oreo
Well-Known Member
Ανθρώπινα χρόνια η elfish ?Χαρη αν παρεις φινα νομιζω γνωριζεις οτι μπορεις να προσδοκεις σε πολυ καλο αποτελεσμα.
Αν επιτρεπεται τι ηλικια εχεις;;
Ανθρώπινα χρόνια η elfish ?Χαρη αν παρεις φινα νομιζω γνωριζεις οτι μπορεις να προσδοκεις σε πολυ καλο αποτελεσμα.
Αν επιτρεπεται τι ηλικια εχεις;;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πρέπει να είναι μακρυνός ξάδερφος της Galandriel..........Ανθρώπινα χρόνια η elfish ?![]()
Έλα ρε καρντάση, χαβαλέ στο χαβαλέ κάναμε, λες να μην ξέρουμε πόσο το έχεις ψάξει ή να ευχόμαστε να μην πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και άμεσα μάλιστα. Εσύ είσαι απο τις περιπτώσεις που ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις τι καινούργιο δηλαδή θες να σου πούμε.Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές, μου ανοίξατε τα μάτια! Tσάμπα το λιώσιμο σε κάτι PubMed και κάτι Cochrane καθώς και τα περίπου 7 χρόνια μου στο forum. Δεν ήξερα καν γιαυτή την ουσία τη φιναστερίδη. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!
Nαι βρε παλικαρι μου απλα δειχνω μια αλλαγη απο το Α στο Β και τα ισοπεδωνετε ολα.Το οτι ειναι νο1 η φινα δε σημαινει οτι δε βοηθανε και αλλες ουσιες. Θα ρθει και η ωρα της φινας.Έλα ρε καρντάση, χαβαλέ στο χαβαλέ κάναμε, λες να μην ξέρουμε πόσο το έχεις ψάξει ή να ευχόμαστε να μην πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και άμεσα μάλιστα. Εσύ είσαι απο τις περιπτώσεις που ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις τι καινούργιο δηλαδή θες να σου πούμε.