Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,212.0.htmldont είπε:Παιδια μια απλη ερωτηση και συγνωμη αν εχει τεθει ξανα, γιατι ενα τετοιο προιον εφοσον εχει εγριθει για την τριχωπτωση δεν βγαινει σε συσκευασια γι'αυτην μονο χρειαζεται να καθομαστε εμεις να το κοβουμε για να φτιαξουμε δοσεις?
γειά χαράYPOMONETIKOS είπε:Γεια σας παιδια και συνχαρητηρια για αυτο το πολυ χρησιμο site!!!θα θελα να κανω μια ερωτηση μιας και ειμαι 25 χρονων και επειδη εχω μια ψιλο αραιωση στο σημειο ακριβως πισω απτην hairline το οποιο επειδη ειναι μπροστα και οπως ξερετε, η πρωτη επαφη με καποιον το ματι του πεφτει εκει πρωτα απο ολο το κεφαλι,αυτες τισ μερες ξεκινησα proscar με δοση 1,2μγ την μερα δηλ 1/4 και μαζι παιρνω και μια πολυβιταμινη μαλλιων μπας και περιορισω τις τυχον ανεπιθυμητες παρενεργειες που ισως εχω..θα θελα να μου πειτε αν θα δω καποιο αποτελεσμα στα μπροστα μαλλια πισω απτην hairlineγιατι δοξα το θεω ακομα την hairline μου την εχω ανεπαφη...τι με συμβουλευετε για αυτο το σημειο?
ευχαριστω..
είπαμε ότι τα sides σε δοσολογίες 0,8-1,2 mg/24h είναι παροδικά και υποχωρούν,εμφανίζονται σε 1-2% από αυτούς που παίρνουν proscardimp είπε:παιδια εγω θελω να παρω το proscar αν κ δεν ηθελα με τπτ... τωρα το σκεφτομαι!
αλλα να μου πει καποιος που να ξερει γιατι διαβασα οτι μπορει να αδυνατιζει το σπερμα. κ γενικα ολο αυτο με εχει φοβισει λιγο!
ξερω εγω κ εαν με την χρηση δημιουργησει κανα προβλημα.!
μπορει καποιος να μ απαντησει?
ευχαριστω!!!!!!!!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
shedding παρατηρείται 3-4 εβδ. της χρήσης και το συνδέουμε με πτώση τριχών στη τελογενή φάση (=θα έπεφταν έτσι και αλλιώς)YPOMONETIKOS είπε:στην περιπτωση που παρουμε proscar 1/4 καθε πρωι και δουμε απο την πρωτη βδομαδα οτι δεν χανουμε πια τριχα αυτο σημαινει οτι δουλευει το φαρμακο σε μας η οχι??το λεω αυτο επειδη λεμε οτι πρωτα πρεπει να εμφανιστει μια μερικη πτωση μαλλιων λογικα για να πουμε οτι αντιδρουμε στο φαρμακο, και μετα οτι σταματαει σταδιακα η τριχοπτωση...