Βαψιμο γκρι τριχων σε ανδρικο κεφαλι

orestis

Member
Εχει παρατηρησει κανενας αν μετα απο καποιες χρησεις αυτα τα προϊοντα, δεν αποδίδουν οπως την πρωτη φορα?
Εγω χρησιμοποιω το colorman . Την πρωτη φορα το αποτελεσμα ηταν τελειο. Δεν αφησε σχεδον καμια ασπρη τριχα. Στην πορεια ομως βλεπω οτι δεν πιανει οπως στην αρχη.
Η πρωτη μου σκεψη , ηταν οτι μιας και την καθε συσκευασια τη χρησιμοποιώ για αρκετες φορες, μηπως σιγα σιγα αλλιωνετε.
Προσφατα ομως εκανα χρηση με καινουργια συσκευασια, και το αποτελεσμα ηταν μετριο. Ενω την πρωτη φορα δεν φαινοταν ασπρη τριχα, τωρα οι περισσοτερες φαινονται, και απλα τις εχει σκουρινει καπως. Αλλα φαινεται ξεκαθαρα οτι υπαρχουν γκριζα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aporias

New Member
orestis είπε:
Εχει παρατηρησει κανενας αν μετα απο καποιες χρησεις αυτα τα προϊοντα, δεν αποδίδουν οπως την πρωτη φορα?
Εγω χρησιμοποιω το colorman . Την πρωτη φορα το αποτελεσμα ηταν τελειο. Δεν αφησε σχεδον καμια ασπρη τριχα. Στην πορεια ομως βλεπω οτι δεν πιανει οπως στην αρχη.
Η πρωτη μου σκεψη , ηταν οτι μιας και την καθε συσκευασια τη χρησιμοποιώ για αρκετες φορες, μηπως σιγα σιγα αλλιωνετε.
Προσφατα ομως εκανα χρηση με καινουργια συσκευασια, και το αποτελεσμα ηταν μετριο. Ενω την πρωτη φορα δεν φαινοταν ασπρη τριχα, τωρα οι περισσοτερες φαινονται, και απλα τις εχει σκουρινει καπως. Αλλα φαινεται ξεκαθαρα οτι υπαρχουν γκριζα.

Το ίδιο ακριβώς έχω παρατηρήσει και εγώ που χρησιμοποιώ το gradual tone της wella. Καμία σχέση με τα αρχικά αποτελέσματα...

Αλας

New Member
Το καλύτερο προιόν που έχω χρησιμοποιήσει είναι το MEN PERFECT, Anti-grey toner gel της εταιρείας Schwarzkopf. Σε 5 λεπτά καλύπτεις τα γκρί μαλιά σε όποια απόχρωση θέλεις και διαρκεί τόσο όσο μεγαλώνουν οι τρίχες. Κοστίζει φτηνά (γύρω στα 7 ευρώ) και είναι πολύ εύκολο στην χρήση γιατί διαθέτει ειδικό καπάκι-πινέλο... το αγόρασα από ένα κατάστημα με είδη κομμωτηρίου. Επίσης πολύ καλή για μικρές περιοχές (κροτάφους π.χ.) είναι και η Mascara Cheveux που πωλείται στα Hondos Centers και κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ. Δίνει φυσικό χρώμα και είναι αδιάβροχη αλλά φεύγει με το πρώτο λούσιμο.

cool11

Well-Known Member
Εγω πρωτοχρησιμοποιησα το men perfect(Schwarzkopf) πριν ενα μηνα. Κι ειμαι ακομη μια χαρα.
Και ηταν και η πρωτη φορα και το εκανα και καπως ατσαλα. Παρολα αυτα, ειμαι ευχαριστημενος!
Ελπιζω να ειναι τοσο καλο παντα. :)

cool11 είπε:
Επειδη, οχι μονο για οικονομια, αλλα και λογω του οτι ειναι πραγματικα κριμα να πετιεται αχρηστο μιγμα, βαζουμε δυο 'ισες' ποσοτητες/ισα μερη, απο τα δυο συστατικα; Δεν λεω οπως ειχατε πει ΄μισο μπουκαλι' (να με βγαλει δυο φορες), γιατι με μισο μπουκαλι τι να βαψω, θα το πεταξω αφου θελω να καλυψω μονο κροταφους.
Οποτε γι' αυτο λεω, βαζουμε στο μπωλακι, δυο ισα μερη απο τα δυο μπουκαλια, οση ποσοτητα υπολογιζουμε οτι χρειαζομαστε;

Ξερει κανεις;

orestis

Member
Στο μπολακι θα βαλεις τοση ποσοτητα κρεμας, οση κρινεις οτι χρειαζεσαι καθε φορα, και τοσο διαλυτικό , οσο χρειαζεται για να γινει ενα ομοιόμορφο μειγμα.
Το διλυτικο θα το βαζεις λιγο λιγο, μεχρι να δεις οτι το μειγμα ειναι ενταξει.
Καλυτερα να βαζεις μικρες ποσοτητες και στη συνεχεια να προσθετεις λιγο παραπανω, μεχρι να φτασεις την πσοσοτητα που θες, παρα να βαζεις απο την αρχη ολη την ποσοτητα και μετα να πετας οσο μενει.
Αυτο θα το κρινεις με το ματι. Εσυ ξερεις πση ποσοτητα χρειαζεσαι καθε φορα.

cool11

Well-Known Member
Εκανα βαψιμο και με πινελο. Δεν εχω εμπειρια βεβαια απο βαφη μαλλιων.
Καλα πηγαν ολα. Απλα μετανιωσα που δεν σκεφτηκα και δεν εκανα και ενα μαλακο μασαζ στα μαλλια.
Οπως ειδα, και στο διαφημιστικο βιντεο το αναφερει, οτι οποιος θελει μπορει να το κανει.
Θεωρω οτι θα ειχα ακομη καλυτερο αποτελεσμα.

cool11

Well-Known Member
Εχετε παρατηρησει καθολου 'ενοχλητικο' αποχρωματισμο σε περιοχες που εφαρμοσατε menperfect?
Εννοω κατα το σταδιακο 'ξεβαμα' μηπως αλλαζει χρωμα η περιοχη;

Vicmeg

New Member
cool11 είπε:
Εχετε παρατηρησει καθολου 'ενοχλητικο' αποχρωματισμο σε περιοχες που εφαρμοσατε menperfect?
Εννοω κατα το σταδιακο 'ξεβαμα' μηπως αλλαζει χρωμα η περιοχη;

Οχι. Ολο το κεφαλι ξεβαφει σταδιακα. Εγω εχω μια αλλη απορια. Το 70 με το 80 εχουν μεγαλη διαφορα ? Γιατι χρησιμοποιω το 80αρι και νομιζω πως μου τα σκουραινει αρκετα..

cool11

Well-Known Member
Τι να σου πω. Εγω κατεληξα σε 60αρι, γιατι εχω καστανο αλλα οχι σκουρο καστανο. Μια χαρα εδεσε με τα μαλλια μου.

Briner

Active Member
Ρε παιδιά, εγώ μακάρι να είχα γκρίζα μαλλιά. Βλέπω αυτούς που τα έχουν και τους ζηλεύω. Εγώ κάτι σκόρπιες γκρίζες έχω στους κροτάφους που μετά βίας ξεχωρίζουν. Αφού σκεφτείτε ότι έψαχνα για χρωμοσαμπουάν για να τις αβγατίσω λίγο. :21m:

orestis

Member
Briner είπε:
Ρε παιδιά, εγώ μακάρι να είχα γκρίζα μαλλιά. Βλέπω αυτούς που τα έχουν και τους ζηλεύω. Εγώ κάτι σκόρπιες γκρίζες έχω στους κροτάφους που μετά βίας ξεχωρίζουν. Αφού σκεφτείτε ότι έψαχνα για χρωμοσαμπουάν για να τις αβγατίσω λίγο. :21m:

Μολις γεμισεις με γκριζα και δεν υπαρχει επιστροφη , τοτε να σε δω.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tyxaios

New Member
Δυστυχώς η νοοτροπία των περισσοτέρων δίπλα μας είναι αν δουν άσπρες τρίχες στον άλλον να αρχίσουν τα : "Α, γέρασες, τι έπαθες?..." και να σε κοιτούν με οίκτο! Βέβαια, αν ταιριάζει και με το πρόσωπό σου ή με το στυλ σου δεν είναι κακό να τα περνάς ένα χέρι τα μαλλιά αλλά πάντα χωρίς να γίνεται γελοίο.Όσον αφορά το men perfect νομίζω ότι είναι το καλύτερο από όσα έχω δοκιμάσει ή μάλλον αυτό που φαίνεται λιγότερο "μπογιατισμένο" το μαλλί! Με την πάροδο των ημερών ναι, αρχίζει και ξεβγάζει και γίνεται κάπως προς το καφε-κόκκινο (τουλάχιστον σε μένα). Μην το αφήνετε πάνω από 5 λεπτά και προσοχή στους κροτάφους να μην βάψουν το δέρμα του προσώπου για να μην κάνει "μπαμ". Αν δείτε ότι σας κάνει πολύ σκούρο το μαλλί, προτείνω να μην αλλάξετε απόχρωση από αυτή που είναι τα μαλλιά σας αλλά να το αφήσετε κανά λεπτό λιγότερο. Εξάλλου με 2-3 λουσίματα "σπάει" η μαυρίλα και το έντονο χρώμα.

Vicmeg

New Member
Απο προσωπικη πειρα, να ξερετε οτι αν πατε να εφαρμοσετε menperfect σε μαλλι που το πηρε η μηχανη στο κουρεμα, ειναι πολυ κοντο και δεν θα το "πιασει"

cool11

Well-Known Member
Παντως, εχοντας δει αρκετα 'απιθανα' σε μαλλια ανδρων κατα καιρους (και δεν αποκλειεται να 'πληρωσαν' και για 'επαγγελματικη' δουλεια σε κομμωτηρια), νιωθω υπερ-ευχαριστημενος που ανακαλυψα το men perfect.
Αλλοι ευχαριστημενοι χρηστες;

powerboy

New Member
Η εμπειρια μου απο τις βαφες μαλλιων

γεια!
ειμαι νεο μελος. δεν εχω θεμα με τριχοπτωση αλλα εχω θεμα με το μαλλι. πριν 2-3 χρονια αρχισα να βγαζω ασπρες τριχες. ειμαι 26 τωρα. στην αρχη ηταν λιγες, δεν εδωσα σημασια αλλα μετα εγιναν πολλες και με ενοχλουσε. δε γουσταρω στην ηλικια αυτη να εχω ασπρες τριχες. αν ημουν 50 οκ.
αρχισε λοιπον η περιπετεια με τις βαφες.
για να μην τα πολυλογω, στην αρχη με ανελαβε μια κομμωτρια που μου τα εκανε και κοκκινιζαν. σε μια φαση μου τα εκανε και μαυρα γιατι μου λεει αν στα κανω μαυρα μετα θα μπορω να στα κανω καστανα χωρις να κοκκινιζουν. γενικα η κοπελα εκανε πολυ κακη δουλεια, της εριξα ενα βρισιμο και τελειωσε.
πηγα και σε κομμωτηρια, καποιες φορες μου εβγαινε καλο, αλλες οχι.
αρχισα να ρωταω απο δω κι απο κει μεχρι να μου πει καποιος ποια στο καλο βαφη να βαλω να μου βγει κανονικο καστανο χωρις κοκκινιλες κτλ.
εγω εχω σκουρο καστανο μαλλι αλλα το θελω λιγο πιο ανοιχτο καστανο.
πηγα σε ενα χοντος και μια υπαλληλος μου συνεστησε το colorman και μου ειπε να παρω ή 5 ή 6. τα δοκιμασα και τα 2 αλλα ακομα και το 6 (σκουρο ξανθο) μου βγηκε πολυ σκουρο. εγω θελω κανονικο ανοιχτο καστανο. που να μην κοκκινιζει.
ποια βαφη ειναι για μενα; τι μου προτεινετε να κανω;
επισης, ειναι ευκολο να το κανω μονος γιατι δε μπορω να εξαρτωμαι συνεχεια απο τα κομμωτηρια. ειναι και οικονομικο το θεμα και να κλεισεις ραντεβου κτλ.
το 7αρι (ξανθο) υπαρχει περιπτωση να μου κανει; απο τη στιγμη που το 6 μου βγηκε σκουρο.
ποια ειναι η καλυτερη μαρκα;
οι γυναικειες βαφες διαφερουν απο τις αντρικες. μια κομμωτρια μου ειπε πως οχι.
πειτε και τη δικια σας εμπειρια απο τις βαφες. ο περιγυρος σας το καταλαβαινει; σας λεει να μην το κανετε; εμενα μου λενε οι γονεις μου να μην το κανω. δεν καταλαβαινουν οτι δε γουσταρω να εχω ασπρες τριχες τοσο μικρος.

RE: Η εμπειρια μου απο τις βαφες μαλλιων

φιλε μου ασε την φυση να δημιουργησει πανω σου .........μην κανεις τιποτε κοιτα πρ μηνυμα μου

Μπλουζα