dimitris50423
Well-Known Member
Νομίζω ότι κακώς την πέφτετε στο Δημήτρη. Έχει την άποψη του , ο καθένας την δική του και δεν αλλάζει. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα όλο αυτό που γίνεται και τζάμπα χαλιέστε. Αφήστε τον να λέει ότι θέλει ακόμα και αν λέει κατά την άποψη σας πράγματα μη εμπεριστατωμένα. Στο φινάλε δεν είναι και άποψη ειδικού. Μια εμπειρία μεταμόσχευσης έχει ο άνθρωπος , γιατρός δεν είναι (αν θυμάμαι καλά).
@dimitris50423
Ο κύριος Βεκρής δεν έχει χαλάσει καμιά πιάτσα (δεν έχουμε δει πολλά αποτελέσματα από δικά του χέρια). Τα κορίτσια του ναι. Μια χαρά τα πάνε. Αφού ανοίγουν κλινικές μόνες τους πλέον.
Αυτο σκεφτομουν μολις τωρα. Ο καθενας απο εδω μεσα εχει προτιμηση σε καποιο γιατρο κλινικη ειτε γιατι εκανε πετυχημενη μεταμοσχευση ειτε για αποτελεσματα που εχει δει. Και ολοι εκφραζουν τις προτιμησεις τους. Επισης οποιος επιλεγει να κανει μεταμοσχευση ειναι ενηλικος ανθρωπος. Εχει την ευθυνη της επιλογης του. Ποσες φορες εχει γραφει στο φορουμ διαβασε τις μμ και δες αποτελεσματα για να επιλεξεις.
Δεν ειμαι γιατρος οτι ξερω γυρω απο τις μμ ειναι απο την εμπειρία της μεταμοσχευσης και απο τα φορουμ οπως και η συντριπτικη πλειονοτητα των μελων ενος φορουμ