Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι, η υπομονή είναι μεγαλύτερη αρετή...Υπάρχει κάτι για να σκουρύνουμε λίγο τα γένια
Kapa τελικά τι έκανες και τι αποτέλεσμα είχες? πρόσθεσες 2 χάπια ginseng στο κοκταίλ για να γυρίσουν τα άσπρα μαλλιά στο χρώμα τους? Της lampers πήρες? Είπες ότι σου σταμάτησε την περετέρω εμφάνιση άσπρων τριχών το κοκταίλ Β σύμπλεγμα και χαλκός. Όταν πήρες to ginseng σου σκούρηνε και άλλο τα μαλλιά?θα παρω και εγω το σκετο,το φθηνοτερο που βρηκα στο ebay ειναι αυτο που εχω στην φωτο,εχω βαλει και λινκ αλλα δεν φαινεται,εχει δοσολογια με κουταλι οποτε δεν ειναι ουτε χαπι ουτε καψουλα
δεν βλεπω ακομα καποια επαναφορα χρωματος,χρησιμοποιοω ginseng 2.000mg,potassium και κουρκουμινη σε καψουλες που δεν εχω καταλαβει ακομα τι θελουν να κανουν,σαν να πηγαν να μειωσουν τριχοπτωση και σαν να μην τα καταφεραν τελικα,τα συνεχιζω ολα μαζι και μαλλον θα σταματησω το potassium οταν αδειασει και το τελευταιο μπουκαλακιKapa τελικά τι έκανες και τι αποτέλεσμα είχες? πρόσθεσες 2 χάπια ginseng στο κοκταίλ για να γυρίσουν τα άσπρα μαλλιά στο χρώμα τους? Της lampers πήρες? Είπες ότι σου σταμάτησε την περετέρω εμφάνιση άσπρων τριχών το κοκταίλ Β σύμπλεγμα και χαλκός. Όταν πήρες to ginseng σου σκούρηνε και άλλο τα μαλλιά?
Δεν παίρνεις Β σύμπλεγμα όπως λέγαμε, χαλκό έστω αραιά και που, Ginseng και να σε βλέπει και ο ήλιος δεδομένου ότι ο ήλιος είναι πολύ σημαντικός για την παραγωγή μελανίνης στο τριχοθυλάκιο?δεν βλεπω ακομα καποια επαναφορα χρωματος,χρησιμοποιοω ginseng 2.000mg,potassium και κουρκουμινη σε καψουλες που δεν εχω καταλαβει ακομα τι θελουν να κανουν,σαν να πηγαν να μειωσουν τριχοπτωση και σαν να μην τα καταφεραν τελικα,τα συνεχιζω ολα μαζι και μαλλον θα σταματησω το potassium οταν αδειασει και το τελευταιο μπουκαλακι
ειχα ψιλοπαρενεργεις με το συμπλεγμα β και το εκοψα,γενικα εχω πολυ σμηγμα εκ γενετης.Δεν παίρνεις Β σύμπλεγμα όπως λέγαμε, χαλκό έστω αραιά και που, Ginseng και να σε βλέπει και ο ήλιος δεδομένου ότι ο ήλιος είναι πολύ σημαντικός για την παραγωγή μελανίνης στο τριχοθυλάκιο?
Πέρσυ καλοκαίρι στην Αμοργό έδωσα σε μια 38χρονη μελαχροινή κοπέλα μια βιταμίνη Β της Lamperts 50άρα την ημέρα και επειδή δεν είχε οργανωμένες παραλίες και δεν είχαμε και ομπρέλα μας βάραγε ο ήλιος όλη μέρα, μέσα σε 15 ημέρες ξαναγύρισαν οι πιο πολλές άσπρες τρίχες της στο χρώμα τους. Μετά από 3 μήνες στην Αθήνα και χωρίς πολύ ήλιο άρχισαν να της ασπρίζουν πάλι.
Το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ να μου συμβαίνει καλοκαίρια μέσα σε λίγες μέρες με τον ήλιο και την βιταμ. Β. Σκουραίνουν λίγο οι άσπρες, ξανθαίνουν λίγα τα ανοιχτά καστανά από τον ήλιο και χάνονται οι άσπρες. Το χειμώνα θέλει όλο το πακέτο των βιταμινών και ήλιο χιονοδρομικού κέντρου και δεν ασπρίζει τίποτα και δεν ξεφτίζουν σε χρώμα αυτές που έχουνε σκουρήνει.
Ας κρατήσουμε από αυτό το μνμ ως συμπέρασμα την αναγκαιότητα του ήλιου.
Τον θέλουμε τον ήλιο και για την τριχόπτωση και για το χρώμα των μαλλιών, που με λύπη μου διαβάζω σχόλια έμπειρων μελών να γράφουν να αποφεύγεται ο ήλιος στις τριχοπτώσεις....
Επίσημα απο το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός έχουν παρουσιάσει οι Έλληνες έλλειψη βιταμίνης D3 (ήλιος) από την υπερβολική χρήση αντιηλιακών ενώ οι Φιλανδοί όχι...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μια και τα παραπανω μποκαλακια με κοκκινο ginseng δε τα βρισκω στην Ελλαδα και ειναι ακριβα πηρα το παρακατω:
Korean Red Ginseng Standardised 1300mg x 100 tabs Sexual & Immune Health UK MADE
που ομως ηταν χαλια και μου αυξανε την ορεξη! Ασε που δεν ειναι και κοκκινο οπως το περιγραφουν αφου στη συσκευασια δεν λεει πουθενα κοκκινο
μετα πηρα Red Korean Ginseng Root Extract Panax Adaptogen 2500mg 60 Softgel Capsule που το πινω 10 ημερες και ειναι ελαφρυ στο στομαχι και δε μου αυξανει την ορεξη και ειναι κοκκινο και το γραφει πανω στη συσκευασια
Πηρα και Melancor που με μεγαλη δυσκολια και σε τεραστια τιμη βρηκα μονο απο εναν στην Αμερικη και ειναι ειδικο για να επαναφερει τις ασπρες τριχες Melancor Hair Vitamin Stop Gray Hair, Reduce Premature white Hair for men, women
απο το πρωτο χαπι ανεβασα πιεση!!! Το εκοψα ξαναηπια μετα απο δυο ημερς ξανα πίεση! το παραταω 5 ημερες ξαναπινω, πάλι πίεση!!! Ειναι απο αυτο το χαπι; μηπως αυτο ειναι η αιτια που δεν πουλιεται πια και δεν το βρισκεις;
Τριαντα και κατι, και οι πρωτες γκριζες τριχες ειπαν να κανουν την εμφανιση του στο ανδρικο κεφαλι...
Λιγοστες προς το παρον, αλλα προσεχως περισσοτερες.
Επειδη δεν ειμαι της λογικης του κομμωτηριου, με τις κλασικες γυναικειες βαφες, ψαχνω εναλλακτικους τροπους, do it yourself style, αλλα αξιοπρεπη πραγματα και αποτελεσματικα.
Καποια κομμωτρια μου ειχε πει για χρωμοσαμπουαν, αλλα δεν εχω καταφερει να βρω αρκετες πληροφοριες γι αυτα.
Βασικα θελω, ευκολα, μονος μου, να μπορω να καλυψω καπως τις γκριζες τριχες(κροταφους μιλαμε), χωρις πολλα πολλα, απο πλευρας διαδικασιων.
Κατι γρηγορο, ευκολο, αποτελεσματικο.
Θυμηθηκα δε, και τις ανεπαναληπτες ελληνικες ταινιες με το μπρυλ-κρημ, που ξεβαφε στα χερια...!!!
Βασικα, να ειναι κατι που να μη δινει στοχο, δηλαδη σαν κατι κεφαλια ανδρικα που φωναζουν απο μακρια οτι εχει πεσει πανω η βαφη της αρκουδας.
Περιμενω προτασεις, ελπιζω οτι θα βρουμε κατι καλο εδω με τη συζητηση που θα κανουμε.
μετα πηρα Red Korean Ginseng Root Extract Panax Adaptogen 2500mg 60 Softgel Capsule που το πινω 10 ημερες και ειναι ελαφρυ στο στομαχι και δε μου αυξανει την ορεξη και ειναι κοκκινο και το γραφει πανω στη συσκευασια
Με τo melancor δεν μπορούμε να ξέρουμε τι παίχτηκε και χάθηκε από την αγορά για ένα δύο χρόνια. Έδινε σίγουρα μιά δυνατή ενέργεια και δύναμη και ηταν αποτελεσματικότατο και στο ξαναγύρισμα στο χρώμα τους των άσπρων τριχών και στην τριχόπτωση. Δεν ξέρω αν σε εσένα αυτή η "ενέργεια" έγινε αυξηση πίεσης...Το κοκκινο ginseng ειναι καψουλα με υγρο μεσα και ειναι ελαφρυ που εχω και ευαισθητο στομαχι. Να παιρνω ενα ή δυο την ημερα; γιατι λεει οτι εχει 100 mg ginseng extract που βγαινει απο 2500 mg Red Ginseng root
melancor εχω τα μπεζ χαπια, για αυτο εξαφανιστηκε απο την αγορα αφου ανεβαζει tην πιεση, το πηρα και με ginseng και πηγα 180! η πλακα ειναι οτι ακομα εχω πιεση και μετα 5 ημερες απο τις τρεις αραιες φορες που το πηρα