Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Right now there are no negatives. The insomnia I experience the first few weeks seems to be gone as well as the eye dryness
kos1987 είπε:Επιστροφη στα πατρια εδαφη...ωρα για το τελευταιο ισως μηνυμα μου σ'αυτο το φορουμ.Εφοσον δεν τιθεται καποιο θεμα για το φορουμ ο admin μπορει να αφησει αθικτο τον λογαριασμο μου(Δε με νοιαζει ο,τι κι αν κανει).
Λοιπον, τελικα οι προσταγλανδινες pgd2 και τα παραγωγα της εξηγουν ολοκληρο το παζλ που λεγεται α/α.Αυτο προκυπτει μετα απο απιστευτο ψαξιμο σε gene banks κλπ...Τι εξηγει αυτη η θεωρια?Μια μικρη νυξη:
Εννοιες οπως lymphocytic folliculitis , fibrosis...πρωτεινες-παραγοντες οπως caspases, tgfb, BDNF, vegf, pkc, igf, dkk1, p53, tnf, nfkb κ.α εξηγουνται ΠΛΗΡΩΣ με τη θεωρια αυτη.Οποιος εχει το κουραγιο και τις γνωσεις ας κανει τις επαληθευσεις.
Ηδη δοκιμαζουν το oc και δουλευει σε ατομα που παιρνουν φινα ντουτα ru.Τωρα ποιο θα επικρατησει ποιος ξερει...Ηδη υπαρχουν 2 κατηγοριες ουσιων.Την πρωτη την εχετε ακουσει, εχει τα μειονεκτηματα της φυσικα, τη δευτερη οχι, αλλα επειδη ποτε δεν εχει δοκιμαστει σε ανθρωπους, παρα μονο in vitro και in vivo στα ποντικια, δεν θα σας το πω.Δεν εχει νοημα.Αμα ειναι θα βγει οπως πρεπει...
ΥΓ1
Αποχωρω απο τα φορουμ γιατι δεν μπορω πλεον αυτη τη "μαυριλα" και δεν εχω λογο υπαρξης.Δεν το αντεχω ψυχολογικα, πως να το πω...αλλοι βρισκουν παρηγορια στα φορουμ εγω το αντιθετο.
ΥΓ2
Δε σημαινει οτι τα παραταω με το θεμα α/α, απλως το βλεπω σαν χομπυ...Εχω μεταφερει ο,τι ξερω, οσο πιο αναλυτικα γινεται σε καποιους που πραγματικα μπορουν να βοηθησουν, εμεις στο Ελλαντα δεν μπορουμε να το πραγματοποιησουμε.Με απλα λογια ειμαι στο background απο εδω και περα, συμμετεχοντας οσο πιο πολυ μπορω στην εξελιξη...
ΥΓ3
Ο Κωτσαρελης ηξερε τι εκανε.Πρωτα πατενταρησε πριν χρονια τη μεθοδο, τωρα ενα χρονο πριν χαθει η πατεντα του μοναδικου καραφλοφαρμακου το βγαζει στη φορα...αν το εκανε νωριτερα θα τον ελιωναν σαν κατσαριδα.Smart kid...
ΥΓ4
Συμφωνα με την ερευνα του κωτσου το ζιρτεκ δεν εχει καμια τυχη απεναντι στην α/α.Αυτη την υπευθυνη συνθαση δεν μπορει να τη απενεργοποιησει.Μην εχετε αυταπατες λοιπον...ηδη το πεταξα και αυτο και διαφορα δεν ειδα, εαν δουλευε θα επρεπε να γινεται χαμος στο κεφαλι μου αλλα δεν...ααα εαν δουλευε τοτε θα προκαλουσε σαν κυριο side αϋπνια και οχι υπνηλια.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3319975/ fig2a.
ΥΓ5
Ασχολουμαστε με παπαριες οταν η οριστικη - πραγματικη λυση (και δεν ειναι μια) υπαρχει. Aυτο που εψαχναν για πανω απο 20 χρονια βρεθηκε.Απλα ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφερεται.Πχ η Aderans αρχισε παλι cl.trials και δεν δοκιμαζει καν τη VD3...το σιριαλ συνεχιζεται...
ο μαυροσκουφης σας χαιρετα :12m
Με καποιους δεν θα χαθω...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ρε φιλε μου λεει εδω μπορουν και νεκρωνουν το θυλακα σε περιπτωσεις υπερβολικης τρυχοφυιας δε μπορουν να τον ζωντανεψουν
somari είπε:ρε φιλε μου λεει εδω μπορουν και νεκρωνουν το θυλακα σε περιπτωσεις υπερβολικης τρυχοφυιας δε μπορουν να τον ζωντανεψουν
σορρυ αλλα μου φαίνεται χαζή αυτή η επαγωγή. γιατί και άνθρωπο μπορείς να σκοτώσεις, άρα δε μπορείς να τον αναστήσεις;