Σίγουρα το να μείνει αδρανής με βρίσκει εντελώς αντίθετο απλά νομίζω είναι δύσκολο να αποφασίσεις ποτε και αγωγή θα χρησιμοποιήσεις και έχω πολύ κακή γνώμη για τους επαγγελματίες για την τριχόπτωση στην Ελλάδα και το ποσό μπορούν να σε βοηθήσουν στην συγκεκριμένη απόφαση...
Για παράδειγμα εγώ έχω τριχόπτωση την οποία εδώ και τρία χρόνια (είμαι 30 Παρα κάτι λίγο)Αντιμετωπίζω με μινοξ και είμαι nw 0 η ένα και τρώει συνέχεια το μυαλό μ ποτε θα ήταν σωστό να ξεκινήσω την φίνα ώστε να μην την κάψω...σε όποιον γιατρό έχω πάει μέχρι τώρα και έχω πάει και στους γνωστούς απάντηση σαφή δεν πείρα άλλοι ν είπαν πρε φίνα (Βεκρής Τζερμιάς) άλλοι ν είπαν όχι ακόμα(Αναστασάκης) όποτε θεωρώ λίγο δύσκολο το να χαράξεις μια στρατηγική
Βλέποντας και κάνοντας παει η κατάσταση. Εαν κάποιος είναι σε πολύ αρχικό στάδιο όπως εσύ και δεν βλέπει έντονες αλλαγές παει πιο συντηρητικά. Το θέμα είναι ότι λίγοι ξεκιναν την αντιμετώπιση στο πρωιμο στάδιο με αποτέλεσμα όταν την ξεκινήσουν η απευθείας φινα να ναι μονόδρομος.
Εδώ φίλε οφείλω να σου τονίσω το εξής. Το γεγονός ότι δεν χάνεις έδαφος οφείλεται στο ότι η τριχοπτωση σου είναι ήπια. Και όχι στη μινοξιδιλη.
Ένα κομμάτι περίεργο επίσης είναι το γεγονός ότι εσύ βλέπεις το αποτέλεσμα 3 μηνών πίσω σήμερα. Αρα λειτουργείς με μια καθυστέρηση για αυτό χρειάζεται προληψη. Εγω από την μέχρι τώρα εμπειρία μου nw0 και γω έχω καταλάβει πως οτι χάνεις δεν γυρνάει.... κάποιες τρίχες που λεπτών αν 2 χρόνια τώρα ποτε δεν επανήλθαν απλα κρατήθηκαν... αρα πρέπει οι επιλογές να ειναι προληπτικές και όχι επιδιορθωτικες από ότι αντιλαμβάνομαι