Έλληνας γιατρός....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ΠΑΝΟΣ

New Member
Απ: Έλληνας γιατρός....

Προς ολους τους κυριους που πειραχτηκαν γιατί εγώ εκανα εμφυτευση στην Ελλάδα και ανεφερα και το ονομα του γιατρου θελω να θεσω μερικα ερωτηματα:
1) Εχετε να προτεινετε εσεις καποιο καλο γιατρο για βοηθησετε ολους που μπαινουν εδω ;
2) Εχετε να μας δειξετε τη σωστη τελεια μεθοδο;
3) Ποιος ο σκοπος που μιλαει ο ενας με τον αλλο; Τι ψαχνετε και διαβαζετε- γραφετε εδω τοσο καιρό ;

Αν σας εβαζα φ/τ θα λεγατε οτι ισως ειναι φωτοσοπ ! Ετσι εξαλλου δεν κανουν και οι γιατροί ;
\
edit
\

Ειναι απιθανο να συνέβη ; Γιατί δεν μπηκε στο κοπο να ζητήσει να με δει κάποιος ; Αυτό δε λέτε οτι ψαχνετε ; Η μήπως ο σκοπος σας ειναι να μαζεψουμε ... λεφτα για ΑΛΛΟΥ ;;;
( Παρεπειπτοντος- οπως έμαθα- καποιος μεγαλος του ειδους θα ανοιγε εταιρια εδω, αλλα λογω κρισης το ανεβαλε )
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΜΩΣ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

ΠΑΝΟΣ είπε:
1) Εχετε να προτεινετε εσεις καποιο καλο γιατρο για βοηθησετε ολους που μπαινουν εδω ;
2) Εχετε να μας δειξετε τη σωστη τελεια μεθοδο;
3) Ποιος ο σκοπος που μιλαει ο ενας με τον αλλο; Τι ψαχνετε και διαβαζετε- γραφετε εδω τοσο καιρό ;

1) εδω κρίνουμε αποτελέσματα μεταμοσχεύσεων των μελών του φόρουμ και με βάση αυτά τα αποτελέσματα επιλέγουμε αν ένας γιατρός είναι καλός ή όχι.

2) δεν υπάρχει τέλεια μέθοδος.

3) μαθένουμε από εμπειρίες και δοκιμές προιόντων, υπηρεσιών, τεχνικών, χωρίς τις παροπίδες του σύγχρονου μάρκετινκγ.

Εσένα γιατί σε ενοχλέι τόσο πολύ όμως δεν μας είπες...

txc25

Member

Αλάνια σήμερα νιώθω διπλά δικαιωμένος. Και γιατί επιβεβαιώνομαι κάθε μέρα ότι ο σκοπός σχεδόν όλων μας εδώ μέσα είναι άδολος, αλλά επειδη έφαγαν τεράστια ήττα συτοί οι ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, έχοντας απέναντι τους όχι κάτι οργανωμένο, αλλά έναν-έναν μας ξεχωριστά και μάλιστα πίσω από ένα υπολογιστή.

ΗΔΗ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ. ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΛΕΩ.
Και το δεύτερο ειναι ότι τουλάχιστον όσοι τυχεροί μπήκανε αυτό το διάστημα στο φόρουμ και είδαν την απάντηση με κύρος :D :D, την απάντηση που όλοι περιμένουν από έναν ΓΙΑΤΡΟ παρακαλώ :D :D, την απάντηση δηλαδή που έδωσε ο Β@λβης (κρυπτόμενος πίσω από το χαρωπό nickname panzo58) θα καταλάβει για ποιο λόγο φωνάζουν αρκετοί έδω μέσα!!! Αντί να κλείσει στόματα παραθέτοντας στοιχεία της δουλειάς του, κατάφερε τελικά να κλείσει λίγο παραπάνω την πόρτα του γραφείου του που θα ανοίξουν διάφοροι ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

nikosd

New Member

το θεμα δεν ειναι το τι λεει φιλε txc αλλα το τι κανει.αυτη ειναι η ταπεινη μου άποψη.εχουμε καποιο αποτέλεσμα το οποίο να ειναι καλό ή κακό για να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος?ή απλα κάνουμε εικασίες?φωτ/φίες υπαρχουν απο καποιον χριστιανό να τις βάλει και να μας ανοίξει τα μάτια είτε θετικά είτε αρνητικά?τι να την κανω την χοντροδουλεια η την λεπτοδουλειά?αποτέλεσμα θελω εγω προσωπικα. ???http://www.hairlossgr.com/forum/Smileys/LightB/huh.gif

LOK

Member

Νikosd..., Ο ίδιος ο γιατρός έχει κάποιο καλό αποτέλεσμα να μας δείξει...? (με φωτο και βίντεο υψηλής ανάλυσης...) Το βίντεο με το 'γεωτρύπανο' για ποιό λόγο να αφαιρέθηκε...? Αυτό με τον διαχωρισμό τριχοθυλακίων που κάνει η κοπέλα σου αρέσει...? Το ίσως ξυρισμένο μαλλί του 'Μπάμπη' σου αρέσει? Το να λέει κάποιος ψέμματα οτι χειρούργησε διάσημο καλλιτέχνη σου αρέσει...? Απάντησέ μου στα ίσα.
Φιλικά, LOK.

nikosd

New Member

φιλε lok απολυτως κατανοητα ολα αυτα που λες και συμφωνω..επαναλαμβανω ομως ολοι κρινομαστε εκ του αποτελεσματος..εγω ειλικρινα και με το χερι στην καρδια κανονισα να δω τον πανο απο κοντα που λεει ολα αυτα..εχω να χασω κατι?απαντα μου ειλικρινα..γιατι και τις φωτο δεν τις πολυεμπιστευομαινα σου πω την αληθεια.. ;)

LOK

Member

Όχι, δεν έχεις να χάσεις κάτι... Να πας να τον δείς. ;)
Εγω προτιμώ να αρχίσω το ψάξιμο πιο 'ιεραρχικά', δηλαδή πρώτα να δω κάποιον που φαίνεται να έχει πιο πολύ διαφάνεια-εμπιστοσύνη και καλό αποτέλεσμα μεταμόσχευσης..., και να αφήσω τελευταίο το γιατρό με το γεωτρύπανο που λέει ψέματα οτι χειρούργησε διάσημο καλλιτέχνη... Προσωπική μου άποψη αυτά...

Υ.Γ. Με το σκεπτικό που έχεις, είναι σα να μου λές, οτι: Ας είναι όποιος γιατρός θέλει, ας μου ανοίξει τρύπες Φ40, ας μου κόψει τα τριχοθυλάκια σαν 'φασολάκια', ας τα μαζέψει απο το πάτωμα, ας μου πει ψέμματα οτι χειρούργησε τον διασημότερο σταρ..., αρκεί το αποτέλεσμα στο τέλος να είναι καλό... Οκ..., αφού το βλέπεις έτσι εσύ..., εμένα δε μου πέφτει λόγος... Απλά πιστεύω οτι για να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα, πρέπει απο την αρχή να γίνουν όλα σωστά. Καλή σου επιτυχία σε ότι επιλέξεις ;)

nikosd

New Member

σε μια ωρα ειναι το ραντεβου λοκ.θα μαθω να τελειωνουμε.ουτως η αλλως τα λεφτα για εξωτερικο δεν τα εχω.θα διαλεξω τον καλυτερο Ελληνα.μετα απο ψαξιμο φυσικα. :grandpa:

LOK

Member

nikosd είπε:
σε μια ωρα ειναι το ραντεβου λοκ.θα μαθω να τελειωνουμε.ουτως η αλλως τα λεφτα για εξωτερικο δεν τα εχω.θα διαλεξω τον καλυτερο Ελληνα.μετα απο ψαξιμο φυσικα. :grandpa:
Οκ. Καλή σου επιτυχία! Αυτό με τα λεφτά πως το κρίνεις...? Πόσο κοστίζουν 3.000 τριχοθυλάκια στον καλύτερο έλληνα που θες να πάς...?

Panos1982

Well-Known Member

nikosd είπε:

αυτα που γραφεις στους πιο πολλους ακουγονται για να μην πω κατι χειροτερο......θα πω αφελη.....σε βαθμο εκνευρισμου......

να πας στον καλυτερο ελληνα.....
και μετα μην ξεχασεις να κανεις και updates ομως.....
γιατι μια με την κριση....μια με το να μια με τ αλλο.....γελαμε σπανια τελευταια......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikosd

New Member

τι οφελη ρε πανο?πες μου.τι ειπα δηλαδη?οτι δεν εχω λεφτα.οτι ψαχνομαι.κ αν τελικα το αποφασισω εφοσον εχω δει καλα αποτελεσματα θα παω.που ειναι το κακο?εκτος αν ειστε τοσο καχυποπτοι εδω που την τριχα την κανετε τριχια.δεν ξερω τι δουλεια κανετε αλλα εγω ειμαι αστυνομικος εχοντας δυο δανεια στο κεφαλι μου και παιρνω 650 ευρω.ποτε να μαζεψω 10000?σε 15 χρονια?να μιλατε για τους εαυτους σας.

Panos1982

Well-Known Member

nikosd είπε:
τι οφελη ρε πανο?πες μου.τι ειπα δηλαδη?οτι δεν εχω λεφτα.οτι ψαχνομαι.κ αν τελικα το αποφασισω εφοσον εχω δει καλα αποτελεσματα θα παω.που ειναι το κακο?εκτος αν ειστε τοσο καχυποπτοι εδω που την τριχα την κανετε τριχια.δεν ξερω τι δουλεια κανετε αλλα εγω ειμαι αστυνομικος εχοντας δυο δανεια στο κεφαλι μου και παιρνω 650 ευρω.ποτε να μαζεψω 10000?σε 15 χρονια?να μιλατε για τους εαυτους σας.

δεν ειπα οφελη....ειπα αφελη....

ειναι σαν να θες να κανεις χειρουργειο καρδιας......και να πεις οτι δε θα παω στον ταδε....που εινια καλος....και μετα το χειρουργειο θα εχεις υγεια.....
θα παω στον αλλον...που δεν ειναι καλος......και οι μισοι ασθενης πεθαινουν 2 μηνες μετα την επεμβαση.....αλλα τουλαχιστον ειναι ο καλυτερος στην ελλαδα κ ειναι κ φτηνος.....
θελω να σου πω οτι δεν εχει νοημα να το κανεις καθολου οπως σου ειπαν και τοσα παιδια πριν.....
Πριν απο σενα....εχουν παει παρα πολλα παιδια σε ελληνες γιατρους....και το εχουν μετανιωσει ολοι....
γιατι πρωτον ειδαν οτι δεν αξιζε....δευτερον ειδαν οτι τα λεφτα που εδωσαν δεν αξιζε το κοπο να τα δωσουν και θα προτιμουσαν να τα ειχαν φαει σε κατι αλλο και να το ευχαρηστιθουν.....γιατι το μαλλι τους τελικα δε το ευχαρηστηθηκαν.....και μετανιωσαν και καταστρεψαν και τους πολυτιμους θυλακες τους.....
και πλεον ακομα και σε καλο γιατρο να πας μετα....δε μπορει να κανει και πολλα.....
εχει βουηξει ο τοπος να το λεμε και να το ξαναλεμε.....και να το λενε και τα παιδια που εχουν χειρουργηθει απο ελληνες και να μετανιωνουν την ωρα και την στιγμη που το κανανε......
Αν εσενα η λογικη σου, σου λεει οτι οκ αφου δεν εχω λεφτα να κανω κατι σωστο....θα δωσω αυτα τα λιγα που εχω για να κανω κατι με ενα κομπογιανιτη τοτε οκ πανε και καντο......
Εδω το φορουμ εινια πηγη ενημερωσης....και ολοι σε ενημερωνουμε να μην πας.....
και ο μονος που σου ειπε να πας ειναι ο πανος που δουλευει με τον β@λβη.....
αν θες να ακουσεις τον πανο και τον καθε πανο....που βγαζει τα λεφτα του απ αυτη τη δουλεια ακουσε τον.....
κανε τον σταυρο σου και πηγαινε.....κι ο θεος βοηθος....

nikosd

New Member

LOK είπε:
[quote author=nikosd link=topic=3102.msg56566#msg56566 date=1310663943]
Οκ. Καλή σου επιτυχία! Αυτό με τα λεφτά πως το κρίνεις...? Πόσο κοστίζουν 3.000 τριχοθυλάκια στον καλύτερο έλληνα που θες να πάς...?
[/quote]

καταρχην μπερδευτηκες λοκ.οταν λεω για το ραντεβου δεν αναφερομαι στον γιατρο αλλα στον πανο που ειπε οτι εχει ''φοβερο αποτελεσμα''.και επεμενε οτι οποιος θελει μπορει να τον συναντησει.με αυτον ηταν να συναντηθω αλλα δεν εγινε τλκ.οσο για τις τιμες κ ολα αυτα δεν γνωριζω.αν υπαρχει καλος ελληνας θα παω,αν οχι δεν παω πουθενα,γτ no money.

nikosd

New Member

δεν ειπα οτι θα παω ντε και καλα ρε πανο.κινεζικα γραφω?αν υπαρχει θα παω.αν οχι πουθενα.

Panos1982

Well-Known Member

nikosd είπε:
δεν ειπα οτι θα παω ντε και καλα ρε πανο.κινεζικα γραφω?αν υπαρχει θα παω.αν οχι πουθενα.

κινεζικα δε ξερω.....ελληνικα διαβαζω.,......

οπως αυτο....
nikosd είπε:
ουτως η αλλως τα λεφτα για εξωτερικο δεν τα εχω.θα διαλεξω τον καλυτερο Ελληνα. :grandpa:

nikosd

New Member

Panos1982 είπε:
[quote author=nikosd link=topic=3102.msg56607#msg56607 date=1310725190]

κινεζικα δε ξερω.....ελληνικα διαβαζω.,......

οπως αυτο....
nikosd είπε:
ουτως η αλλως τα λεφτα για εξωτερικο δεν τα εχω.θα διαλεξω τον καλυτερο Ελληνα. :grandpa:

ή εδω

Παράθεση από: LOK στις Σήμερα στις 08:33:26 πμ
Παράθεση από: nikosd στις Χθες στις 08:19:03 μμ

καταρχην μπερδευτηκες λοκ.οταν λεω για το ραντεβου δεν αναφερομαι στον γιατρο αλλα στον πανο που ειπε οτι εχει ''φοβερο αποτελεσμα''.και επεμενε οτι οποιος θελει μπορει να τον συναντησει.με αυτον ηταν να συναντηθω αλλα δεν εγινε τλκ.οσο για τις τιμες κ ολα αυτα δεν γνωριζω.αν υπαρχει καλος ελληνας θα παω,αν οχι δεν παω πουθενα,γτ no money.

LOK

Member

Δεν έχω μπερδευτεί καθόλου nikosd...
1. Εσύ θες να πάς σε μεγάλο έλληνα γιατρό, επειδή θεωρείς οτι έχει πιο φθηνές τιμές απο το εξωτερικό...?
ή...,
2. θες να πάς σε μεγάλο έλληνα γιατρό, ανεξαρτήτου κόστους,επειδή θεωρείς οτι είναι κορυφαίος στην δουλειά του και έχει πολύ καλά αποτελέσματα...?

Το 'καλή επιτυχία' το έγραψα γενικά σε ότι επιλέξεις.

nikosd

New Member

και σου ξαναλεω λοκ αν υπαρχει ναι αν οχι δεν παω πουθενα.τι δεν καταλαβαινεις?

LOK

Member

Εσύ ποιό απο τα 2 θες στις ερωτήσεις που σου έκανα...?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα