Γνωριμία με HDC

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Απ: Γνωριμία με HDC

Γεια σου Ντίνο!

Να πω k εγώ τη γνώμη μου: με τα 3000 grafts σίγουρα δεν έγινε dense packing, δεν είναι όμως k αναγκαίο να γίνετε σε όλους dense packing. Εσύ p.x. έχεις μαλλιά με μέτρια πυκνότητα μεταξύ crown k hairline. Οποτε η μέτρια πυκνότητα που σου βάλανε θα επιφέρει ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Όσο για το ξύρισμα που ανέφερε ο φίλος Αλέξανδρος, δε χρειάζεται να ξυρίσεις μια περιοχή στην οποια δεν έγινε εμφύτευση. Στην δικη σου περίπτωση πως έγινε? Σου βάλανε grafts k ανάμεσα σε υπάρχοντα μαλλιά?

K μια συμβουλή: μην αφήνεις να σε βάζουν σε ανησυχίες, διότι δεν έκανες κανένα λάθος. Η δουλειά φαίνεται καθαρή k 3000 grafts δεν είναι λίγα. Σε 8-9 μήνες θα καταλάβεις πάνω-κάτω πως θα είναι το αποτέλεσμα. Απλά να ξέρεις ότι λίγοι είναι αυτοί που κάνουν μονο μια επέμβαση k είναι πραγματικά ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member

Trixofilos είπε:
Η δουλειά φαίνεται καθαρή k 3000 grafts δεν είναι λίγα. Σε 8-9 μήνες θα καταλάβεις πάνω-κάτω πως θα είναι το αποτέλεσμα.

3000 grafts ειναι πολυ καλος αριθμος και θεωρειται megasession.
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα ειναι πολυ καλο το τελικο αποτελεσμα με τα δεδομενα που βλεπουμε..
προσωπικα σε καθε περιπτωση μεταμοσχευσης ανεξαρτητως αριθμου τριχοθυλακιων αυτο που με ανησυχει ειναι οι ασταθμητοι παραγοντες και η αντιδραση του καθε οργανισμου που βεβαια ειναι διαφορετικος..

NGL είπε:
3000 grafts ειναι πολυ καλος αριθμος και θεωρειται megasession.
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα ειναι πολυ καλο το τελικο αποτελεσμα με τα δεδομενα που βλεπουμε..
προσωπικα σε καθε περιπτωση μεταμοσχευσης ανεξαρτητως αριθμου τριχοθυλακιων αυτο που με ανησυχει ειναι οι ασταθμητοι παραγοντες και η αντιδραση του καθε οργανισμου που βεβαια ειναι διαφορετικος..

...

comb

Member

Συμφωνώ με τον NGL, τα 3000 μοσχεύματα πιστεύω θα δώσουν ένα συντηρητικό αποτέλεσμα που όμως θα κάνει μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση του Ντίνου.

Dinos_CY

New Member

Καλησπέρα παιδιά,

Εδώ είμαι και πάλι. Σήμερα πήγα στην κλινική για να μου αφαιρέσουν τις ραφές. Σε ορισμένα σημεία πόνεσα αλλά για ομορφιά τραβάμε και πόνους. Ο γιατρός που με είδε ο Κος Ντίνος μου είπε ότι η επούλωση της ουλής κλείνει άψογα και δεν υπάρχουν πήγματα.

Τριχόφιλε, σχετικά με τα ερωτήματα σου δε μου έχουν ξυρίσει την περιοχή κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης και ναι μου έχουν τοποθετήσει μοσχεύματα στα υπάρχοντα μαλλιά.

Συνημμένα

• P1000243.JPG
    P1000243.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 53

jonn70

New Member

γεια σου ντινο και απο εμενα, φενεται οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια.

απο οτι θυμαμαι πρεπει να εχουν περασει καμια 20 μερες απο τοτε που εκανες την επεμβαση?
το λεω αυτο γιατι στις τελευταιες φωτο που εβαλες μπροστα στους κροταφους και επανω δεν διακρινονται καθολου σημαδια απο την μεταμοσχευση.

αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον. οπως και που δεν σου κουρεψαν το κεφαλι για να μπουν μοσχευματα αναμεσα στα δικα σου μαλλια. αληθεια τα δικα σου μαλλια παρεμειναν οπως πριν την μεταμοσχευση η ειδες καποια αλαγη στην εικονα τους μετα?

σε ρωταω γιατι σκεφτομαι για μεταμοσχευση, και ειμαι αναμεσα σε 2 κλινικες και η μια ειναι εκει που εκανες εσυ. στην περιπτωση την δικη μου μαλλον ολα τα μοσχευματα θα μπουν αναμεσα στα δικα μου μαλλια αφου δεν σκεφτομαι να κατεβασω την hairline πιο κατω. μου φενεται περιεργο γιατι στην 1 κλινικη που επισκευτηκα μου προτειναν μετην μεθοδο στριπ. ο αριθμος μοσχευματων που θα βαλω εγω θα ειναι περιπου 1000. ειμαι κλιμακα 2 - 2+

για αυτο και οι παραπανω ερωτησεις μου? αργοτερα ισως ανοιξω θεμα και βαλω και φωτο.

σου ευχομαι και εγω καλη επιτυχια που απο οτι φενεται θα την εχεις.

Dinos_CY

New Member

Γεια σου John,

Την επέμβαση την έκανα στις 5 Μαρτίου άρα μέχρι σήμερα έχουν περάσει 19 μέρες. Τις τελευταίες φωτογραφίες που υπάρχουν στη σελίδα 3 τις έβγαλα την ημέρα που αφαίρεσα τις ραφές στις 19 Μαρτίου δηλαδή 14 μέρες μετά την επέμβαση.

Όπως λες δε μου κούρεψαν καθόλου μαλλιά για να μου τοποθετήσουν τα επιπρόσθετα ενδιάμεσα και απ’ότι ξέρω αυτή είναι η συνήθης πρακτική. Τα δικά μου μαλλιά παρέμειναν όπως και πριν τη μεταμόσχευση όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Αν θες να δεις περισσότερα παραδείγματα αποτελεσμάτων μπες στην ιστοσελίδα τους ή ακόμη και στο YouTube αναζητώντας hdc medical ή hdc hair clinic. Καλό όμως είναι να κάνεις την έρευνα σου και με τις δύο κλινικές για να αποφασίσεις πια είναι η καλύτερη για σένα.

Dinos_CY

New Member

Παιδιά επέστρεψα και πάλι μετά από 45 μέρες από την επέμβαση νιώθω πολύ καλά. Ο καιρός πέρασε τόσο γρήγορα και χωρίς να το καταλάβω έχει επουλωθεί η πληγή. Τα μαλλιά που έχω εμφυτέψει έχουν σχεδόν πέσει όλα. Έχω ξεικήσει να νιώθω καλύτερα γιατί οι μέρες αναμονής για να εμφανιστούν τα φυσικά μου μαλλιά λιγοστεύουν. Τελικά έχω καταλάβει ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει από την μέρα που έκανα την επέμβαση και όχι από την μέρα που το σκέφτηκα. Παιδιά μην το πολυσκέφτεστε, κάντε το μην στο πολυσκέφτεστε, δεν θα χάσετε.

Τζων, τελικά απόφάσισες τι θα κάνεις? Άν θες στείλε μου στο προσωπικό μου email [email protected] :)

Ανάρτησα και μερικές φωτογραφίες μιας και έχω αλλάξει το επάγγελμα της γυναίκας μου και την έχω κάνει φωτογράφο !

Συνημμένα

• 45 days post op 1.JPG
    45 days post op 1.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 40

jonn70

New Member

γεια σου ντινο, σιγουρα ο χρονος που περναει τωρα δουλευει υπερ σου.
ναι εχω αποφασισει να κανω και εγω μεταμοσχευση το πιθανοτερο στην ιδια κλινικη που την εκανες και εσυ. αλλα λιγο αργοτερα λογω φορτου εργασιας,αλλα και να συμπληρσω και το ποσο της επεμβασης. αν χρειαστω καποια πληροφορια θα σου στειλω προσωπικο μυνημα.
ο χρονος που περναει να σου φερει το αποτελεσμα που προσδοκας.

Dinos_CY

New Member

Γειά σας παιδιά! Επιστρέφω μετά από αρκετό καιρό λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας. Με χαρά και ικανοποίηση θέλω να σας πω και να σας δείξω με τις φωτογραφίες μου πόσο επιτυχής ήταν η επέμβαση που έκανα. ;D

Συνημμένα

• P1000908.JPG
    P1000908.JPG
    1.3 MB · Προβολές: 72
  • P1000910.JPG
    P1000910.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 48

Dinos_CY

New Member

Ακόμη 2 φωτογραφίες μου.

Συνημμένα

• P1000901.JPG
    P1000901.JPG
    246.2 KB · Προβολές: 42
  • P1000909.JPG
    P1000909.JPG
    728.9 KB · Προβολές: 51

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Typhoon

Member

Ντίνο εξαιρετικά αποτελέσματα !! Μπράβο !! Και εξαιρετική (για μένα τουλάχιστον) φυσικότητα. Αν θες δείξε κάποιες φωτογραφίες και από το crown (πίσω μέρος) ώστε να δούμε και εκεί την πρόοδό σου. Αν και από ότι βλέπω από κάποιες πλάγιες και εκεί πρέπει να έχει γίνει καλή δουλειά !

ΥΓ. Όπως λέει και ο ΚΩΝ/ΝΟΣ αν μπορείς πες μας (ή εναλλακτικά δείξε μας) την κατάσταση της δότριας περιοχής.

jonn70

New Member

ντινο ομορφο το αποτελεσμα!
δεν χρειαζοταν να γινει περισοτερη καλυψη και πυκνωση γιατι ετσι δειχνει πιο φυσικη η γενικη εικονα.
το θεμα ειναι να μεινουν ως εχουν απο δω και στο εξης και τα υπολοιπα μαλλια εκτος τα μεταμοσχευμενα, και ολα ειναι οκ!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα