την καλησπερα μου :)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Neymar

New Member
καλησπερα!νεο μελος καλως σας βρηκα!

και ορμωμενος απο αλλα μελη,ειπα να κανω τοπικ με το δικο μου θεμα :)

λοιπον,30 ετων,εδω κ χρονια τα ειχα σχεδον ξυρσισμενα οποτε δεν ειχα αντιληφθει κατι,αλλα τωρα τα αφηνω ελαφρως,κοντοκουρεμενος δλδ και νομιζω υπαρχει ενα θεματακι

το θεματακι ειναι κλιμακας 1.5-2 με βαση τη γνωστη κλιμακα,τουλαχιστον ετσι μου φαινεται

δεν εχω παει σε καποιο δερματολογο,το μαλλι μου ειναι κανονικο
χρησιμοποιω ενα σαμπουαν για κανονικα μαλλια της herbal,παλαιοτερα μικρος επαιρνα μονο ενα kerastase η vichy με σκοπο να βοηθησω το μαλλι,προληπτικα..βοηθησε η οχι,δε γνωριζω

σκοπος λοιπον τωρα ειναι να βοηθησω το μαλλι

να πω εδω οτι λουζομαι καθημερινα,ενα χερι(παλια εκανα 2)

και τελος κατι σημαντικο,εχω κανει μεταμοσχευση νεφρου,γι αυτο θα προτιμουσα κατι αλλο εκτος απο χαπια.εκτος αν υπαρχει κατι που δεν εχει παρενεργειες..γενικα κατι που δεν επιβαρυνει τον οργανισμο..

ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοηθεια :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
Neymar είπε:
καλησπερα!νεο μελος καλως σας βρηκα!

και ορμωμενος απο αλλα μελη,ειπα να κανω τοπικ με το δικο μου θεμα :)

λοιπον,30 ετων,εδω κ χρονια τα ειχα σχεδον ξυρσισμενα οποτε δεν ειχα αντιληφθει κατι,αλλα τωρα τα αφηνω ελαφρως,κοντοκουρεμενος δλδ και νομιζω υπαρχει ενα θεματακι

το θεματακι ειναι κλιμακας 1.5-2 με βαση τη γνωστη κλιμακα,τουλαχιστον ετσι μου φαινεται

δεν εχω παει σε καποιο δερματολογο,το μαλλι μου ειναι κανονικο
χρησιμοποιω ενα σαμπουαν για κανονικα μαλλια της herbal,παλαιοτερα μικρος επαιρνα μονο ενα kerastase η vichy με σκοπο να βοηθησω το μαλλι,προληπτικα..βοηθησε η οχι,δε γνωριζω

σκοπος λοιπον τωρα ειναι να βοηθησω το μαλλι

να πω εδω οτι λουζομαι καθημερινα,ενα χερι(παλια εκανα 2)

και τελος κατι σημαντικο,εχω κανει μεταμοσχευση νεφρου,γι αυτο θα προτιμουσα κατι αλλο εκτος απο χαπια.εκτος αν υπαρχει κατι που δεν εχει παρενεργειες..γενικα κατι που δεν επιβαρυνει τον οργανισμο..

ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοηθεια :)
διαβασε το πορταλ..κα ρωτα εναν γιατρο..
εγω θα προτεινα η μινοξιδιλη η ψευδαργυρο για επαενκφυση τωτα για μπλοκερ δεν ξερω τι κανει στην κατασταση σου..

Neymar

New Member
καλησπερα!τι γιατρο?δερματολογο?πιο πολυ για διατηρηση βοηθεια σκεφτομαι,εκτος αν οντως παιζει επανεκφυση..

διαβασα πριν ποσταρω,απλα ηθελα κ τη γνωμη ανθρωπων που κανουν χρηση :)

weznem

Well-Known Member
τι γιατρο ελαν ντε σιγουρα νεφρολογος αν υπαρχει και καποιον παθολογο ισως χρειαστεις..
ο ψευδαργυρος δεν φαινεται να χει παρενεργειες αλλα στο λαιμο μου δεν σε παιρνω.. κρεμα zinc oxcide 10% gia epanekfysh στο φαρμακειο.10 ευρα

weznem

Well-Known Member
Neymar είπε:
χμ μαλιστα,ευχαριστω.περιμενω κ αλλες απαντησεις :)

διαβασε αν θες για τον ψευαδαργυρο να παρεις μια ιδεα τι γινεται εχει λινκ στο πορταλ.. φαινεται υποσχομενο αξιζει απο οτι φαινεται,θα το παρω και γω ωσονουπο διοτι με το ζιρτεκ δεν βλεπω φως..εγω τουλαχιστον..
εδω το λινκ http://www.hairlossgr.com/forum/thread-6753-lastpost.html

Neymar

New Member
ωραια πραματα γενικα ;)

θα κανω καλο αν αρχισω με καποιοα σαμπουαν απλα?η δε γινονται κ πολλα πραγματα?

Turbobox

New Member
Γεια σου Neymar καλή επιτυχία με το μαλλί ωστόσο άλλο θέλω να σε ρωτήσω ,δε μου λες θα έρθεις τελικά στην Barca; :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
Neymar είπε:
μαλιστα οποτε παμε για κομπλε θεραπεια..να μιλησω πρωτα με τον γιατρο λετε ε?

πρεπει να ιλησεις με τον γιατρο,αφου πρωτα εχεις μια λιστα με την θεραπεια που θα θελες ναακολουθησεις, ετσι ωστε ναξερει να σου πει αν μια ουσια απο καποιο σκευασμα δεν θα εκανε για την κατασταση σου.. γενικα και αοριστα τι να σου πει?? πρεπει να ξερει τι θες να παρεις για να κανει τον έλεγχό του προς της ουσιες του σκευασματος...

weznem

Well-Known Member
Neymar είπε:
μαλιστα,δλδ πρεπει να ψαξω ολες τις θεραπειες..

ολες εχουν να κανουν με χαπια?

οχι δεν ειναι ολες με χαπια.. πρεπει να διαβασεις και να δεις τι θα σε ενδιεφερε να ξεκινησεις... αρχικα για εμενα διαβασε για ψευδαργυρο oxcide,μινοξιδιλη,κερατιν χαπι,propecia xapi, δεν ξερω ποιες ειναι οι γνωσεις σου για την ραφλα..πρεπει να διαβασεις αν σε ενδαιφερει ν ακανεις κατι...μια πληροφορια ισως και σημαντικη ισως να μην παιζει ρολο.. στην ουσια τα χαπια μειωνουν την δυτ(διυδροτεστοστερονη)ενα παραγωγο της τεστοστερονης πιο δυνατο απο αυτην..οταν γονιδιακα αρχιζεις την ραφλα στο κεφαλι σου αυξανονται οι υποδοχεις ανδρογοννων και σιγα σιγα αναλογα..στον καθενα.. η δυτ κανει ανενεργο το θυλακα οποτε μειωνεις την δυτ αντιστρεφεις το χρονο και καθυστερεις τον χρονο που ειχαν επιλεξει τα γονιδια σου για ραφλα... δυτ παραγουμε στα παπαρια μας στα επινεφριδια(ενα μικρο μερος και νομιζω)τα επινεφριδια ειναι κοντα στα νεφρα δεν ξερω αν εχουν καποια σχεση μεταξυ τους και με την μειωση δυτ επηρεασεις κατι που δεν επρεπε..οποτε πρεπει να ρωτησες αν επιλεξεις το χαπι .. και καπου στον εγκεφαλο υποφυση?(στο τελευταιο μπορει να κανω και λαθος μπορει και οχι..)
οποτε προσπεσια 1mg με δραστικη ουσια την φιναστεριδη τεστοστερονη + 5αρ ρεδουκταση ενζυμο= διυδροτεστοστερονη.. η φινα μπλοκαρει το ενζυμο οποτε λιγοτερη δυτ στον οργανισμο..
το κερατιν ειναι καινουργιο φαινεται να εχει λιγοτερες παρενεργειες απο την φιαν και ο μηχανισμος του διαφερει λιγο αν και δεν εχει εξακριβωθει ακριβως πως λειτουργει.. ξερω οτι δεν μειωνει το 5αρ ενζυμο αλλα κατια λλο κανει μειωνει το αζωτο και δεν μπορει να παραχθει πολυ δυτ κατι διαφορετικο κανει.. τσεκαρε τα διαβασε και τα λεμε..ξανα.. :blush:

Neymar

New Member
εννοειται.μεσα στη βδομαδα λογικα θα παω..

θα ξεκινησω αρχικα απο το ποστ "οι 3 πιο δημοφιλεις θεραπειες" και βλεπουμε..

ευχαριστω κ παλι :)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα