τριχωπτοση στα 18

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

darius

Member
σας παρακαλω βοηθεια ειμαι στα προθηρα αυτοκτονιας τ μαλλι ειναι η ζωη μ δεν ξερω τ αγαπαω τοσο πολυ κ τ χανω ολο σιγα σιγα σας παρακαλω μια βοηθεια δεν εχω ιδεα απο θεραπειες διαβασα καποια θεματα αλλα δεν μπορω ν εμπεδωσω .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
καταρχάς ηρέμησε φιλαράκι μην αγχώνεσαι !!!
και εγώ κάπου εκεί ξεκίνησα.πες μας αν μπορείς τι νοργουντ είσαι και αν θες ανέβασε καμιά φωτο σου.είναι εύκολο και θα μας βοηθούσε πολύ

panoslydios

New Member
darius είπε:
σας παρακαλω βοηθεια ειμαι στα προθηρα αυτοκτονιας τ μαλλι ειναι η ζωη μ δεν ξερω τ αγαπαω τοσο πολυ κ τ χανω ολο σιγα σιγα σας παρακαλω μια βοηθεια δεν εχω ιδεα απο θεραπειες διαβασα καποια θεματα αλλα δεν μπορω ν εμπεδωσω .

Βαλε μια φωτο. Γενικα στα 18 με βουρτσισμα σκετο θα εισαι κομπλε.
Και βεβαια απεφυγε ολα τα χημικα ειδικα στη διατροφη.

Θα τα πουμε απλα βαλε μια φωτο.

krhtikos21

Member
και εγώ πιστεύω με το βούρτσισμα από αυτην την ηλικία θα του κρατήσει πολλά χρόνια τα μαλλιά αξίζει να το δοκιμάσει

Giorghs94

New Member
Τι εννοείται βούρτισμα παιδιά???Γιατί κι εγώ είμαι 19 και ψάχνομαι βάζω δυο χρόνια μινοξιδίλη και διάφορα.....

krhtikos21

Member
υπάρχει εδώ θρεντ που λέει για βουρτσισμα.άμα ψαξεις στην θεραπεία θα το βρεις. προκαλεί μικροτραυματισμό στη περιοχή και καλύτερη αιμάτωση με συνέπεια να γίνεται κάτι σαν απολεπιση και να βελτιώνεται η ποιότητα της τρίχας.
ο gomi έχει δει τρελή διαφορά και έχει ανεβάσει και φωτος.
και σε ξένα φορουμ έχουνε δει διαφορά ίσως να ναι καλύτερο και από ρολλερ.

darius

Member
σας ευχαριστω γ την κατανοηση σημερα τ απογευμα θα ανεβασω της φοτο ειληκρινα παιδια χερομαι π καποιος ασχολειται γιατι δεν αντεχω αλλο

horhitto4

Member
ρε παιδια σορρυ κιολας αν γινομαι κουραστικος αλλα οταν λεμε βουρτσισμα τι ενοουμε ακριβως??η χτενα εχει καποια διαφορα απο τις αλλες??δλδ πρεπει να τα βουτσισεις σε σημειο να ματωσεις το θυλακα??αυτο ειναι τελειως επωδυνο .....και καθε ποτε το κανεις/?αν μπορειτε γραψτε κατι...

gianniskritikos2

Active Member
αμα με το βουρτσισμα φταναμε στο θυλακα τοτε με το ρολλερ θα φταναμε στο κρανιο μη σου πω και στον μυαλο. Οχι φιλε δεν ματωνεις κανενα θυλακα ειναι εντελως ακυνδυνο δεν ειναι το ιδιο ολες οι χτενες εχουν διαφορες στην ποιοτιτα και στον τροπο χρισης στο θεμα ειναι απαντημενα ολα οσα αναζητας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα