Χρήστης_ουσιών
New Member
Καλησπερα.
Εαν εννοεις τοπικη μορφη σε συνδιασμο με μινοξιδιλη θα μπορουσες να απευθυνθεις στην εταιρεια Fagron. Εκεινοι θα σου πουν με ποιο φαρμακειο της περιοχης σου συνεργαζονται και ο φαρμακοποιος θα σου φτιαξει το σκευασμα.
Το σκευασμα τοπικης φιναστεριδης-μινοξιδιλης ονομαζεται Fagron DermaPack MFT και κοστιζει γυρω στα 17 ευρω τα 50ml.
Φτιαχνουν και σκευασμα με τοπικη ντουτα αλλα για αυτο πρεπει να ρωτησεις τον φαρμακοποιο καθως στελνουν τα υλικα ενα ενα. Η τιμη υποθετω θα ναι πιο τσιμπημενη.
Εαν σε ενδιαφερουν oral μορφες, το Avodart (ντουτα) το βρισκεις στο φαρμακειο σχετικα οικονομικο. 10 ευρω αν δεν κανω λαθος ο μηνας.
Το propecia ειναι στα 40 ο μηνας σχετικα ακριβο.
Νομιζω η καλυτερη επιλογη αν θες κατι οικονομικο ειναι να βρεις ενα φαρμακειο να σου φτιαχνει το ιδιο τη δοσολογια που θελεις. Ισως καποιος αλλος γνωριζει επιπλεον πληροφοριες. Προσφατα καποιο μλος ειχε ανεβασει και ενα τηλεφωνο απο ενα φαρμακειο στο Συγγρος κοντα που εκανε αυτη τη δουλεια και εστελνε και σε ολη την Ελλαδα.
Ευχαριστώ!
Δηλαδή για Avodart (κυκλοφορεί με αυτό το όνομα στην Ελλάδα; ) μπορεί κανείς να παραγγείλει από φαρμακείο, ή όσοι το έχουν πάρει πήγαν από 2-3 και ζήτησαν χωρίς συνταγή;
Δεν έχω πάρει ποτέ ούτε finasteride ούτε dutasteride, αλλά σκέφτηκα πως θα ήταν καλό να κάνω μια δοκιμή. Καλύτερα χάπια, απ' ότι έχω διαβάσει.
Δε με πειράζει ούτε αν χρειαστεί να πάρω Propecia - το ζήτημα είναι να μη κάνουν θέμα στο φαρμακείο ότι δεν έχω συνταγή, διότι είναι πολύ χαζή κατάσταση
Καλύτερα - από οικονομικής πλευράς - να πάρω Proscar. Οπότε αν κάποιος ξέρει φαρμακείο που το στέλνει, να μου πει. Αλλιώς θα πρέπει να πάω ο ίδιος από τα φαρμακεία...
Τελευταία επεξεργασία: