Γνωριμία με HDC

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ANAR

Well-Known Member
Απ: Γνωριμία με HDC

Dinos_CY είπε:
Γειά σας και πάλι.Τελείωσα σήμερα τη μεταμόσχευση μου και όλα πήγαν καλά.Τελικά μπήκαν 1700 μοσχεύματα μπροστά και 1300 πίσω.Πήρα τη φωτογραφική μου και ζήτησα απο τα παιδιά να μου βγάλουν φωτογραφίες μέσα στο χειρουρογείο.
Το Σαββατοκυρίακο που θα είμαι πιο ξεκούραστος θα σας γράψω περισσότερες λεπτομέρειες και θα βάλω και φώτος.

Μπραβο Ντινο αντε περιμένουμε λεπτομέρειες φιλε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

Συγχαρητηρια φιλε......
Καλη επιτυχια σου ευχομαι......
Να προσεχεις πολυ το κεφαλι σου αυτες τις μερες......και ποτε να μην το αγγιζεις αν δεν εχεις πλυνει καλα τα χερια γιατι ειναι ευαισθητο σε μικροβια κτλ κτλ......

NGL

Member

καλα αποτελεσματα φιλε..
εχει δικιο ο πανος,με τιποτα μην αγγιξεις τα μεταμοσχευμενα τις πρωτες μερες...ουτε καν να δεις την αισθηση που εχεις περιεργεια.ουτε με πλυμμενα και ενας λογος παραπανω με απλυτα χερια...

Dinos_CY

New Member

Γειά σας παιδιά. 24 ώρες περίπου μετά από την επέμβαση μου είμαι σε διάθεση να σας περιγράψω την εμπειρία μου. Επισκέφθηκα το κέντρο HDC γύρω στις 7.30πμ. Στις 8.30 ξεκίνησε ο σχεδιασμός του μπροστινού μέρους και της κορυφής. Μετά από τις εισηγήσεις μου καταλήξαμε στο σχεδιασμό που συμφωνήσαμε. Στη συνέχεια ξεκίνησε η τοπική αναισθησία και σε χρόνο ρεκόρ χωρίς να το πάρω είδηση αφαιρέθηκε και η λωρίδα με τα μοσχεύματα.
Στη συνέχεια 2 ιατροί άρχισαν ταυτοχρόνως να ράβουν την τομή. Ένας τρίτος ιατρός μου δημιούργησε μετά της εισδοχές στις οποίες θα τοποθετούνταν τα μοσχεύματα. Μετά από 1 ώρα περίπου τελείωσε και 2 βοηθοί κοπέλες άρχισαν να τοποθετούν τα μοσχεύματα. Εκεί με πήρε και ο ύπνος και ξύπνησα στη μέση της διαδικασίας της τοποθέτησης των μοσχευμάτων του μπροστινού μέρους. Γύρω στις 6.15 τελειώσαμε μετά από 3 διαλλείματα για πρόγευμα, μεσημεριανό και ένα σνακ το απόγευμα. Ο ένας από τους ιατρούς μου έδωσε τις συμβουλές και τη διαδικασία λουσίματος του κεφαλιού μου με προιόντα που μου δόθηκαν από τους ίδιους.
Παιδιά, είχα ενα δύσκολο βράδυ αλλά με την βοήθεια παυσίπονων που μου δόθηκαν με πήρε ξανα ο ύπνος. Η σημερινή μέρα κυλά ομαλά τηρώντας τις συμβουλές των ιατρών.
Αύριο στις 9 θα πάω στο κέντρο για να μου γίνει το πρώτο λούσιμο.
Σας στέλω και λίγες φωτογραφίες που ζήτησα να μου βγάλουν με τη φωτογραφική μου. :)

Συνημμένα

• P1000152.JPG
    P1000152.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 80
  • P1000153.JPG
    P1000153.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 55

NGL

Member

Dinos_CY είπε:
Εκεί με πήρε και ο ύπνος και ξύπνησα στη μέση της διαδικασίας της τοποθέτησης των μοσχευμάτων του μπροστινού μέρους

:D :D πως τα καταφερες ρε φιλε?
παντως σου ευχομαι καλα αποτελεσματα.πιστευω θα ειναι καλο τ αποτελεσμα.αν δεν ειχες κατεβασει την hairline θα ειχες δημιουργησει πιθανοτητες για αυξημενο density..
αν θελεις τραβα και βαλε μονος σου καμια post-op φωτο.

aleksandros

New Member

Tη πιστευεις giannis13?
Bλεπεις σε τη κλιμακα ειναι ο Dinos?
Στην κλιμακα που ειναι χρειαζεται 4000+ grafts για να εχει ενα καλο αποτελεσμα

NGL

Member

aleksandros είπε:
Tη πιστευεις giannis13?
Bλεπεις σε τη κλιμακα ειναι ο Dinos?
Στην κλιμακα που ειναι χρειαζεται 4000+ grafts για να εχει ενα καλο αποτελεσμα

εχει σπαστο μαλλι και με 3000 θα ειναι καλη η καλυψη...

comb

Member

Το σπαστό και το χρώμα βοηθούν. Πιστεύω ο Ντίνος θα έχει ένα καλό συντηρητικό αποτέλεσμα, κάτι που αρμόζει και στην ηλικία του. Ντίνο σου εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να παρουσιάσεις εδώ την πρόοδό σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dinos_CY

New Member

Καλησπερα και παλι.
Περασαν 5 μερεs απο την επεμβαση και το μονο πραγμα που εχω να πω ειναι οτι μου λειπει λιγοs απο τον υπνο μου. Δεν ειχα οτιδηποτε ιδιαιτερεs ενοχλησειs κατα την διαρκεια τηs καθημερινοτηταs.
Σαs ενημερωνω οτι παιδια, πηγα και στην εργασια μου απο την τριτη μερα , στη δευτερη μερα διοργανωσα τα γενεθλεια του μεγαλου μου γιου σπιτι με φιλουs του.Εγω φανταστητε ! μετα απο την επεμβαση να παιζω μαζυ τουs πινκ-πονκ.
Σαs παραθετω ακομα λιγεs φωτογραφιεs . :sleep:

max_os

New Member

Ντίνο, καλησπέρα και σου ευχομαι όλα κατ'ευχήν.
Αν ξέρεις μου απαντας ο κύκλος μέσ'τον οποίον τοποθετήθηκαν στο crown τι διάσταση είχε ή πόσα μεσχευματα τοποθετήθηκαν ανα τετρ. εκατοστό.
Μάχος

Dinos_CY

New Member

Καλησπερα αγνωστοι φιλοι.Πανε 10 μερες μετα τιν επεμβαση μου και νιωθω καλα.Καλα εννοω στο θεμα ενοχλησεων κατα την ωρα της εργασιας μου και κατα την ωρα του υπνου.Στο θεμα τον μοσχευματων μου τα περιποιουμαι σαν το μικρο παιδι που το περιμενεις να περπατησει ,και εγω περιμενω να τα δω να δυναμωνουν και να μακραινουν.Εσεις του εχετε περισσοτερη εμπειρια , τι νομιζετε; :) :) :) :) :)

Συνημμένα

• P1000184.JPG
    P1000184.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 70

aleksandros

New Member

Eγω νομιζω οτι εχεις βαλει μικρο αριθμο grafts και το ειπαν και αλλα παιδια απο το φορουμ.
Για να γινει σωστη τοποθετηση πρεπει να ειχε ξυριστη η ληπτρια περιοχη πραγμα το οποιο φαινεται οτι δεν εγινε.

Panos1982

Well-Known Member

ενταξει ο ανθρωπος δε παει για πυκνοτητα παει για καλυψη.......
αν μακρυνει και λιγο το μαλλι ετσι σπαστο που ειναι κιολας θα ειναι μια χαρα για την ηλικια του....
σχεδον μπορω να "δω¨το τελικο αποτελεσμα.....και η διαφορα δεν θα ειναι ριζικη σε σχεση με πριν αλλα θα ειναι αισθητη.....
βεβαια για ατομα σαν εμενα που αναζητουν το τελειο......η πιο ιδανικη λυση θα ηταν μια δευτερη επεμβαση σε 2 χρονια....αλλα 2000-2500 θυλακια.....

NGL

Member

Dinos_CY είπε:
Καλησπερα αγνωστοι φιλοι.Πανε 10 μερες μετα τιν επεμβαση μου και νιωθω καλα.Καλα εννοω στο θεμα ενοχλησεων κατα την ωρα της εργασιας μου και κατα την ωρα του υπνου.Στο θεμα τον μοσχευματων μου τα περιποιουμαι σαν το μικρο παιδι που το περιμενεις να περπατησει ,και εγω περιμενω να τα δω να δυναμωνουν και να μακραινουν.Εσεις του εχετε περισσοτερη εμπειρια , τι νομιζετε; :) :) :) :) :)

θα ειναι ενα καλο συντηρητικο αποτελεσμα φιλε dino,αν δεν εχεις κανενα θεμα με permanent shockloss στα κανονικα σου μαλλια και αν βγουν ολα τα τριχοθυλακια που εβαλες.

NGL

Member

aleksandros είπε:
Για να γινει σωστη τοποθετηση πρεπει να ειχε ξυριστη η ληπτρια περιοχη πραγμα το οποιο φαινεται οτι δεν εγινε.

αλεξ εχεις δικιο σ αυτο....ομως εχει βαλει απ οτι ειδα μονο σε φαλακρες περιοχες (κατεβασε την hairline και εβαλε και στο αδειο crown).

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα