Αδειάζω και θέλω αποτελεσματική τοπική λύση!

dimos18

Member
weznem είπε:
dimos18 είπε:
Εγώ στα φόρουμ ,και στα ιδιωτικά που εκεί δοκιμάζουν τα πάντα,δεν το 'χω δει ποτέ αυτό που λες .Αν ίσχυε αυτό που λες ,πίστεψε με θα το χρησιμοποιούσαν.Τα λεφτά (που στη συγκεκριμένη δεν είναι και πολλά)πίστεψέ με δεν θα ΄ταν πρόβλημα.Το rum ήταν hype πριν κανά χρόνο .Ουσιαστικά θα ήταν διαφοροποίηση του ru που δεν θα παρουσιάζει παρενέργειες.Πολλοί το δοκιμάσαν με όλα τα δυνατά οχήματα, όλοι με μηδενικά αποτελέσματα και έμεινε στα ράφια.Ενδιαφέρομαι πολύ να μου δείξεις την πηγή σου για το rum ,και τους χρήστες που την εφαρμόζουν.Και επειδή βλέπω ότι με παραποιείς κιόλας πες μου που ακριβώς του πρότεινα zix.Η άγνοια δεν είναι κακή αλλά αν δεν είσαι σίγουρος ,καλύτερα μην προτείνεις θεραπείες που κοστίζουν τριψήφιους αριθμούς.

Φίλε cool,το ru είναι με λίγα λόγια είναι αντιανδρογόνο σαν τη φίνα με λιγότερα για πολλούς sides.Και γενικώς χρησιμοποιείται ευρέως .

το οχημα που μιλαω για αγορα χρειαζεται μεγαλη παραγγελια και δεν ειναι οχημα για προιοντα τριχοπτωσης αλλα οχημα που το αγοραζουν μεγαλες βιομηχανιες καλλωπισμού για να το βαζουν στα προιοντα τους λιγοι ξερουν... και εγω δεν θα τοξερα ..μου το σφυριξε μελος στ πμ να αγοραζαμε αλλα τελευται στιγμη δεν μπηκα στην παραγγελια λογω προβληματος προσωπικου,και δεν μπορουσα να χαλασω τα 500 ευρα πανω κατω για οχημα και ρυ η ρυμ.. δεν μπορω να το βρω το οχημα διοτι δν ειμαι ο μεσάζοντας αλλος ηταν και εχει φυγει απο το φορουμ πλεον....δεν μπορω να πω κατι αλλο εχω δεσμευτει για να μην πω τιποτα παραπανω..για αυτο το οχημα.αν και στο φωτογραφιζω το μελος και αυτο δεν θα επρεπε να το κανω.. κανονικα. ποτε παρερμήνευσα τα λεγομενά σου? επισης κανεις αλλο ενα λαθος λες δοκιμασμενα πραγματα αποτελεσματικα..τιποτα δεν ειναι σιγουρο.. αν δεν δεις με τα ματια σου οτι δουλευει πανω σου.. και με το ρυ καποιοι δεν ειδαν τιποτα..
για να γινω πιο σαφης το οχημα που θα ειχα σπιτι μου σε κιλα αρκουσε για να φτιαχνω τοπικα με αυτο το οχημα για δεκα χρονια,αντιλαμβανεσε για τη ποσοτητα μιλαμε τωρα??ηταν στα 1500 ευρω η μικορτερη παραγγελια..νομιζω. αυτο το οχημα θα αλλαζε πολλα σε ουσιες που δεν δουλεψαν..ως τωρα.. και σε ουσιες που θα δουλευαν καλυτερα..δεν περναγε τιποτα συστημικα,πηγαινε μεχρι το θυλακα,εγιναν ερευνες και πειραματα..σε κλειστα φορουμ απο οτι ειχα καταλαβει..
δεν το παιζω εξυπνος,οτι λεω ειναι επειδη το εμαθα και απο εμπιστο μελος μαλιστα.. ολοι συμμαχοι ειμαστε,ουτε εξιεδικευμένες γνωσεις εχω οπως καποιοι.. η οσια ειναι μια για τα μπλοκερ η ακριβα τοπικα η φινα,κερατιν οτιδηποτε αλλο ειναι για να κοροιδευομαστε..εξαιρεση ο ψευδαργυρος που δεν εχουμε γνωμη ακομα

Πειράματα σε κλειστά φόρουμ ;Σε ποιό από τα δύο κλειστά φόρουμ ;Το stopaga ή το phg;Γιατί και στα 2 είμαι μέλος και κανείς δεν ξέρει τίποτα.Όσα μου έχεις πει είναι τουλάχιστον αβάσιστα.Πιστεύεις αλήθεια ότι αν υπήρχε τέτοιο όχημα.Δεν θα το χρησιμοποιούσε κανείς ;To rum έχει θαφτεί τόσο βαθιά που κανείς σχεδόν δεν ασχολείται μαζί του πλέον.Μέχρι και ο kane σταμάτησε να πουλάει rum.

Το όχημα που πιθανώς να αναφέρεσαι είναι η ιοντοφόρεση. Που δεν είναι καν όχημα αλλά μέθοδος με την οποία μια ουσία φτάνει απευθείας στην θύλακα της τρίχας και δεν απορροφάται στο αίμα.Αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην έρευνα του cb και πιθανολογείται ότι έχει το ίδιο αποτέλεσμα σε όλα τα τοπικά.Επίσης μέχρι τώρα δεν έχει χρησιμοποιηθεί από κανέναν.

Και για το ru τώρα.Ξέρεις ποιό είναι το δεύτερο σε χρήση αντιανδρογόνο μετά τη φίνα.Μάλλον όχι.Είναι to ru.Όπου και να ψάξεις ,θα βρεις χρήστη του ru.Ξέρεις γιατί .Γιατί είναι απλά ένα αντιανδρογόνο ,όπως η φίνα,με μικρότερη απορρόφηση στο αίμα.Άμα ανταποκρίνεσαι στη φίνα ανταποκρίνεσαι και στο ru.Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν.Λες για το ru ότι δεν είναι πολλά χρόνια στην αγορά ή δεν έχει αποδείξει την αξία του ;Είναι στην αγορά και χρησιμοποιείται από το 2008 .Αυτό είναι 5 χρόνια.Διάβασε κριτικές σε άλλα φόρουμ θα βρεις άπλετες.Τα αποτελέσματά του κατά πολλούς ξεπερνάνε και τη φίνα.Ακόμη και χρήστες φίνας για χρόνια ,που είχαν αρχίσει να υποχωρούν και δεν τους ''έπιανε'' πια,τη σταμάτησαν και άρχισαν ru βλέποντας άνοδο.Πολλές φορές ,το αν κάποιος δεν δει αποτέλεσμα δεν ευθύνεται το τοπικό αλλά ο προμηθευτής .Μιλάμε για ουσίες που χρειάζονται 99% καθαρότητα.Άμα είχα τέτοιο πρόβλημα πρώτα θα ψαχνόμουνα για τον προμηθευτή μου.Δεν είναι τυχαίο που πλέον μόνο ο kane έχει καταλήξει παντού να θεωρείται αξιόπιστος.

Συγκρίνεις το keratene με το ru.Και μάλιστα το προτείνεις ως αξιόπιστη θεραπεία βάζοντας το δίπλα δίπλα με τη φίνα ;Ξέρεις ποια είναι η διαφορά τους ;Χρόνια ευρείας χρήσης του ru = 5, keratene = κάτι μήνες .Αποτελέσματα του ru = δεκάδες , keratene = κανένα μέχρι στιγμής.

Πρέπει νομίζω να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε εδώ μέσα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
Λες για το ru ότι δεν είναι πολλά χρόνια στην αγορά ή δεν έχει αποδείξει την αξία του ;Είναι στην αγορά και χρησιμοποιείται από το 2008 .Αυτό είναι 5 χρόνια.
δεν ξερω σε ποιο απο τα δυο,φιλε δεν το χω ψαξει εγω.
ποτε τα ειπα τα παραπνω που γραφεις,την παλευεις?
ποτε συγκρινα το ρυ με το κερατιν,θα με τρελανεις?? λες οτι θες μερικες φορες?,διοτι αυτο καταλαβαινω.
ναυποθεσω οτι απο την πολυ προσοχη παραποιείς αυτα που ειπα ετσι?

dimos18

Member
'' επισης κανεις αλλο ενα λαθος λες δοκιμασμενα πραγματα αποτελεσματικα..τιποτα δεν ειναι σιγουρο.. αν δεν δεις με τα ματια σου οτι δουλευει πανω σου.. και με το ρυ καποιοι δεν ειδαν τιποτα.."

''η οσια ειναι μια για τα μπλοκερ η ακριβα τοπικα η φινα,κερατιν οτιδηποτε αλλο ειναι για να κοροιδευομαστε.."

Λόγια σου.

weznem

Well-Known Member
dimos18 είπε:
'' επισης κανεις αλλο ενα λαθος λες δοκιμασμενα πραγματα αποτελεσματικα..τιποτα δεν ειναι σιγουρο.. αν δεν δεις με τα ματια σου οτι δουλευει πανω σου.. και με το ρυ καποιοι δεν ειδαν τιποτα.."

''η οσια ειναι μια για τα μπλοκερ η ακριβα τοπικα η φινα,κερατιν οτιδηποτε αλλο ειναι για να κοροιδευομαστε.."

Λόγια σου.
λες δοκιμασμενα πραγματα αποτελεσματικα αυτα ειναι λογια δικα σου οχι δικα μου.

και που σχετιζεται αυτο με αυτο που εγραψες απο πανω??που συγκρινω ρυ με κερατιν κτλ..που εγραφες??ξερεις να διαβαζεις? η διαβαζεις οτι θα θελες να διαβαζεις?μηοως εχεις συνδρομο rocknrolla?πρεπει να το αντιμετωπισεις οσο ειναι νωρις.
λεω οτι αν δεν δοκιμασεις εσυ ο ιδιος κατι,χιλιοι ανθρωποι αν εχουν δει βελτιωση δεν σημαινει , απολυτα,οτι θα δεις και εσυ βελιτιωση.. αν διαφωνεις,να υπογραψουμε ενα συμφωνητικο, οτι εγω θα παρω ρυ για ενα χρονο,, και αν δεν δω βελτιωση να μου δωσεις 60.000 ευρω.αφου εισαι τοσο βεβαιος οτι θα δω βελτιωση,επιδη ειδαν οι περισσοτεροι..δεν νομιζω να ανγχωθεις για τιποτα εκεινο το χρονο ετσι?
απο κει και περα γραφω οτι αν εχεις μεγαλο προβλημα αραιωσης αν δεν παρεις ακριβα μπλοκερ η κουμπωμα φινα η κερατιν δεν κανεις τιποτα,επειδη αυτα καπως κοντρολαρουν το θεμα α/α,αλλα αυτο απεχει πολυ απο τα σιγουρα αποτελσματα που ΕΣΥ λες με περίσσια σιγουρια.. τωρα καταλαβες τι λενε τα λογια μου, η θα συνεχισεις να τα ερμηνεύεις κατα το δοκούν?

dimos18 είπε:
Φίλε μου δική σου η απόφαση ,αλλά δεν είναι και τόσο ακριβό .Ας πούμε τα 10 g από kane με 220 δολάρια θα σου διαρκέσει τρίμηνο.Για ζιρτέκ την άποψη μου στη είπα.Όπως και να έχει οι αποφάσεις είναι δικές σου.Και εννοείται ότι σου απάντησα μόνο για καιρό δοκιμασμένα και με σίγουρα αποτελέσματα όπως ρώτησες.

σου λεει κατι αυτο,σιγουρα αποτελσματα δηλαδη το κοβεις το χερι σου οτι θα δουλεψει ετσι?
οπως προειπες καλυτερα ας προσεχουμε τι λεμε... διοτι βλεπω οτι δεν το κανεις και αυτό αναιρείσαι
δικα μου λογια τα bold?στο προηγουμενο μηνυμα..απο πανω? οταν θες να εισαι σωστος στον ορο λογια μου να τοποθετεις πινακακια παραθεσης μον με λογια μου και οχι λογια ΣΟΥ.μην προπαγανδίζεις

dimos18

Member
Δοκιμασμένα προιόντα για καιρό που να έχουν δείξει πιο σίγουρα αποτελέσματα από φίνα ρυ και μίνοξ δεν νομίζω ότι υπάρχουν.Προφανώς το παιδί με τον όρο "σίγουρα αποτελέσματα" δεν εννοεί την υπογραφή συμβολαίων.Εννοεί την αποτελεσματικότητα του προιόντος που έχει αποδειχθεί από τη χρήση .Να μην είναι φιδέλαιο ένα πράμα.Νομίζω αυτό είναι αυτονόητο.Και η ασπιρίνη έναν στους εκατό μπορεί να μην τους πιάνει ,αυτό όμως δεν την κάνει μη δοκιμασμένη και με σίγουρα αποτελέσματα.

Α ! και μη νευριάζεις !χαχαχαχα .ρε τώρα είδα που έγραψες ''σύνδρομο rocknrolla'' και έλιωσα!Δεν στα λέω επιθετικά ,απλά νομίζω ότι έχεις λάθος.Τον ίδιο στόχο έτσι κι αλλιώς έχουμε και οι 2.

weznem

Well-Known Member
dimos18 είπε:
Δοκιμασμένα προιόντα για καιρό που να έχουν δείξει πιο σίγουρα αποτελέσματα από φίνα ρυ και μίνοξ δεν νομίζω ότι υπάρχουν.Προφανώς το παιδί με τον όρο "σίγουρα αποτελέσματα" δεν εννοεί την υπογραφή συμβολαίων.Εννοεί την αποτελεσματικότητα του προιόντος που έχει αποδειχθεί από τη χρήση .Να μην είναι φιδέλαιο ένα πράμα.Νομίζω αυτό είναι αυτονόητο.Και η ασπιρίνη έναν στους εκατό μπορεί να μην τους πιάνει ,αυτό όμως δεν την κάνει μη δοκιμασμένη και με σίγουρα αποτελέσματα.

για ποιο παιδι μιλας ετσι αοριστα?λογια σου ειναι αυτα.. ο ορος σιγουρα αποτελσματα ενα πραγμα σημαινει και δεν χωρουν αλλες ερμηνειες στο σιγουρα.
το σιγουρο απαιτει το 100% και 100% αποτελεσματικοτητα δεν εχει ουτε η φιαν ουτε το ρυ..οποτε ειναι ψευδης ο ορος σιγουρα αποτελσαματα..
διοτι αν εγω ειμαι αφελεις και δω το ποστ σου αγορασω ρυ και δεν δω τιποτα θετικο, τι θα μου πεις για τα σιγουρα αποτελέσματα που ειχες επικαλεστεί?
τι εννοεις στα bold? διοτι πριν μιλουσε για σιγουρα αποτελσματα και τωρα μας λες οτι τελικα δεν ειναι σιγουρα αποτελσματα? δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινα καταλαβαινεις οτι αυτο αναιρεισαι?
και ξεχναω οτι λογια που μου χρεωσες περι συγκρισεων ρυ με κερατιν κτλ.. διχως να μου απαντησεις που ειδες να κανω τετοιες συγκρισεις στα λεγομενα μου...δεν εχω κακη διαθεση, απλα δεν καταλαβαινω γιατι αλλα λες την μια και αλλα την αλλη μπερδευτηκες?δεν ξερω τι αλλο να πω,, anyway καλη καρδια και κάτω τα φαρμάκεια :)

dimos18

Member
*Τσέκαρε,έκανα μια προσθήκη στα από πάνω.

Το 100% δεν είναι το ίδιο με το σίγουρα.Σίγουρο μπορεί να είναι και κάτι ,αλλά στο 1% να αποτύχει.Κανένα φάρμακο δεν είναι 100% επιτυχές .

weznem

Well-Known Member
dimos18 είπε:
*Τσέκαρε,έκανα μια προσθήκη στα από πάνω.

Το 100% δεν είναι το ίδιο με το σίγουρα.Σίγουρο μπορεί να είναι και κάτι ,αλλά στο 1% να αποτύχει.Κανένα φάρμακο δεν είναι 100% επιτυχές .

φιλε εχω χασει την μπαλα μπερδευτηκα και εγω ο ιδιος στο τελος..τελος παντων ,καπου το χασαμε το τοπι, δεν ξερω,κατλαβα το νοημα των μηνυματων σου, δεν διαφωνω στις θεραπειες,απλα διαφωνησα στο σιγουρα αποτελεσματα, εννοούσα οτι μπορει να επαιρναν 100 ατομα ρυ και στο ενα να μην δουλευε οποτε οταν μας ρωτανε για το ρυ (και για οποιοδηποτε φαρμακο) λεμε στους περισσοτερους δουλευει,τωρα μονο αν δοκιμασεις θα δεις τι κανει σε εσενα προσωπικα, γι αυτο διαφωνησα με το σιγουρα αποτελεσματα..τωρα οπως ειπα μπερδευτηκα και εγω ο ιδιος πλεον..
τελος παντων πονηρος δεν το παιζω(διοτι τα μηνυματα ξεγελουν καμια φορα) προφανως αφου εισαι μελος σε κλειστα φορουμ κτλ..εχεις περισσοτερες εμπειριες απο μενα και ξερεις περισσοτερα.δεν το παιζω ανωτερος κτλ..προς θεου, η διαφωνια μου ηταν μονο αυτη που ειπα..ελπιζω να το ξεκαθαρισαμε τωρα :blush:

dimos18

Member
ρε wez ,εγώ από αυτά που μου λεγες είχα καταλάβει ότι το ρυ είναι αμφιλεγόμενο και δεν είμαστε σίγουροι για το αν δουλεύει.'Ετσι όπως το θέτεις στα 2 τελευταία ποστ συμφωνώ.

Σώπα ρε σιγά μην τσακωθούμε κιόλας, στην τελική το ίδιο πράγμα ψάχνουμε. ;)

weznem

Well-Known Member
dimos18 είπε:
ρε wez ,εγώ από αυτά που μου λεγες είχα καταλάβει ότι το ρυ είναι αμφιλεγόμενο και δεν είμαστε σίγουροι για το αν δουλεύει.'Ετσι όπως το θέτεις στα 2 τελευταία ποστ συμφωνώ.

Σώπα ρε σιγά μην τσακωθούμε κιόλας, στην τελική το ίδιο πράγμα ψάχνουμε. ;)
οχι ρε φιλε, αναγνωριζω οτι ειναι απο τα καλυτερα τοπικα,μακαρι να μπορουσα να το δοκιμαζα!χασαμε την μπαλα,δεν πειραζει καλη καρδια να χουμε.. τωρα οσον αφορα το οχημα που ελεγα πιο πριν νομιζω εχεις δικιο κατι με ιοντοσφαιριση πρεπει να μου ειχε πει..αλλα απολυτα σιγουρος δεν ειμαι.τελος παντων αυτο το πραγμα που λες εσυ γιατι δεν προχωραει ειναιακριβη η συσσκευη η απαιτει και γνωσεις εξιδεικευμενες?

Chs

Μέλος του προσωπικού
Απ: Αδειάζω και θέλω αποτελεσματική τοπική λύση!

Ελληναρες 4ever! :D

Υ.Γ. Δεν ανεβασα τιποτα.. Το tapatalk μαλακιζεται.. Αν δειχνει αρχειο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimos18

Member
Η ιοντοφόρεση θα γίνεται με ειδικό μηχάνημα.Αυτό είναι ακριβό.Είχε γίνει hype πριν κάμποσο καιρό και τώρα δεν ξέρω έχει σχεδόν ξεχαστεί.Νομίζω λειτουργεί με ηλεκτρικά φορτία(μικρά εννοείται) .Υπάρχουν άτομα που προσπαθούν τώρα να δοκιμάσουν το cb με διάφορα εναλλακτικά οχήματα.Εκτίμηση μου ότι αν δεν τα καταφέρουν η μόνη λύση που θα τους απομείνει θα είναι αυτή.

weznem

Well-Known Member
dimos18 είπε:
Η ιοντοφόρεση θα γίνεται με ειδικό μηχάνημα.Αυτό είναι ακριβό.Είχε γίνει hype πριν κάμποσο καιρό και τώρα δεν ξέρω έχει σχεδόν ξεχαστεί.Νομίζω λειτουργεί με ηλεκτρικά φορτία(μικρά εννοείται) .Υπάρχουν άτομα που προσπαθούν τώρα να δοκιμάσουν το cb με διάφορα εναλλακτικά οχήματα.Εκτίμηση μου ότι αν δεν τα καταφέρουν η μόνη λύση που θα τους απομείνει θα είναι αυτή.

τι να πω..το cb σχετιζεται με προσταγλανδινες η λαθος κανω? αν δοκιμαζες κατι τι θα προτιμουσες το ρυ η το cb?απο αποψη αποτελεσματων,ρωταω γιατι για το cb δεν το χει δοκιμασει κανεις απο εδω μεσα νομιζω,για το ρυ ολο και κατι γνωριζουμε ειναι και πιο παλιο..σορυ αν σε πρηζω,οποτε εχεις διαθεση απαντα :blush:

Chs

Μέλος του προσωπικού
Απ: RE: Αδειάζω και θέλω αποτελεσματική τοπική λύση!

dimos18 είπε:

Σωστος ο δημος...

dimos18

Member
Σιγά ρε.
Λοιπόν το με πολύ απλά λόγια cb είναι τοπικό αντιανδρογόνο που δεν θα παρουσιάζει καθόλου παρενέργειες και θα είναι 2 φορές πιο αποτελεσματικό από τη φινα. Βέβαια δεν έχουν βρει ακόμα το κατάλληλο όχημα.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Απ: Αδειάζω και θέλω αποτελεσματική τοπική λύση!

Γνωστο αυτο.. Με τους γαλλους τι εγινε? Ηταν να βγει σε κρεμα για την ακμη..

dimos18

Member
Νομίζω σε φάση 2 είναι .Αν περιμένεις να βγει στην αγορά σώθηκες.Από το 15 και μετα για ακμή .Για την ράφλα είναι πιο πίσω νομίζω.

Chs

Μέλος του προσωπικού
dimos18 είπε:
Νομίζω σε φάση 2 είναι .Αν περιμένεις να βγει στην αγορά σώθηκες.Από το 15 και μετα για ακμή .Για την ράφλα είναι πιο πίσω νομίζω.

Ρε συ Δήμο, από που το τσιμπήσανε το cb? Είναι καθαρό? Δλδ υπάρχουν πηγές που φτιάχνουν καθαρό cb? Ρωτάω γιατί θυμάμαι και σε ξένα forum υπήρχε μεγάλη αμφιβολία για την καθαρότητα, και φυσικά το μεγαλύτερο αγγούρι είναι το μοριακό του βάρος..

dimos18

Member
Chs είπε:
dimos18 είπε:

Ρε συ Δήμο, από που το τσιμπήσανε το cb? Είναι καθαρό? Δλδ υπάρχουν πηγές που φτιάχνουν καθαρό cb? Ρωτάω γιατί θυμάμαι και σε ξένα forum υπήρχε μεγάλη αμφιβολία για την καθαρότητα, και φυσικά το μεγαλύτερο αγγούρι είναι το μοριακό του βάρος..

Κάνουν οργανωμένες ομαδικές παραγγελιές στις οποίες μετά κάνουν έλεγχο καθαρότητας.Όταν κάποιος κάνει ατομικά μια παραγγελία τότε παίζει κορώνα γράμματα ως προς την καθαρότητα μιας και δεν έχει τρόπο να την επιβεβαιώσει.Για αυτό υπήρχε τότε αμφιβολία και αντικρουόμενα αποτελέσματα.

Το cb δεν έχει τόσο μεγάλο μοριακό βάρος.Αν και το όλο θέμα περί μοριακού βάρους τίθεται πλέον υπό αμφισβήτηση.Ουσίες όπως ps1 ,bnp έχουν τεράστια μοριακά βάρη και παρόλα αυτά φαίνεται να έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία τοπικά.Ακόμη και το tb4 με ανάλογο μοριακό βάρος,που μέχρι πρότινος το έβαζαν με ενέσεις, κάποιος ισχυρίζεται ότι του έδωσε αποτελέσματα τοπικώς εφαρμοζόμενο.Θα δείξει εν καιρώ τι συμβαίνει.

Τώρα ως προς το cb όταν θα δώσει αποτελέσματα και θα βρεθεί το κατάλληλο όχημα ,θα βρω χρόνο για να φτιάξω θέμα στο οποίο θα αναφέρομαι εκτενέστερα.

Μπλουζα