συνδυασμος Cg210 με καποιο τοπικο

gio1986

New Member
Γειας σας παρακολουθω χρονια το φορουμ αλλα τωρα εκανα εγγραφη!ειμαι 27 χρονων κ νομιζω οτι ειμαι norwood 2 κ η τριχοπτωση ξεκινησε οταν ημουν 18 χρονων κ ο δερματολογος μου εχει δωσει μινο μαζι με κατι αλλα δεν θυμαμαι τη ηταν κ επαθα ξυροδερμια σαν κρουστα πανω στο δερμα με αποτελεσαμα να εχω φοβερη τριχοπτωση κ σταματησα την θεραπεια!πηγα στη ber..n k..d k εκανα θεραπεια για 6 μηνες μια φορα την εβδομαδα μετα επαιρνα την θεραπεια σπιτι μ τα μαλλια πηραν τα πανο τους παλι, αλλα πιστευω αυτο εγινε επειδη καθαρισε το κεφαλι μ κ οχι απο την θεραπεια που εκανα.Στα 20 σταματησα τελειως τις θεραπειες κ χρησιμοποιω τοππικ για χρονια κ ενα διαστημα ρεβιβομεν χωρις να δω αποτελεσμαμετα.Τωρα δεν εχω εντονη τριχοπτωση κ πριν 20 μερες ξεκινησα cg210 k fungular 2% τα μαλλια μ φαινονται πιο δυνατα οι τριχες καπως πιο χονδρες οταν λουζομαι δεν μπορω ν καταλαβω αν εγιναν πιο χονδρες η τις κανει απλα να φαινονται ετσι το cg210.Δεν θελω να ξεκινησω μινο για τις παρενεργειες που ακουω οτι εχει αλλα κ το θεωρω κατι ψεφτικο αφου μολις σταματας την μινο φευγουν τα μαλλια που εβγαλες κ καποια στιγμη θα αναγκαστεις να την σταματησεις.δηάδη εκτος απο την μινοξ δεν υπαρχει κατι αλλο που να κανει Growth Stimulant; θα ηθελα να συνδυασω το cg210 με κατι χωρις παρενεργειες αλλα εχω μπερδευτει!διαβαζω για βουρτισμα μασαζ κ ρολεξ , απο οτι εχετε δει πιο ειναι πιο αποτελεσματικο απο τα 3; η ισως ο συνδιασμος κ των τριων μαζι;επισης δεν εχω καταλαβει αν το cg210 δουλευει σαν Growth Stimulant η σαν Αναστολέας DHT κ αν γινεται να το συνδυασω με κατι αλλο τοπικο οπως πχ ρεβιβο η supper zix.Αυτα!!!
Συγχαρητηρια για το φορουμ σας χωρισ αυτο θα καναμε οτι μας ελεγε ο καθενας.
Ευχαριστω!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Atermon

Member
Όποιο φάρμακο για την αλωπεκία κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, μόλις το σταματήσεις θα επιστρέψεις εκεί που θα ήσουν αν δεν έπαιρνες τίποτα ( δηλαδή το ίδιο και λίγο χειρότερα μιας και τα χρόνια φυσιολογικά περνάνε ). Οπότε η μινοξιδίλη δεν είναι περισσότερη "ψεύτικη" από τα άλλα φάρμακα, αντιθέτως είναι η μόνη που είμαστε πεπεισμένοι ότι δουλεύει. Αλλά καλά κάνεις και θες να τη κόψεις γιατί έχει κάμποσες παρενέργειες.

Κατά τη γνώμη μου, επειδή χρησιμοποιείς το cg για λίγο καιρό, συνέχισε το μόνο του για κανα δυο μήνες ακόμα να δεις πως πάει. Μόνο του, για να βεβαιωθείς αν δουλεύει πάνω σου. Στην πορεία φυσικά πρόσθεσε κι άλλες θεραπείες για ενίσχυση.

Αλλά να ξέρεις κάνεις δε μπορεί να σου προτείνει εγγυημένη θεραπεία, γιατί δεν υπάρχει. Όλοι πειραματιζόμαστε και ανταλάσσουμε εμπειρίες.

Μπλουζα