Γυμναστηριο

orestis είπε:
Βρε παιδια 4 ολοκληρα αυγα καθε μερα ειναι πολυ επικίνδυνο.
θα παθεις τιποτα ρε συ. Μην κανετε καταχρησεις. Ειπαμε καλα τα αυγα, αλλα ολοι οι γιατροι το λενε οτι δεν κανει να τρωμε πολλα. Ειδικα καθε μερα και ιδιαιτερα τους κροκους.

καθε πρωι τρωω 2 αυγα... και αν εχω πολυ φορτωμενη μερα.. σχολη+γυμναστηριο+ποδοσφαιρο... τρωω παραπανω... παντως τα 2 αυγα απο 14 χρονων... παντα η χοληστερινη ειναι στο χαμηλο οριο.. αν γυμναζεσαι η δουλευεις αρκετα δεν εχεις προβλημα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Μην ακουτε κανενα ασχετο.Καλυτερα να τρωτε καθε μερα αυγα παρα απο εξω ολη την σαβουρα του κοσμου.Δεν δεχομαι οτι το αυγο ανεβαζει χοληστερινη και πχ τρωμε χοιρινο που εχει μεγαλο ποσοστο ζωτικου λιπους.Πλεον ενας απο τους μεγαλυτερους μυθους της διατροφης κοντευει να διαψευστει εντελως.Το αυγο δεν ανεβαζει χοληστερινη (δεν μιλαμε για τηγανιτο)και ειναι αν οχι η καλυτερη τροφη σε θρεπτικη αξια,σιγουρα μια απο τις καλυτερες!Ξεχασα να πως ομως οτι οταν λεμε για αυγα,δεν λεμε για τα αυγα των σουπερμαρκετ,μιλαμε για χωριατικα οσο γινεται αυγα.

Turbobox

New Member
Λοιπόν διαβάστε εδώ να σας λυθούν όλες οι απορίες http://www.ntellos.gr/index.php/arthra/xolisteroli-statines/auga-psemmata-xolisterini

orestis

Member
Παιδια μια χαρα αυτα που λετε αλλα οι μελετες και οι επιστημονικες ερευνες αλλαζουν καθε μερα και ανατρεπουν η μια την αλλη.
Δεν λεω οτι ειναι σωστο αυτο που λεω εγω ή αυτο που λετε εσεις, εγω απλα μιλησα για μετρο.
Τωρα το οτι ειναι αθλητης καποιος εμενα δεν μου λεει κατι. Εχω δει ανθρωπους που δεν προσεχαν καθολου την υγεια τους να μην εχουν κανενα προβλημα και αθλητες να εχουν σοβαρα προβληματα.
Επισης να πω στο φιλο giannhskritikos, οτι δεν ειμαι γιατρος και δεν λεω τιποτα με σιγουρια. Εγω απλα μιλησα για μετρο. Αντιθετος εσυ μιλας με σιγουρια, γιατι οπως λες αθλησε, αλλα και παλι ουτε και εσυ εισαι γιατρος. Οποτε ουτε εσυ μπορεις να πεις κατι με σιγουρια. Πολλοι αθλητες βασιζονται σε αυτη τη σιγουρια και πλακώνονται σε αναβολικα και αλλα χημικα και ξερουμε τα αποτελεσματα.
Θα κλεισω λεγοντας οτι δεν υποστιριζω κατι, περα απο το οτι πρεπει να υπαρχει ενα μετρο. Απο εκει και περα ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του.

edyuser1

Active Member
παιδια και εγω που πηγαινω γυμναστηριο μιλησα μια φορα με ενα παιδι εκει που γυμναζοταν και ειχε το εξης προβλημα αυτος καθε μερα ετρωγε καμια 10 αυγα τα 4-5 ηταν ολοκληρα και τα αλλα ηταν το ασπραδι και μου ειπε οτι στο στομαχι μεσα μαζευτικε κατι σαν λασπη. οποτε παν μετρον αριστον θα φας και τα αυγα σου και ολα τα αλλα ομως θελει μετρο

xk

Active Member
ληγμενα παιρνει στανταρ

6863829_700b.jpg

Georgex6

Well-Known Member
γενικα το γυμναστηριο και πολλα συμπληρωματα κανουν κακο στα μαλλια και επιταχυνουν την τριχοπτωση

Bouklas

Well-Known Member
Θα σας πω για το θέμα γυμναστήριο και την προσωπική μου εμπειρία. Πριν ξεκινήσω έκανα αλλα αθλήματα και η τριχόπτωση συνέχιζε ακάθεκτα. Όταν ξεκίνησα βάρη μετά από 1-2 μήνες πήρα πρωτεΐνη για αύξηση βάρους, σε κάποια φάση και πιο μετά πήρα για κάμποσο καιρό και κρεατίνη. Το καταπληκτικότερο από όλα ξέρετε πιο είναι? εκεί που είχα τριχόπτωση κάργα είχε μειωθεί εκπληκτικά πολύ! Σε κάθε μου λούσιμο έπεφταν το πολύ 5-10 τρίχες! Και αυτό όχι από την στιγμή που πήρα κρεατίνη αλλα και πριν που έπαιρνα πρωτεΐνη το ίδιο ακριβώς. Έλεγα στον εαυτό μου πως η πρωτεΐνη έχει καλά στοιχεια και ίσως βοηθάει γενικά το σώμα ακόμα και τα μαλλιά. Μπορεί να είμαι λάθος να μην κάνει αυτό αλλα εμενα μου είχε σταματήσει την τριχόπτωση.
Όσο για τα αυγά, δεν έπαιρνα ποτε, αλλα το μονο που μπορώ να πω και που μου έχουν πει πολλοί είναι να προσέχετε, μια καλύτερη επιλογή είναι να τα βράσετε, με το να τα παίρνετε ωμά έχεις και μια πιθανότητα για σαλμονέλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Helpless είπε:
Γιατι το γυμναστηριο κανει κακο στα μαλλια?:huh:

Αν έχεις προδιάθεση για ΑΑ και πλακωθείς στα βάρη και στις ουσίες, ετοιμάσου να κάνεις αλλαγή επαγγέλματος σε "ανθρώπινος φάρος".

Στην ΑΑ τον πρώτο λόγο έχουν οι ανδρικές ορμόνες, οι ίδιες που σου δίνουν μύες και διάπλαση.

horhitto4

Member
Soralteno είπε:
Helpless είπε:
Γιατι το γυμναστηριο κανει κακο στα μαλλια?:huh:

Αν έχεις προδιάθεση για ΑΑ και πλακωθείς στα βάρη και στις ουσίες, ετοιμάσου να κάνεις αλλαγή επαγγέλματος σε "ανθρώπινος φάρος".

Στην ΑΑ τον πρώτο λόγο έχουν οι ανδρικές ορμόνες, οι ίδιες που σου δίνουν μύες και διάπλαση.
το ουσιες ειναι πολυ γενικη ενοια ....οπως και το να πλακωθεις στα βαρη...ουσιες ειναι η ντοπα ειναι και τα συμπληρωματα...δεν υπαρχει καποια ερευνα που να λεει οτι για παραδειγμα η μεγαλυτερη καταναλωση πρωτεινης επιταχυνει τη πτωση του μαλλιου η το αντιθετο....τα στεροειδη οντως την επηρεαζουν αρνητικα αλλα ειναι καλο να διευκρινιζεται γιατι ουδεμια σχεση εχει με τα συμπληρωματα....οπωςσ και η κρεατινη....

edyuser1

Active Member
η κρεατινη τα επηρεαζει τελικα τα μαλλια?σκεφτομαι να παρω μια φορμουλα κρεατινης που εχει μεσα και αλλα πραματα τι λετε εσεις?

tropheus

Well-Known Member
edyuser1 είπε:
η κρεατινη τα επηρεαζει τελικα τα μαλλια?σκεφτομαι να παρω μια φορμουλα κρεατινης που εχει μεσα και αλλα πραματα τι λετε εσεις?

Εγώ δεν είχα τριχόπτωση όταν τη χρησιμοποιούσα αλλά υπάρχουν έρευνες που λένε ότι ανεβάζει τα επίπεδα της DHT και επομένως μπορεί να προκαλέσει τριχόπτωση.
Να σου πω όμως ότι ποτέ μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει από γνωστούς στα γυμναστήρια να λένε ότι έχασαν μαλλάκια από κρεατίνη.

Serifis

Active Member
Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι γνώμη έχετε για τους θερμογεννετικούς λιποδιαλύτες. Σκέφτομαι να ξεκινήσω, καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει και δεν ξέρω αν θα προλάβω να χάσω κάποια κιλά από κοιλιά και σωσίβιο, που πάντα είχα δυσκολία να χάσω. Μπορώ να πώ πως έχω καλή σχέση με την γυμναστική(3-4 χρόνια περίπου) όμως αυτή μειώθηκε το τελευταίο 6μηνο λόγω ενός τραυματισμού. Επειδή λοιπόν, από blogs και διάφορα άλλα που διαβάζω, βλέπω αρκετά διαφοροποιημένες απόψεις επί του θέματος θα ήθελα την γνώμη σας... Τι sides μπορεί να προκαλούν(μακροπρόθεσμα-βραχυπρόθεσμα), θα χρειαστεί να κάνω κάποιες εξετάσεις;

gianniskritikos2

Active Member
αν δεν πας για αγονες μην περνεις λιποδιαλυτες μακρια απο αυτα σιγκεκριμενα για να σου δοσο να καταλαβεις ο λιποδιαλυτης θα σου χτυπησει τα κυταρα απο τον πυρινα και θα στ ακαταστρεψει ενω αμα χανεις λιπος χορρις λιποδιαλιτη δεν χτυπας πυρινα αλλα την περιφερια ετσι λιπον αν παρεις λιποδιαλυτη μπορει να εχεις θεμα οχι για μια φορα δεν θα παθεις τιποτα αλλα κριμα να καταστρεψεις τα κυταρρα σου επησεις μετα θα βαζεις πιο ευκολα λιπος

Serifis

Active Member
Σε ευχαριστώ Γιάννη, υπολόγιζα να πάρω το πολύ για 3 εβδομάδες. Είχα διαβάσει πως όταν χορηγείται για τόσο μικρό διάστημα δεν έχει κάποιος θέμα, διότι ο οργανισμός δεν μαθαίνει να λειτουργεί με τον λιποδιαλύτη και έτσι δεν πέρνεις μετά πιο εύκολα κιλά(εκτός εάν πέρνεις για μεγάλο διάστημα αυτές τις ουσίες). Σε κάτι πιο ήπιο έχεις να μου προτείνεις κάτι(βέβαια με καρνιτίνες και cla δεν είδα δουλειά)?

Serifis

Active Member
Έχω κανα 6μηνο που έχω διακόψει τα πάντα και γυμνάζομαι πολύ χαλαρά. Αλλά και παλαιότερα μην φανταστεις τίποτα περίεργο, υψηλής περιεκτικότητας πρωτείνες, μία περίοδο αμινοξέα και από λιποτροπικά μόνο cla και καρνιτίνη.

Μπλουζα