Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....
dim74 είπε:
Λέει στο 1ο του ποστ ότι είναι 26.
brad hair είπε:
ΕΙΜΑΙ 26 ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ 19..ΕΧΩ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΧΩΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΧΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 5-10 ΤΡΙΧΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ..ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ..ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ..
Μπράβο που τις μετράς κιόλας. Φαντάζομαι όταν ξυπνάς θα τις ψάχνεις μία μία στο μαξιλαρι σου για να μην χάσεις το μέτρημα.
brad hair είπε:
ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ PROSCAR Κ ΤΟΥ REGAINE.(GENIKA EIMAI KATA TΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΛΟΣΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ).ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ...ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΙΡΝΩ 2 ΚΑΨΟΥΛΕΣ INNEOV ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 2 ΚΑΨΟΥΛΕΣ THΣ WELLMAN TRICOLOGIC KAI TO ΒΡΑΔΥ 2 ΚΑΨΟΥΛΕΣ SAW PALMETTO.KAI KAΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΛΟΥΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ FUNGORAL.ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΛΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΧΑΣΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΥΣΗ ΣΤΟ FOUL ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟ MAXIMUM...ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΑΓΚΕΣ...
Καταρχάς θα δούμε και άλλους τέτοιους. Σιγά σιγά, θα κάνουν την εμφάνιση τους.
Προτιμώ τις τοπικές λοσιόν από το να παίρνω το μισό φαρμακείο.
Τα χάπια που αναφέρει, είναι χαλαρά πολυβιταμινούχα. Το INNEON (For 2 pills: Energy 4.9 kJ, Protein 177g, Glucides 104 mg, Lipids 4.2 mg, Zinc 15 mg, Taurine 150 mg, Catechines min. 140 mg. ) το έπαιρνα και εγώ ενώ το άλλο είναι
αυτό. Πολυβιταμίνες οι οποίες είναι επικύνδινες σε καθημερινή λήψη για πολύ καιρό. Άσε που μπορεί να τις έπαιρνε σε μεγαλύτερη ποσότητα λόγω ότι έπαιρνε 2 πολυβιταμίνες.
Περριτό να πω προτού ξεκινήσετε τα google searches για αν κάνουν δουλειά, είναι ενισχυτικά/τονωτικά των μαλλιών που υπάρχουν ήδη.
tasos είπε:
ενδιαφέρον αυτό που γράφεις για τον ψευδάργυρο, βοηθάει στην στύση ή γενικά σε όλη την διαδικασία ???
Υπάρχουν αρκετοί φυσικοί sex drive boosters, αλλά αν μπορούμε να βοηθειθούμε απο τον ψευδάργυρο ακόμα καλύτερα !
Το έχεις ψάξει...για πές ?
Η L-Aργινίνη που είναι ένα φυσικό αμινοξύ βοηθάει στην βελτίωση της στύσης και την αύξηση της ποιότητας και της ποσότητας του σπέρματος !
Υπάρχει σαν συμπλήρωμα διατροφής σε καψούλες, σε όλα τα φαρμακεία πιστεύω !
Το έχω ψάξει και θα κάνω νέο post. Αφορμή για να το ψάξω ήταν η συμβουλή ενώς γιατρού που διάβασα online σε ένα forum. Κάνει δουλειά γιατί "χτυπάει" στον προστάτη και βοηθά στην παραγωγή τεστοστερόνης.
brad hair είπε:
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.....ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΙΣ ΛΟΣΙΟΝ...ΔΕΝ ΝΟΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΟΣΙΟΝ...ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΕΣ ΑΧΡΩΜΕΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΤΣΟΥΣ ΕΞΩ ΜΕ ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ??ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΠΧ ΑΜΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΙΣΟΒΙΩΣ??ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ...
Και όμως έχουν δει χιλιάδες με αυτό. Άλλωστε σε αυτά που παίρνει ο brad pitt μας εδώ, δεν υπάρχουν κλινικές έρευνες σε αντίθεση με το rogaine που έχει ουκ ολίγες και όλες θετικές.
Και προσέξτε πως το "παίζει". Ότι θα παίρνουμε ισοβίως μία λοσιόν, ενώ ο ίδιος παίρνει εδώ και 7 χρόνια ένα κατεβατό από χάπια. Φαντάσου να μεγαλώσεις, θα χαθείς στα χάπια από πίεση, ζάχαρο κλπ...
brad hair είπε:
ΦΙΛΕ ΛΑΛΑΚΟ, ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 19 ΕΚΑΝΑ ΕΧΤΡΕΜΕ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΗΜΑΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΤΕ,ΠΡΟΣΕΧΕ, ΕΒΑΖΕ ΛΟΣΙΟΝ,ΕΠΑΙΡΝΕ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΟ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΛΕΓΑ ΤΟΤΕ ''ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ 3-4 ΛΟΥΣΙΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΤΛ''...ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ?....ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ..ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΣΑΝ ΤΡΕΝΑ...ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ...Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΛΟΣΙΟΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 21!!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ 50....ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ...ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ..ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ''ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ?''ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ Η ΟΧΙ...ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΠΙΑ,ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΥΣΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΥΨΗ(ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ SAW PALMETO) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ ΨΗΛΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ..ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΕ ΖΗΛΙΑ ΟΤΑΝ ΠΧ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ...Η ΔΕΙΧΝΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ...ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΩ ΡΕ ΦΙΛΕ..ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ''ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΝΙΚΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΡΧΟΠΤΩΣΗ!!'' Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΘΟΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ..
Προσέξτε το ψέμα του. Αμφιβάλλω να έπαιρνε ψευδάργυρο ο συμφοιτητής του τότε αλλά τον κατηγορούσε γιατί τα έπαιρνε όλα αυτά. Μετά λέει ότι έπαιρνε saw palmetto και προσέξτε, έπαιρνε και ψευδάργυρο που δεν το λέει στο 1ο του ποστ. Μάλλον ή θα το διάβασε από εμένα ή αν έπαιρνε, προσθέστε ακόμη ένα χάπι ανα ημέρα. "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΠΙΑ". Τί είναι, τσίχλες αυτά που παίρνεις;;; Κάνεις και φούσκες;
Και όσο αφορά το αν οι γκόμενες πέρναγαν τραίνα, δεν το σχολιάζω γιατι θα φανώ ειρωνικός.
Όσο για την άγνεια και την αμάθεια, με αυτήν είσαι ακόμη. Ακόμη δεν έχεις μάθει τι προκαλεί τριχόπτωση και πως σταματάει.
Επίσης, αν είμουν τελείως καραφλός, δεν θα σε ζήλευα. Εκτός αν μάθαινα από τα media ότι έκλεψες την Angelina Jolie από τον συνωνοματο σου. Τότε, ναι θα έσκαγα...
brad hair είπε:
ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΣ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ***** ΧΗΜΙΚΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ PROSCAR H PROPECIA H REGAINE ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ''ΑΑΑ,ΕΓΩ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...''ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ****** ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ...ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
;D 8) 8) 8)
Οκ. Ραντεβού λοιπόν σε 10 χρόνια...
Τεσπα, ακόμη ένας που ή δεν ξέρει τι λέει ή έχει συμφέρον να τα λέει.
Να περιμένετε και άλλους τέτοιους με τον καιρό. Όσο θα έρχεται κόσμος εδώ και θα ανοίγει τα μάτια του, όσο θα βλέπουν να χρησιμοποιούν σαμπουάν και λοσιόν (aka fungoral και regain) που πολλοί ΔΕΝ τα γνώριζαν και έπαιρναν του εμπορίου, όσο το revivogen θα μεσουρανεί και εδώ, όσο οι Έλληνες θα ξυπνάνε και θα παραγγέλνουν από έξω προϊόντα που κάνουν δουλειά, όσο θα μπορούμε να πάρουμε με τα ίδια λεφτά 3 μπουκάλια rogaine και όχι ένα από εδω, όσο θα σταματάμε να διαβάζουμε τις διαφημίσεις και να ακούμε την TV και θα αρχίσουμε να ψαχνώμαστε με το τι κλινική έρευνα υπάρχει πίσω από κάθε συστατικό ΤΟΣΟ θα υπάρχουν κάποιοι που ενοχλούντε και θα γράφουν ότι να'ναι.
Εμείς έχουμε τους υπολοίπους που δοκιμάζουν τα προϊόντα και τα αναφέρουν, το FDA που μπανάρει ότι δεν κάνει δουλειά ή είναι επικίνδυνο, τις κλινικές έρευνες κλπ ΔΕΝ μασάμε τπτ...