τα φωτα σας παιδια..!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

andtrds

New Member
Καλημερα και απο εμενα
Ειναι περιπου ενας μηνας τωρα που ανακαλυψα το site και πιστευω οτι γινεται απιστευτα καλη δουλεια απο ολους σας ειλικρινα μπραβο.
Να παω τωρα στην δικη μου περιπτωση που ειλικρινα θα ηθελα της συμβουλες σας απο που να αρχισω..να πω δυο πραγματα για εμενα πρωτα..ειμαι 36 χρονων και προσφατα περιπου κανα μηνα τωρα παρατηρω την αρχη της τριχοπτωσης..να διευκρινυσω οτι ειχα παντα πολυ πυκνο μαλλι.
Βλεπω αρκετες τριχες την μερα (παντα ειχα ενα κολλημα και λουζουμαι καθε πρωι χρονια τωρα,χρησιμοποιοντας παντα επωνυμα σαμπουαν)και εχω αρχισει να αγχωνομαι..
Θελω τα φωτα σας για το πως να αρχισω με τι προιοντα και θερεπειες τωρα που θεωρω οτι η τριχοπτωση ειναι ακομα στην αρχη της..
Σας ευχαριστω πολυ

(θα προσπαθησω να ανεβασω και φωτος)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
Απ: τα φωτα σας παιδια..!!!

καλως μας βρηκες φιλε , και καλη συνεχεια!!!ανεβασε φωτος να δουμαι το προβλημα σου!!!

loukas

Member

αν κοψω την μινοχ και περνω μονο οραλ προσκαρ θα υπαρξει καποιο προβλημα η θα μεινω εκει που ειμαι σταθερος

kapa

Μέλος του προσωπικού

ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε:
αν κοψω την μινοχ και περνω μονο οραλ προσκαρ θα υπαρξει καποιο προβλημα η θα μεινω εκει που ειμαι σταθερος
θα εχεις κατηφορα δυστυχως,αλλα μπορεις να δοκιμασεις,ζημια στους θυλακες δεν θα γινει απο την στιγμη που θα συνεχιζεις φινα.
μετα βλεπεις αν αξιζει να την συνεχισεις η οχι

andtrds

New Member
καλησπερα και παλι παιδια μετα απο πολυ καιρο

οπως ολοι τρεχω και δεν φτανω με δουλειες,λογαριασμους εξοδα κτλ..
επανερχομαι στο θεμα μου της αραιωσης που πραγματικα θα χρειαστω την βοηθεια σας γιατι θελω να το παλεψω..
ανεβαζω φωτοφραφιες σε λιγο να δειτε το προβλημα
και παλι ευχαριστω

οι φωτογραφιες ειναι κατω απο φως και με flash για να φαινεται οσο περισσοτερο το προβλημα

[attachment=4116]

[attachment=4117]

[attachment=4118]

και παλι ζητω τα φωτα σας για το πως να ξεκινησω
σας ευχαριστω πολυ

weznem

Well-Known Member
χαχαχα με τον πονο μας παιζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν εχεις τριχοπτωση φιλε μην το πεις ουτε του παππα η hairline μεχρι την ΚΟΥΤΕΛΑ!!!!!!!!!!
πισω δεν βλεπω κατι, ωστοσο τσεκαρε για κανα τριχοφαγο η κατι τετοιο αν εχεις συγκεκριμενη απωλεια τριχων σε εκεινο το σημειο η κανα εκζεμα σε δερματολογο εννοω τσεκαρε...

andtrds

New Member
Ευχαριστώ παρά πολύ για τις απαντήσεις
Προς θεού δεν παίζω με τον πόνο κανενός :blush:

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι είμαι σε αρχικό στάδιο και ότι θέλω να κάνω ότι μπορώ για να το προλάβω ...αυτό σχετικά με τον τριχοφαγο και το έκζεμα ..που μπορώ να βρω επιπλέον πληροφορίες?

Πως να ξεκινήσω , να πάρω κάποιο ειδικό σαμπουαν η κάτι τέτοιο ?
Ξέρω ότι έχουν ρωτήσει και άλλοι αλλά οποίος έχει πείρα με κάποιον καλό δέρματολογο εάν μπορεί ας μου στείλει ένα PM..

Και πάλι ευχαριστώ παιδιά

weznem

Well-Known Member
andtrds είπε:
Ευχαριστώ παρά πολύ για τις απαντήσεις
Προς θεού δεν παίζω με τον πόνο κανενός :blush:

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι είμαι σε αρχικό στάδιο και ότι θέλω να κάνω ότι μπορώ για να το προλάβω ...αυτό σχετικά με τον τριχοφαγο και το έκζεμα ..που μπορώ να βρω επιπλέον πληροφορίες?

Πως να ξεκινήσω , να πάρω κάποιο ειδικό σαμπουαν η κάτι τέτοιο ?
Ξέρω ότι έχουν ρωτήσει και άλλοι αλλά οποίος έχει πείρα με κάποιον καλό δέρματολογο εάν μπορεί ας μου στείλει ένα PM..

Και πάλι ευχαριστώ παιδιά
για πλακα το ειπα μην νιωθεις αβολα..
πρεπει να βρεις ενα καλο δερματολογο για να σου φυγει η ιδεα δεν εχεις α/α και δεν θα εχεις ποτε στο εγγυομαι φαινεται εισαι σαν τον μπεζο μαλλι ΦΟΥΛ!!
τσεκαρε τα στο google τριχοφαγος ,εκζεμα στο κεφαλι κατι θα σου βγαλει,ωστοσο θα ειχες φαγουρα μια ερυθροτητα στην περιοχη κατι που να σε βαλει σε σκεψεις μην νομιζεις οτι εχεις σονι και ντε,ωστοσ και ο δερμτολογος θα σε ενημερωνε αν εχεις κατι η οχι..πηγαινε σε δερματολογο πες μας τι σου πε και μετα τα λεμε για θεραπειες ζητα να σου κανει τριχοριζογραμμα να σου φυγει η ιδεα οτι χανεις μαλλια,επειτα πηγαινε μετα απο 3μηνες και κανε ξανα τριχορυζογραμμα να δεις οτι δεν θα εχεις τιποτα να σο φυγει η ιδεα..

andtrds

New Member
καλημερα σε ολους παιδια..
επανερχομαι στο παραπανω θεμα μιας και η τριχοπτωση προχωραει με γρηγορους ρυθμους και εχω πανικοβληθει...
τις συμβουλες σας και τις οδηγιες σας πως να αρχισω..τι να κανω..επειδη ειλικρινα δεν εχω ιδεα με τοσα προιοντα που αναφερονται στο site(εχω κλεισει ηδη 4ωρο διαβαζοντα ολα τα θεματα..αλλα ειλικρινα εχω μπερδευτει περισσοτερο..)
ευχαριστω και παλι..

weznem

Well-Known Member
διαβασε για την μινοξιδιλη και για το ζιρτεκ η σετιριζινη φιλε,για αρχη
εναλακτικα ψαξε το απο την μηχανη αναζητησης της αρχικης σελιδας...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα