Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
παρολο που χρησιμοποιω σκινορεν μινοξ αυτο το διαστημα,το πιστευω και εγω,την airol δεν την φτανειicesensei είπε:έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθον μινοξ+skinoren,περίμενανα δω (καλύτερα) αποτελέσματα στην επανέκφυση λόγω μείωσης dht, αλλα δεν είδα διαφορά .γι αυτό σταμάτησα,προτιμόντας μινοξ+αίρολ.
εγω το εχω πει http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2585.45.htmlicesensei είπε:;Dβοήθησε πολυ την ταχύτητα επανέκφυσης και τη διάμετρο της τρίχας από ότι 5% μινοξ χωρίς, ουτε σημαντικό πρήξιμο στο πρόσωπο που μπορεί να συμβεί με 15% μινοξ (σε μένα).
Η αιρολ βοηθάει πολύ σε κροτάφους και τωρα που βάζω βλέπω διαφορά και αισθάνομαι πιο σίγουρος ότι με αιρολ η μίνοξ πιάνει καλύτερα .
Επίσης το ενδιαφέρον για μένα ήταν ότι κάποιες τρίχες με τη μίνοξ στις αρχές ήταν στη βαση όπως φυτρώνουν λεπτες και χοντρές προς τις άκρες...αφύσικο,έπιανε καλά το λίπασμα .
με τιμη 170 ευρω τα 60 ml αυτο το φαρμακο ειναι αναξιο λογου :downicesensei είπε:Ετσι είναι ο Βauman σε συνέντευξη στο baldtrtuth έλεγε ότι το "compounded minoxidil" είναι ισχυρότερο από latisse, ασχετa απο πλεονεκτήματα που έχει το latisse όπως ανταπόκριση σε άτομα που δεν είδαν βελτίωση με μινοξ κτλ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.