Γειας σας παρακολουθω χρονια το φορουμ αλλα τωρα εκανα εγγραφη!ειμαι 27 χρονων κ νομιζω οτι ειμαι norwood 2 κ η τριχοπτωση ξεκινησε οταν ημουν 18 χρονων κ ο δερματολογος μου εχει δωσει μινο μαζι με κατι αλλα δεν θυμαμαι τη ηταν κ επαθα ξυροδερμια σαν κρουστα πανω στο δερμα με αποτελεσαμα να εχω φοβερη τριχοπτωση κ σταματησα την θεραπεια!πηγα στη ber..n k..d k εκανα θεραπεια για 6 μηνες μια φορα την εβδομαδα μετα επαιρνα την θεραπεια σπιτι μ τα μαλλια πηραν τα πανο τους παλι, αλλα πιστευω αυτο εγινε επειδη καθαρισε το κεφαλι μ κ οχι απο την θεραπεια που εκανα.Στα 20 σταματησα τελειως τις θεραπειες κ χρησιμοποιω τοππικ για χρονια κ ενα διαστημα ρεβιβομεν χωρις να δω αποτελεσμαμετα.Τωρα δεν εχω εντονη τριχοπτωση κ πριν 20 μερες ξεκινησα cg210 k fungular 2% τα μαλλια μ φαινονται πιο δυνατα οι τριχες καπως πιο χονδρες οταν λουζομαι δεν μπορω ν καταλαβω αν εγιναν πιο χονδρες η τις κανει απλα να φαινονται ετσι το cg210.Δεν θελω να ξεκινησω μινο για τις παρενεργειες που ακουω οτι εχει αλλα κ το θεωρω κατι ψεφτικο αφου μολις σταματας την μινο φευγουν τα μαλλια που εβγαλες κ καποια στιγμη θα αναγκαστεις να την σταματησεις.δηάδη εκτος απο την μινοξ δεν υπαρχει κατι αλλο που να κανει Growth Stimulant; θα ηθελα να συνδυασω το cg210 με κατι χωρις παρενεργειες αλλα εχω μπερδευτει!διαβαζω για βουρτισμα μασαζ κ ρολεξ , απο οτι εχετε δει πιο ειναι πιο αποτελεσματικο απο τα 3; η ισως ο συνδιασμος κ των τριων μαζι;επισης δεν εχω καταλαβει αν το cg210 δουλευει σαν Growth Stimulant η σαν Αναστολέας DHT κ αν γινεται να το συνδυασω με κατι αλλο τοπικο οπως πχ ρεβιβο η supper zix.Αυτα!!!
Συγχαρητηρια για το φορουμ σας χωρισ αυτο θα καναμε οτι μας ελεγε ο καθενας.
Ευχαριστω!
Συγχαρητηρια για το φορουμ σας χωρισ αυτο θα καναμε οτι μας ελεγε ο καθενας.
Ευχαριστω!