Βαψιμο γκρι τριχων σε ανδρικο κεφαλι

cool11

Well-Known Member
cool11 είπε:
To Schwarzkopf Men Perfect λεει οτι διαρκει για 28 λουσιματα.
Δηλαδη, αν εγω λουζομαι καθε 2η μερα, θα διαρκεσει για 2 μηνες;
(η φθορά της δρασης του πάει κυρίως με τα λουσιματα, και οχι με τις ημέρες)

Ξερει κανεις;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
sta ειδη κομμωτηριων υπαρχουν προστατευτικα τζελ για να μην βαφεις το δερμα,καθως και λοσιον η μαντιλακια αφαιρεσης βαφης απο το δερμα.. αξιας γυρω στα 6 ευρω το ενα

tardin

New Member
ρε παιδιά δοκίμασα το Menperfect αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα.
εχω λίγο πιο μακρύ μαλλί απο το κανονικό και οι άσπρες τρίχες είναι λίγες και διάσπαρτες και δεν καλύπτονται απο την βαφή σίγουρα φταίει και η εφαρμογή που κάνω αλλά η ουσία είναι αυτή.
μάλλον το χρωμοσαμπουάν είναι η καλύτερη λύση για μένα οπότε εχει κανείς να μου προτείνει κάτι καλό και διακριτικό ???
δεν βαριέμαι να ψάξω τα παλιότερα ποστς απλά οι σχετικές δημοσιεύσεις είναι αρκετά παλιές πλέον και θέλω να μάθω τι κυκλοφρεί σήμερα στο εμπόριο

Panos1982

Well-Known Member
cool11 είπε:
Και πες μας σε παρακαλω Panos1982 πως ακριβως θα κανουμε το βαψιμο των μαλλιων με πινελο, ωστε να βγει καλο αποτελεσμα και ομοιομορφο.

οπως το κανεις με το μπουκαλακι απ ευθειας ετσι το κανεις και με το πινελο...βαζεις τα δυο μειγματα σε ενα ειδικο πιατακι ( το πουλανε εκει που πουλανε και τα πινελακια, φανταζομαι σε οποιοδηποτε μαγαζι με γυναικεια καλλυντικα) το ανακατευεις με το πινελακι και ξεκινας να περνας το μαλλι και απ τις δυο "φορες" μπρος-πισω...δεν ειναι κατι δυσκολο και ουτε χρειαζεται να σου πω το πως σαν να βαφεις ενα τοιχο...το ιδιο ειναι :)
απλα να προσεχεις να μην πεταγονται πιτσιλιες...να το κανεις χαλαρα...
και κατα την αποψη μου να το περνας 2 χερια το μαλλι...ειναι καλυτερα

cool11

Well-Known Member
Panos1982 μπορεις να μου προτεινεις ενα καταλληλο πινελο απο το ebay?

.
.
.

cool11 είπε:

Γι αυτο δεν εχουμε απαντηση;
Κανενας χρόνιος χρήστης;
Καποιος που να γνωριζει;

Panos1982

Well-Known Member
εγω της Μανας μου χρησιμοποιω....
μπορω να ψαξω και να σου προτιενω οκ,
αλλα και ο weznem σαν κομμωτης αν γνωριζει καποια πιο αμεση λυση ας μας πει...

cool11

Well-Known Member
cool11 είπε:

Γι αυτο εδω, καμια εκτιμηση;

Panos1982

Well-Known Member
cool11 είπε:
cool11 είπε:

Γι αυτο εδω, καμια εκτιμηση;

καθως το μαλλι μακραινει....απο κατω ξεκιναει να φαινεται παλι το λευκο....οποτε και το χρωμα να κραταει πανω απο μηνα...που κραταει το χειμωνα...και παλι στον μηνα θα χρειαστεις ενα περασμα...γιατι θα αρχισουν να φαινονται ουτος η αλλος οι ασπρες λογο του μηκους...δε ξερω αν καταλαβαινεις...

cool11

Well-Known Member
Καταλαβα απολυτα τι λες.
Ακομη κι αν πχ. γινονταν να μην λουστω καθολου(το λεω για να χρησιμοποιησω την εις ατοπον απαγωγη), και παλι θα εμφανιζονταν λευκες, αφου θα μεγαλωναν οι τριχες. Πολυ σωστη η παρατηρηση σου. :)

cool11

Well-Known Member
Panos1982 είπε:

Εχουμε καμια προταση, για κανενα καλο(&οικονομικο!) πινελο, για τη χρηση που το θελουμε;
Ένα πινελο 'οτι να ναι' για μαλλια, μπορει να κανει δουλεια;

weznem

Well-Known Member
Panos1982 είπε:

ena πινελο βαφης απο τα κομμωτηριακα ειδη, μονο για ευκολια οι τριχες να ειναι μαλακες και οχισκληρες,δεν ειναι ακριβο καθολου.. ας παρει και ενα μπωλ βαφης και να κανει τις μιξεις εκει... :blush:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

orestis

Member
cool11 είπε:
Panos1982 είπε:

Εχουμε καμια προταση, για κανενα καλο(&οικονομικο!) πινελο, για τη χρηση που το θελουμε;
Ένα πινελο 'οτι να ναι' για μαλλια, μπορει να κανει δουλεια;

δεν χρειαζεσαι κατι πολυ ειδικο. Πηγαινε στα Hondos και ζητα ενα πινελο για βαψιμο μαλλιων. Ουτε ενα ευρω δεν εχει.
κατι τετοιο δηλαδη
http://www.creamteam.gr/product.php?id_product=68407

cool11

Well-Known Member
Μηπως ρε παιδια, υπαρχει κανενα βιντεακι στο youtube, που να δειχνει πως γινεται η βαφη με το πινελακι;
Εκανα ενα ψαξιμο(στα ελληνικα βεβαια) αλλα δεν βρηκα κατι.

cool11

Well-Known Member
Μηπως μπορει καποιος να αφιερωσει ενα λεπτο και να μου δωσει ενα λινκ στο ebay, για αγορα πινελου για βαφη για τα μαλλια;

weznem

Well-Known Member
cool11 είπε:
Μηπως μπορει καποιος να αφιερωσει ενα λεπτο και να μου δωσει ενα λινκ στο ebay, για αγορα πινελου για βαφη για τα μαλλια;

den χρειαζεται, πηγαινε σε μαγαζι που πουλαει κομμωτηριακα ειδη..
το εχουμε πει και πιο πανω.. :blush:

cool11

Well-Known Member
Ε δεν ετυχε να παω, και μεχρι να παω...
Χρειαστηκε ομως να παω σε μεγαλα(πραγματικα μεγαλα) σουπερ μαρκετ που ειχαν οτι βαλει ο νους σου, και ειχαν και πολλα κομμωτηριακα ειδη, και για την γκαντεμια μου αλλα δεν ειχαν και σε αλλα ειχαν τελειωσει τα πινελα.
Γι αυτο λεω, μεχρι να παω σε ειδικο καταστημα, πιο πολυ με βολευει να παραγγειλω απο ebay.

orestis

Member
Ρε συ δεν αξιξει να παρεις απο το ebay ενα προϊον που εχει 80 λεπτα , ισως και λιγοτερο. Τα μεταφορικα θα ειναι 10 φορες πανω απο την αξια του.
Ενα hondos δεν εχεις κοντα να πας?

Panos1982

Well-Known Member
πατα πινελο βαφης μαλλιων...δεν ειναι αναγκη ρε συ να ερθει απο εξωτερικο...να το περιμενεις 2 βδομαδες....θα σου βγαλει Ελληνικα σαιτ...και σε 1-2 μερες θα το εχεις...
εγω πατησα πινελο βαφης μαλλιων και μου βγαλε πολλα...ενα απ αυτα ειναι αυτο....
http://www.viosarp.gr/site/el/bathroom/bathroom-accessories?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4905&category_id=26

αυτο ειναι μαζι με την κουπα για να ανακατευεις το μειγμα...οσο εσυ χρειαζεται κι οχι ολο το κουτι...

παρε αυτα η ψαξε κ συγκρινε τιμες αν θες και παρε αντιστοιχα με αυτα πιο φτηνα αν βρεις...δεν ειναι δυσκολο!!!

cool11

Well-Known Member
Κλεινω μηνα απο την πρωτη εφαρμογη του men perfect, και ειμαι ευχαριστημενος!
Και μαλιστα, επειδη ηταν και η πρωτη φορα που δοκιμαζα, δεν το εκανα και πολυ καλα.
Ωστοσο, σε σχεση με το γκρι που ειχα, ενα μηνα μετα, θεωρω οτι ειμαι αψογα!
Την επομενη φορα δε, με πινελο, ειδικο μπωλακι, αλλα και καλυτερη εμπειρια, πιστευω θα ειναι ακομη καλυτερα!
Λογικα θα επαναλαβω μετα τον 1,5 μηνα, ισως στο διμηνο! Μια χαρα!

Επειδη, οχι μονο για οικονομια, αλλα και λογω του οτι ειναι πραγματικα κριμα να πετιεται αχρηστο μιγμα, βαζουμε δυο 'ισες' ποσοτητες/ισα μερη, απο τα δυο συστατικα; Δεν λεω οπως ειχατε πει ΄μισο μπουκαλι' (να με βγαλει δυο φορες), γιατι με μισο μπουκαλι τι να βαψω, θα το πεταξω αφου θελω να καλυψω μονο κροταφους.
Οποτε γι' αυτο λεω, βαζουμε στο μπωλακι, δυο ισα μερη απο τα δυο μπουκαλια, οση ποσοτητα υπολογιζουμε οτι χρειαζομαστε;

Μπλουζα