε??κανω δουλεια η τζαμπα κοπος???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
morrison είπε:
καλησπερα παιδες!!!εδω και 20 μερες περιπου σταματησα τα proscar..και γενικα δεν θελω να παρω χαπακια..τωρα χρησιμοποιω μονο μινοξ kirkland 5% με ενα μιγμα απο αλκοολ και κτ αλλα που τ εχει φτιαξει ο δερματολογος μου και επισης χρησιμοποιω και foll on tincture.σαμπουαν 2 φορες την εβδομαδα fungoral 2%..

Σίγουρα θα έχεις λιγότερες παρενέργειες αλλά και χειρότερα αποτελέσματα ως προς το χρόνο διατήρησης των μαλλιών στο κεφάλι σου φίλε morrison.
Δυστυχώς ...

kastelano

New Member
μπορω να εχω καποια γνωμη για τον παναγιωτη βενετσανο?για μεταμοσχευση μαλλιων?αρεοση μποστα......

Για ποιο λογο σταματησες τη ΦΙΝΑ? Ειχες παρενεργειες? Ποσο καιρο ησουν σε αυτη και τι αποτελεσματα ειχες?

morrison είπε:

morrison

Member
χρησιμοποιουσα φινα απο αρχες του 2012 εως τις αρχες του 2013..σταματησα για ενα 2μηνο να βλεπαμε πως θα πηγαινα και οντως αποδυναμωθηκαν παλι οι τριχες κ ετσι αρχισα παλι να χρησιμοποιω καπου στ μαρτιο..ομως αρχες μαιου ειχα εντονες αφιδρωσεις και ταχυκαρδιες χωρις να εχω καποιο θεμα με την καρδια..

πολυ πιθανον να μη φταινε τα χαπια και δεν το εχω ψαξει ακομη αλλα προτιμω να μη παιρνω γενικως χαπια..δεν ειναι κ οτι καλυτερο..

μινοξ και τα σαμπουαν κ οτι γινει...ας πεσουν ολα στο κατω κατω :p

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα