weznem είπε:dimos18 είπε:Εγώ στα φόρουμ ,και στα ιδιωτικά που εκεί δοκιμάζουν τα πάντα,δεν το 'χω δει ποτέ αυτό που λες .Αν ίσχυε αυτό που λες ,πίστεψε με θα το χρησιμοποιούσαν.Τα λεφτά (που στη συγκεκριμένη δεν είναι και πολλά)πίστεψέ με δεν θα ΄ταν πρόβλημα.Το rum ήταν hype πριν κανά χρόνο .Ουσιαστικά θα ήταν διαφοροποίηση του ru που δεν θα παρουσιάζει παρενέργειες.Πολλοί το δοκιμάσαν με όλα τα δυνατά οχήματα, όλοι με μηδενικά αποτελέσματα και έμεινε στα ράφια.Ενδιαφέρομαι πολύ να μου δείξεις την πηγή σου για το rum ,και τους χρήστες που την εφαρμόζουν.Και επειδή βλέπω ότι με παραποιείς κιόλας πες μου που ακριβώς του πρότεινα zix.Η άγνοια δεν είναι κακή αλλά αν δεν είσαι σίγουρος ,καλύτερα μην προτείνεις θεραπείες που κοστίζουν τριψήφιους αριθμούς.
Φίλε cool,το ru είναι με λίγα λόγια είναι αντιανδρογόνο σαν τη φίνα με λιγότερα για πολλούς sides.Και γενικώς χρησιμοποιείται ευρέως .
το οχημα που μιλαω για αγορα χρειαζεται μεγαλη παραγγελια και δεν ειναι οχημα για προιοντα τριχοπτωσης αλλα οχημα που το αγοραζουν μεγαλες βιομηχανιες καλλωπισμού για να το βαζουν στα προιοντα τους λιγοι ξερουν... και εγω δεν θα τοξερα ..μου το σφυριξε μελος στ πμ να αγοραζαμε αλλα τελευται στιγμη δεν μπηκα στην παραγγελια λογω προβληματος προσωπικου,και δεν μπορουσα να χαλασω τα 500 ευρα πανω κατω για οχημα και ρυ η ρυμ.. δεν μπορω να το βρω το οχημα διοτι δν ειμαι ο μεσάζοντας αλλος ηταν και εχει φυγει απο το φορουμ πλεον....δεν μπορω να πω κατι αλλο εχω δεσμευτει για να μην πω τιποτα παραπανω..για αυτο το οχημα.αν και στο φωτογραφιζω το μελος και αυτο δεν θα επρεπε να το κανω.. κανονικα. ποτε παρερμήνευσα τα λεγομενά σου? επισης κανεις αλλο ενα λαθος λες δοκιμασμενα πραγματα αποτελεσματικα..τιποτα δεν ειναι σιγουρο.. αν δεν δεις με τα ματια σου οτι δουλευει πανω σου.. και με το ρυ καποιοι δεν ειδαν τιποτα..
για να γινω πιο σαφης το οχημα που θα ειχα σπιτι μου σε κιλα αρκουσε για να φτιαχνω τοπικα με αυτο το οχημα για δεκα χρονια,αντιλαμβανεσε για τη ποσοτητα μιλαμε τωρα??ηταν στα 1500 ευρω η μικορτερη παραγγελια..νομιζω. αυτο το οχημα θα αλλαζε πολλα σε ουσιες που δεν δουλεψαν..ως τωρα.. και σε ουσιες που θα δουλευαν καλυτερα..δεν περναγε τιποτα συστημικα,πηγαινε μεχρι το θυλακα,εγιναν ερευνες και πειραματα..σε κλειστα φορουμ απο οτι ειχα καταλαβει..
δεν το παιζω εξυπνος,οτι λεω ειναι επειδη το εμαθα και απο εμπιστο μελος μαλιστα.. ολοι συμμαχοι ειμαστε,ουτε εξιεδικευμένες γνωσεις εχω οπως καποιοι.. η οσια ειναι μια για τα μπλοκερ η ακριβα τοπικα η φινα,κερατιν οτιδηποτε αλλο ειναι για να κοροιδευομαστε..εξαιρεση ο ψευδαργυρος που δεν εχουμε γνωμη ακομα
Πειράματα σε κλειστά φόρουμ ;Σε ποιό από τα δύο κλειστά φόρουμ ;Το stopaga ή το phg;Γιατί και στα 2 είμαι μέλος και κανείς δεν ξέρει τίποτα.Όσα μου έχεις πει είναι τουλάχιστον αβάσιστα.Πιστεύεις αλήθεια ότι αν υπήρχε τέτοιο όχημα.Δεν θα το χρησιμοποιούσε κανείς ;To rum έχει θαφτεί τόσο βαθιά που κανείς σχεδόν δεν ασχολείται μαζί του πλέον.Μέχρι και ο kane σταμάτησε να πουλάει rum.
Το όχημα που πιθανώς να αναφέρεσαι είναι η ιοντοφόρεση. Που δεν είναι καν όχημα αλλά μέθοδος με την οποία μια ουσία φτάνει απευθείας στην θύλακα της τρίχας και δεν απορροφάται στο αίμα.Αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην έρευνα του cb και πιθανολογείται ότι έχει το ίδιο αποτέλεσμα σε όλα τα τοπικά.Επίσης μέχρι τώρα δεν έχει χρησιμοποιηθεί από κανέναν.
Και για το ru τώρα.Ξέρεις ποιό είναι το δεύτερο σε χρήση αντιανδρογόνο μετά τη φίνα.Μάλλον όχι.Είναι to ru.Όπου και να ψάξεις ,θα βρεις χρήστη του ru.Ξέρεις γιατί .Γιατί είναι απλά ένα αντιανδρογόνο ,όπως η φίνα,με μικρότερη απορρόφηση στο αίμα.Άμα ανταποκρίνεσαι στη φίνα ανταποκρίνεσαι και στο ru.Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν.Λες για το ru ότι δεν είναι πολλά χρόνια στην αγορά ή δεν έχει αποδείξει την αξία του ;Είναι στην αγορά και χρησιμοποιείται από το 2008 .Αυτό είναι 5 χρόνια.Διάβασε κριτικές σε άλλα φόρουμ θα βρεις άπλετες.Τα αποτελέσματά του κατά πολλούς ξεπερνάνε και τη φίνα.Ακόμη και χρήστες φίνας για χρόνια ,που είχαν αρχίσει να υποχωρούν και δεν τους ''έπιανε'' πια,τη σταμάτησαν και άρχισαν ru βλέποντας άνοδο.Πολλές φορές ,το αν κάποιος δεν δει αποτέλεσμα δεν ευθύνεται το τοπικό αλλά ο προμηθευτής .Μιλάμε για ουσίες που χρειάζονται 99% καθαρότητα.Άμα είχα τέτοιο πρόβλημα πρώτα θα ψαχνόμουνα για τον προμηθευτή μου.Δεν είναι τυχαίο που πλέον μόνο ο kane έχει καταλήξει παντού να θεωρείται αξιόπιστος.
Συγκρίνεις το keratene με το ru.Και μάλιστα το προτείνεις ως αξιόπιστη θεραπεία βάζοντας το δίπλα δίπλα με τη φίνα ;Ξέρεις ποια είναι η διαφορά τους ;Χρόνια ευρείας χρήσης του ru = 5, keratene = κάτι μήνες .Αποτελέσματα του ru = δεκάδες , keratene = κανένα μέχρι στιγμής.
Πρέπει νομίζω να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε εδώ μέσα.