vlafo
Well-Known Member
Πιστεύω ότι αν θέλεις να έχεις μαλλιά για πάντα αυτό στο εξασφαλίζει μόνο η fut με σιγουριά.Σχετικα με το στριπ , θα διαφωνησω με το @dimitris50423. Επισης νομιζω πως, ο mic ηταν σε καλυτερη κατασταση απο το φιλο εδω. Ακομα, στην πλειοψηφεια των παιδιων που πανε για 6+ Nw η fut ειναι μονοδρομος μαζι με fue, αν πας χωρις φινα. Αλλιως σε πυκνοτητα θα υστερεις 100%. Αν μιλαμε γιακαποιον που συμβιβαζεται με πιο αραιο μαλλι τοτε παω πασο. Παραυτα, δυστυχως, αν πας 6-7 nw θες fut, χωρις φινα για δυνατο αποτελεσμα. Να σου πω δημητρη οτι και γω που εχω δοτρια 7500-8000 grafts με fue, σκεφτομαι στη δευτερη να κανω fut. Μπορω να παρω πιο πολλα γκραφτs και να μου μεινει μια καλη τριτη fue προικα. Ο mic ειχε γκριζο μαλλι, σπαστη τριχα, ισως και χοντρη. Ασε που υπο συνθηκες δεν θα νε τοσο πυκνος οσο εγω που βαλα 3200 μονο στην α ζωνη. Ο @CVIAL εχει δικιο σ αυτο το κομματι.
Αν θεωρήσουμε ότι με fue δεν μπορείς να βγάλεις πάνω από 3500-4000g με "απόλυτη" ασφάλεια και ένας που πάει nw 5 χρειαστεί 5000g-6000g ,τότε ακόμα και αυτός πιθανότατα να χρειαστεί fut.
Για πάνω απο nw 5 δεν το συζητάμε μόνο fut.