Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

greg13

New Member
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

καλημερα παιδια ειμαι νεος στο φορυμ!
πολυ καλη δουλεια!
Λοιπν να μπω στο ψητο πηγα σε δερματολογο πριν 2 μηνες και μου διεγνωσε ΑΑ...με γεμισε με αυτα:βιταμινες cystine B6 μετα βιταμινες neurobion + lotion pilfood direct + ενα σαμπουαν eubos απλο. Ολα καλα γενικα το εχω παρει καπως χαλαρα .. αλλα τριχες συνεχιζουν να πεφτουν ακομα και τωρα που τελειωσε η μινι θεραπεια (τς βιταμινες neurobion τς σταματησα γιατι ποναγανε τα νεφρα μου και πηγαινα συνεχεια για κατουρημα... :D :D)..
Πριν μια εβδομαδα επισκεφτηκα και 2ο δερματολογο και αυτος μου εγραψε αλλα!
για μια ζωη λεει θα παιρνεις ενα finasteride 1mg ημεσιος + πρωι/βραδυ minoxidil 5%της target!
και να μαι τωρα στο φορυμ σας ... να εχω κλασει πομολα απο αυτα που διαβαζω πιο πανω!
αξιζει να ρισκαρεις τα @@ σου για τα μαλλια σου? ??? ???τι γινεται θα μου πει καποιος ...?φοβαμαι να παω και σε 3ο δερματολογο γιατι θα μου πει αλλα και αυτος !γαμω τς μιζες τους.
ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

msc

New Member

Ακη θα ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις επανλθει μετα τη φινα κανονικα και ποσος καιρος περασε?
Εγω την αλλη βδομαδα κλεινω 4 μηνες απο την διακοπη και τωρα αρχιζω να καταλαβαινω καποιες στυσεις κατα τη διαρκεια του υπνου οσο για τις πρωινες δεν εχουν κανει ακομα εμαφανιση και οσο να ναι η ψυχολογια μου και η λιμπιντος ειναι στον πατο

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Greg Ath είπε:
καλημερα παιδια ειμαι νεος στο φορυμ!
πολυ καλη δουλεια!
Λοιπν να μπω στο ψητο πηγα σε δερματολογο πριν 2 μηνες και μου διεγνωσε ΑΑ...με γεμισε με αυτα:βιταμινες cystine B6 μετα βιταμινες neurobion + lotion pilfood direct + ενα σαμπουαν eubos απλο. Ολα καλα γενικα το εχω παρει καπως χαλαρα .. αλλα τριχες συνεχιζουν να πεφτουν ακομα και τωρα που τελειωσε η μινι θεραπεια (τς βιταμινες neurobion τς σταματησα γιατι ποναγανε τα νεφρα μου και πηγαινα συνεχεια για κατουρημα... :D :D)..
Πριν μια εβδομαδα επισκεφτηκα και 2ο δερματολογο και αυτος μου εγραψε αλλα!
για μια ζωη λεει θα παιρνεις ενα finasteride 1mg ημεσιος + πρωι/βραδυ minoxidil 5%της target!
και να μαι τωρα στο φορυμ σας ... να εχω κλασει πομολα απο αυτα που διαβαζω πιο πανω!
αξιζει να ρισκαρεις τα @@ σου για τα μαλλια σου? ??? ???τι γινεται θα μου πει καποιος ...?φοβαμαι να παω και σε 3ο δερματολογο γιατι θα μου πει αλλα και αυτος !γαμω τς μιζες τους.
ευχαριστω

:welc: , φίλε μου μην ανησυχείς, dht-blocker δεν είναι μόνο η finasteride, είναι και άλλα και όχι απαραίτητα σε μορφή χαπιού, αλλά και σε τοπική λοσιόν τα οποία δεν έχουν τις παρενέργειες της φιναστερίδης. Διάβασε για τις θεραπείες που υπάρχουν στο site και δες ποια σου ταιριάζει καλύτερα...

teris28

New Member

παιδια καλησπερα, θα ηθελα να σας πω για το glopisine 5mg μου το εγραψε ο ουρολογος(στο βιβλιαριο του πατερα μου) αντι του proscar, εχει 30 χαπια και η λιανικη του ειναι 24 ευρο και ερχεται πιο οικονομικα απο το proscar.

Άκης

Administrator

msc είπε:
Ακη θα ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις επανλθει μετα τη φινα κανονικα και ποσος καιρος περασε?
Εγω την αλλη βδομαδα κλεινω 4 μηνες απο την διακοπη και τωρα αρχιζω να καταλαβαινω καποιες στυσεις κατα τη διαρκεια του υπνου οσο για τις πρωινες δεν εχουν κανει ακομα εμαφανιση και οσο να ναι η ψυχολογια μου και η λιμπιντος ειναι στον πατο
msc sorry, αλλά τώρα είδα το ποστ σου. Έχω επανέλθει κανονικά σχεδόν μέσα σε μια εβδομάδα.
Πιο παλιά που την είχα σταματήσει "μαχαίρι", με πήρε περισσότερο καιρό. Την τελευταία φορά, ωστόσο, μείωνα την δόση και παράλληλα την συχνότητα λήψης της.

teris28 είπε:
παιδια καλησπερα, θα ηθελα να σας πω για το glopisine 5mg μου το εγραψε ο ουρολογος(στο βιβλιαριο του πατερα μου) αντι του proscar, εχει 30 χαπια και η λιανικη του ειναι 24 ευρο και ερχεται πιο οικονομικα απο το proscar.
Είναι παραπλήσιο του proscar βασικά. Κάτι σαν το fincar. Αλλά αφού γράφεται και είναι φτηνότερο, συμφέρει ακόμη περισσότερο, ακόμη και με λιανική.
Thx για την ενημέρωση.

Παιδιά επειδή τα μηνύματα σε αυτό το θέμα είναι πάρα πολλά,μπορεί κάποιος που παίρνει proscar αρκετό καιρό να μου πει αν "του σηκώνεται" με τον ίδιο τρόπο που του σηκωνόταν πριν αρχίσει να το παίρνει;Υπενθυμίζω ότι η φιναστερίδη υπάγεται στα αντι-ανδρογόνα!

danceworld_2001

Well-Known Member

παίρνω 6 χρόνια και πότε δεν είχα στυτικό πρόβλημα ούτε κατά διάνοια, ακόμη και όταν έπαιρνα 67% παραπάνω δόση απο το ασφαλές, ακόμη και τότε απλά λίγο μειωμένη λίμπιντο. Τώρα με 1/5 αστέρι σε όλα!!!

MrPink

New Member

Παιδια μια ερωτηση!Ειμαι 21 στα 22 και σκεφτομαι να κανω την πρωτη μου θεραπεια με big 3.Ειναι καλη σκεψη ἠ ειναι νωρις ακομα για μενα;Αν oxi τι μου προτεινεται;Σας ευχαρηστω εκ των προτερων!

alexXXX

Active Member

ρε παιδια παιρνω σε ενα φαρμακειο που μου εφτιαχνε φινα 0.6 τηλ αλλα μαλλον εχει κλεισει γτ δεν το σηκωνει κανεις .ξερεις καποιος να μου προτεινει κανα αλλο που να φτιαχνει φινα 0.6μλ και να ειναι εμπιστο??αν μπορειτε στειλτε π.μ .ευχαριστω

LOK

Member

Σε ένα μήνα περίπου θα αρχήσω τη φίνα και μάλλον με big 3. Είμαι 27 χρ. Θέλω να ρωτήσω κάποιον έμπειρο απο εδώ που θα μου δώσει μια λεπτομερής απάντηση...:
Τελικά ποιές εξετάσεις πρέπει να κάνει κάποιος πρωτού αρχίσει το big 3...?

egw

New Member

Καλησπέρα σε όλους!
γράφω πρώτη φορά στο forum,Μπράβο γιατί κάνετε πολύ καλή δουλειά.
Είμαι 26 στα 27 και η τριχόπτωση άρχισε στα 22 μου!πολύ χαλαρή βέβαια και δεν είχα κάποιο άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα!
Κατά καιρούς έπαιρνα διάφορες βιταμίνες και όλα καλά.
Πριν 2 χρόνια όμως που μπήκε πολύ άγχος στη ζωή μου, άρχισα να χάνω αρκετά μαλλιά στο μπροστινό μέρος και τους κροτάφους.
Επί 1 μήνα έψαχνα τη θεραπεία που θα ακολουθήσω και κατέληξα στο big3!

Εδώ κι ένα μήνα που παίρνω φίνα (proscar)......
Το σπέρμα είχε αραιώσει (κατι που το περίμενα βέβαια αφού είχα διαβάσει παρενέργειες) από την πρώτη κι όλας μέρα όμως τις τελευταίες μέρες αρχίζει και έρχεται σε καλύτερα επίπεδα!Όπως επίσης και η πρωινή στύση αρχίζει να επανεμφανίζεται τις τελευταίες μέρες μαζί με τη λίμπιντό μου, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα....
Επίσης 5 μέρες μετά τη χρήση του proscar αυξήθηκε κατά πολύ η τριχόπτωσή μου και δεν έχει σταματήσει ακόμα. Βέβαια όπως έχω ενημερωθεί είναι φυσιολογικό....Ελπίζω να σταματήσει σε λιγότερο από 4 μήνες!
Παρόλα αυτά, τα μαλλιά μου τα νιώθω ήδη πιο δυνατά.
Εύχομαι να συνεχίσω έτσι!δεν αγχώνομαι για τα αποτελέσματα, ή μάλλον προσπαθώ να μην αγχώνομαι...Περιμένω απλά να περάσει ένα διάστημα 8 μηνών για να κρίνω αποτελέσματα....Ελπίζω να τα δω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

egw

New Member

Σε ευχαριστώ φίλε μου!θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα!

sofo85

New Member

egw είπε:
Επίσης 5 μέρες μετά τη χρήση του proscar αυξήθηκε κατά πολύ η τριχόπτωσή μου και δεν έχει σταματήσει ακόμα. Βέβαια όπως έχω ενημερωθεί είναι φυσιολογικό....Ελπίζω να σταματήσει σε λιγότερο από 4 μήνες!
συνηθως σταματα σε ενα μηνα περιπου.

crossfire

Well-Known Member

egw είπε:
Καλησπέρα σε όλους!
γράφω πρώτη φορά στο forum,Μπράβο γιατί κάνετε πολύ καλή δουλειά.
Είμαι 26 στα 27 και η τριχόπτωση άρχισε στα 22 μου!πολύ χαλαρή βέβαια και δεν είχα κάποιο άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα!
Κατά καιρούς έπαιρνα διάφορες βιταμίνες και όλα καλά.
Πριν 2 χρόνια όμως που μπήκε πολύ άγχος στη ζωή μου, άρχισα να χάνω αρκετά μαλλιά στο μπροστινό μέρος και τους κροτάφους.
Επί 1 μήνα έψαχνα τη θεραπεία που θα ακολουθήσω και κατέληξα στο big3!

Εδώ κι ένα μήνα που παίρνω φίνα (proscar)......
Το σπέρμα είχε αραιώσει (κατι που το περίμενα βέβαια αφού είχα διαβάσει παρενέργειες) από την πρώτη κι όλας μέρα όμως τις τελευταίες μέρες αρχίζει και έρχεται σε καλύτερα επίπεδα!Όπως επίσης και η πρωινή στύση αρχίζει να επανεμφανίζεται τις τελευταίες μέρες μαζί με τη λίμπιντό μου, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα....
Παρόλα αυτά, τα μαλλιά μου τα νιώθω ήδη πιο δυνατά.
Εύχομαι να συνεχίσω έτσι!δεν αγχώνομαι για τα αποτελέσματα, ή μάλλον προσπαθώ να μην αγχώνομαι...Περιμένω απλά να περάσει ένα διάστημα 8 μηνών για να κρίνω αποτελέσματα....Ελπίζω να τα δω
Φιλε egw μην αγχωνεσαι,κανεις οτι καλυτερο υπαρχει για τα μαλλια σου.Σε 8 μηνες με 1 χρονο θα δεις την διαφορα και στο μαλλι και στην ψυχολογια σου.Η φινα ειναι εγγυηση

egw

New Member

Ενημερωτικά: έχουν περάσει περίπου τρεις μήνες απ΄όταν ξεκίνησα big3 κι έχω να πω πως το shedding τις τελευταίες 20 μέρες έχει σταματήσει ενώ η τριχόπτωση είναι νομίζω φυσιολογική.
Ως προς τις παρενέργειες έχω να πω με σιγουριά πως η λίμπιντο είναι στο full ενώ οι πρωινές στύσεις είναι πλέον δεδομένες! Ακόμα και η πυκνότητα του σπέρματος έχει αυξηθεί και είναι σχεδόν (αν όχι εντελώς) όπως πριν...
Το μόνο "άγχος" είναι αν θα δω μετά απο μήνες αποτελέσματα! Δε βιάζομαι αλλά όσο να' ναι μία περιέργεια την έχω :)

alexXXX

Active Member

μια συμβουλη μην ακουτε τον καθενα δεν ξερετε τι παιζει εχω παρατηρησει πως πολλοι το αβανταρουν το χαπι .ο καλυτερος κριτης ειναι ο εαυτος μας εγω δοκιμασα και εισα πανω μου πως με εριχνε πολυ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ αν συνεχιζα μπορει να τα εκανα χειροτερα καθως και στυση δεν ειχα σωστη και το σπερμα ηταν σαν νερομπογια και ο οργασμος μισος και αδιαφορος μου πηρε πανω απο ενα μηνα να ερθω στα ισια μου και προσοχη σας μιλαει καποιος που το 99% της διασκεδασης του ειναι το σεξ κ οι γυναικες φανταστειτε τι επαθα.το φαρμακο ειναι πολυ επικινδυνο δεν αξιζει για 5 τριχες να χασουμε τον αντρισμο μας και την βαρβατιλα μας .ετσι απλα ειναι μαγκες τα πραγματα αν εχουμε καταντισει θυματα του καθρευτη μας σαν τις γκομενιτσες κ δεν μας νοιαζει τι γινεται (κατω)τοτε τι να πω .κατι αλλο πρεπει να βγει !

Μπλουζα