Ωχ, ωχ Γιώργο τι μήνυμα ήταν αυτό από επάνω, σχίστηκε η καρδιά μου!!
Με απότομη έναρξη λιπαρότητας ξεκίνησε η τριχόπτωση σε εμένα (μετά το σταμάτημα των Melancor), ο γιατρός μου είχε πει ότι η λιπαρότητα αυτή είναι σμηγματοροική δερματίτιδα+ΑΓΑ. Εντωμεταξύ με το Ginkgo που πήρα πολύ αργότερα αυξήθηκε η λιπαρότητα αυτή, όσο ανέβαζα την δόση/ημέρα αυξανόταν και η λιπαρότητα και απο ένα σημείο και μετά αυξανόταν και η τριχόπτωση μαζί με την λιπαρότητα και στο τέλος με την μεγαλύτερη δόση είχα shedding, 200 τρίχες την ημέρα...
Υποθέταμε ότι έχω υψηλή DHT, στην μέτρηση βγήκε 750pg/mL. Μόνο DHT μέτρησα δυστηχώς...
To Saw Palmetto δεν είχε μεγάλο αποτέλεσμα σε μένα με σχεδόν 2 μήνες λήψης, το μόνο που έκανε ότι από τριχόπτωση 80/τρίχες περίπου την ημέρα, μειώθηκε στις 65 περίπου και πολλές παρενέργειες. Επίσης μείωσε την λιπαρότητα κάπως.
Saw Palmetto έπαιρνα 1-2 κάψουλες Lamperts την ημέρα.
Πρόσφατα το ξαναδοκίμασα, έφτασα να παίρνω 4-5 κάψουλες την ημέρα βασιζόμενος σε ένα Γιατρό :
Οι 4-5 κάψουλες την ημέρα Saw Palmetto με το φαγητό δεν φαινόντουσαν πολύ στον οργανισμό(ενώ οι 2 κάψουλες με άδειο στομάχι με διέλυσαν στις παρενέργειες), ενας πόνος στην εκσπερμάτωση μόνο αλλά στο τέλος αύξηση τριχόπτωσης πάλι...
Κάναμε λάθος με την υπόθεση υψηλής DHT?