Η trichofoam, ειναι ας πουμε, ενας 'προαγγελος' ετοιμου σκευασματος φινα, οτι πλησιεστερο σε δοκιμασμενο εμπορικο προιον;
Απο που το αγοραζεις και ποσο;
Και ειναι τοσο αποτελεσματικη, που βλεπεις διαφορα με εφαρμογη μια φορα τη βδομαδα;;;;
Το προτεινεις ως κατι για αμεσα, μεχρι να βγει το almiral, που εχεις αναφερει;
Δε θα έλεγα ότι είναι προάγγελος.
Το trichofoam είναι vehicle που χρησιμοποιείται για διάφορες τοπικές λοσιόν (φιναστερίδης, μινοξιδίλης, ντουταστερίδης κλπ.).
Το χρησιμοποιώ με ντουταστερίδη 1-2 φορές τη βδομάδα γιατί θεωρητικά η ντουταστερίδη έχει μεγάλη διάρκεια παραμονής στο δέρμα.
Επιπλέον θέλω να ρισκάρω όσο το δυνατόν λιγότερο.
Δε ξέρω αν απορροφάται από τον οργανισμό.
Δε ξέρω αν έχει καλύτερη αποτελεσματικότητα απο το χάπι φιναστερίδης/ντουταστερίδης ή αν έχει λιγότερες παρενέργειες από το χάπι φιναστερίδης/ντουταστερίδης.
Δεν υπάρχουν έρευνες.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι πολλοί δερματολόγοι προτείνουν τοπική φιναστερίδη σε trichofoam.
Υπάρχουν και άλλοι που χρησιμοποιούν διαφορετικές λοσιόν τοπικής φιναστερίδης (λιποσομιακή, gel, κλπ).
Δε ξέρω ποια είναι καλύτερη ή αν υπάρχει καλύτερη.
Ίσως για κάποιον να αξίζει να δοκιμάσει πρώτα τοπική φιναστερίδη αντί να πάρει χάπι.
Για να το προμηθευτείς πρέπει να βρεις ένα φαρμακείο που να συνεργάζεται με τη fagron (στέλνεις ένα email στη fagron και τη ζητάς να σου προτείνει συνεργαζόμενο φαρμακείο στη περιοχή σου).
H τιμή του παίζει από 20-30 ευρώ ανάλογα με το φαρμακείο.
Μπορείς να ζητήσεις να σου φτιάξουν λοσιόν Φιναστερίδης + Mινοξιδίλης,.
Σε κάποιο άλλο ποστ μου αν ψάξεις, είχα ανεβάσει και τις συγκεκριμένες φόρμουλες της fagron.