Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

ANAR

Well-Known Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Panos1982 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=257.msg29597#msg29597 date=1269016319]
Εγω την γυναίκα την θελω αβαφτη και αξύριστη

οταν λες αξυριστη??? εννοεις 3-4 ημερων??? η κανονικα με μουσια ας πουμε??? :D :D
[/quote]

Μου αρεσει να εχει τρίχα στην μασχάλη ??? ???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

ANAR είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=257.msg29627#msg29627 date=1269032771]

οταν λες αξυριστη??? εννοεις 3-4 ημερων??? η κανονικα με μουσια ας πουμε??? :D :D
[/quote]

[/quote]

τωρα η μας δουλευεις ή κατι δεν παει καλα...... ;D

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:

[/quote]

[/quote]

Οταν ο αναρ....γνωρισε τις Γερμανιδες..........Μια ιστορια.....με πολυ τριχα στη μασχαλη.... :D :D

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=257.msg29666#msg29666 date=1269098554]

[/quote]

[/quote]

Οταν ο αναρ....γνωρισε τις Γερμανιδες..........Μια ιστορια.....με πολυ τριχα στη μασχαλη.... :D :D
[/quote]

7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA 7SFGSFA

Teri

New Member

Πριν απο λίγο, είμουνα σε μία τράπεζα, και η υπάλληλος που τυχαίνει να με γνωρίζει μέσο της μητέρας μου, ενώ περίμενα στην σειρά μου, μου πετάει την εξής πρώτη κουβέντα έτσι , " Λευτέρη γκριζάρισες".

Δεν είπα τπτ, ούτε ήθελα να ασχοληθώ, αλλά ειλικρινά, είμουν ως εδώ να της πω "Σοβαρά, τι μου λες, δεν το είχα προσέξει.." Ας όψεται γιατί είχε και κόσμο

Να πω κάτι κύριοι-ες, προσωπικά είναι η αλήθεια ότι με ενόχλησε το σχόλιό της λίγο, και επειδή σε αυτό το forum βγάζουμε αυτά που νιώθουμε ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΙΩΘΟΥΝ, ήθελα να σας ρωτήσω, ειλικρινα μήπως τελικά είμαι εγώ υπερβολικός-κομπλεξικός που με ενοχλεί αυτό το σχόλιο ή έχω δίκιο να ενοχλούμαι διότι πολύ απλά δεν "καταλαβαίνουν"? Θέλω να μου απαντήσετε με αυτό που σας βγαίνει και πραγματικά όσο πιο χύμα γίνεται και δεν θα παρεξηγήσω κανέναν γιατι γνωρίζω ότι όλοι εδώ είμαστε σε μία κοινή φάση και τα λέμε όλα καλοπροαίρετα.

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η άποψή σας, να είστε καλά.

magic810

New Member

Λευτερη νομιζω οτι θα πειραζε τον οποιοδηποτε...αν και το γκριζαρισμα αποτι ξερω για τις γυναικες ειναι γοητευτικο.....
Παντως θα μπορουσες να το αντιμετωπισεις με περιισοτερο χιουμορ και λιγοτερο κομπλεξικα....

Φιλικα.... :) ;)

Teri

New Member

Πάντα σε όλες μου τις σχέσεις , ο άνθρωπος που ήταν δίπλα μου του άρεσε αυτό, έχεις δίκιο σε αυτό. Και ειναι κάτι που με "ανεβάζει".

Επίσης έχεις δίκιο και περί της "χαλαρής"- "ανάλαφρης" αντιμετώπισης του θέματος.

Νιώθω καλύτερα, σ'ευχαριστώ πολύ.

giannis1991

Well-Known Member

ναι ρε χαλαρωσε....να λες ατακες του στυλ απο τα βασανα και τη δουλεια γκριζαρισα....παιξτο αλα φιλιππιδης.... :D :D
αλλωστε δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο σοβαρο προβλημα....οι γυναικες ετσι κι αλλιως τα βαφουν ενω σε εμας θεωρειται και γοητεια.....

Panos1982

Well-Known Member

κι εγω εχω μερικες ασπρες τριχουλες......μερικες τις κοβω με το ψαλιδι οταν μακραινουν.....
αλαλ αυτη τη στιγμη δε με ενοχλουν ιδιαιτερα......σε 6-7 χρονια αν γινουν πολλες ισως να μου τη νδωσει λιγο ....ισως και οχι.....το μαλλι με ενδιαφερει κυριως....ας ειναι και μερικες ασπρες τι να κναουμε......απ την καραφλα το προτιμω παντος.....

dk

New Member

Μιας και το θεμα αρχικα εχει σχεση με γυναικες, σχεσεις κτλ να κανω μια ερωτηση που δεν εχει σχεση με την τριχοπτωση?

ΥΓ. Πρωτα θα περιμενω το οκ και μετα θα ρωτησω για να μην ειμαι οφτοπικ. Επιπλεον, κακοβουλα σχολια καλο θα ηταν να αποφευχθουν

giannis1991

Well-Known Member

dk είπε:
Μιας και το θεμα αρχικα εχει σχεση με γυναικες, σχεσεις κτλ να κανω μια ερωτηση που δεν εχει σχεση με την τριχοπτωση?

ΥΓ. Πρωτα θα περιμενω το οκ και μετα θα ρωτησω για να μην ειμαι οφτοπικ. Επιπλεον, κακοβουλα σχολια καλο θα ηταν να αποφευχθουν

κανε την ερωτηση ντε...και που ειδεσ κακοβουλο σχολιο...τι εννοεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk

New Member

Οκ, την κανω και ο θεος βοηθος.
Λογω του κομπλεξ που εχουμε αναφερει, δεν ειχα τα τελευταια χρονια ανεση με τις γυναικες.
Οποτε ειμαι εξω απο το παιχνιδι και απλα εχω μια απορια

Εισαι σε ενα μπαρ ας πουμε και θες να μιλησεις σε μια κοπελα.
Ποιες ειναι οι πρωτες 1-2 κουβεντες που λες?
Σοβαρα ομως ετσι?

Αν νομιζετε οτι ειναι τελειως ασχετο μηνυμα σβηστε το

ΥΓ. Γιαννη, το κακοβουλο ειναι "Ασε μας ρε καραφλα που θες και γκομενα"
Εχω ξαναπει, ειμαι νιοπαντρος και μια χαρα. Απλα επειδη εδω νιωθω μεγαλη ανεση ρωταω κατι που δεν ειχα το θαρρος να ρωτησω τους φιλους μου

giannis1991

Well-Known Member

dk είπε:
Λογω του κομπλεξ που εχουμε αναφερει, δεν ειχα τα τελευταια χρονια ανεση με τις γυναικες.

Σοβαρα ομως ετσι?

Εχω ξαναπει, ειμαι νιοπαντρος και μια χαρα. Απλα επειδη εδω νιωθω μεγαλη ανεση ρωταω κατι που δεν ειχα το θαρρος να ρωτησω τους φιλους μου

οχι ρε συ τι ασχετο και τετοια...για αυτο φτιαχνουμε κατι τετοια θεματα για να πουμε και κατι λιγο πιο ασχετο και γενικα οτι νιωθουμε και θελουμε....κοιτα δεν ξερω να σου πω πως πλησιαζεις.....εμενα συνηθως οτι κανω μου βγαινει αυθορμητα....αναλογως την περισταση,την κοπελα κτλπ.....δεν εχω κατι στανταρ.....

Panos1982

Well-Known Member

dk είπε:

Σοβαρα ομως ετσι?

dk να σου πω εγω που δεν εχω κανενα κολλημα τετοιο και μιλαω πολυ ανετα σε οποια να ναι......
Το θεμα δεν ειναι να σκεφτεσαι ουτε τι θα πεις ουτε τπτ.....το θεμα ειναι να εισαι αυθορμητος οπως ειπε ο γιαννης αλλα και σιγουρος.....
δλδ δεν εχει σημασια τι θα πεις.....εχει σημασια ομως το πως θα το πεις......
δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο να πεις......απλα πας εκει και λες οτι σου βγαινει εκεινη την στιγμη αλλα το υποστηριζεις αυτο που λες.....δε πας με την ουρα στα σκελια.....
Αυτο στο λεω γιατι παλια οταν ημουν πιτσιρικας κι εγω ειχα τρακ....και εκανα και σαρδαμ κατι φορες....λογο αγχους.....και στο τελος τα εκανα σκατα...μεχρι τα 19-20 δλδ δεν ειχα τοσο πολυ αερα.....ειχα αερα...αλλα οχι οσο επρεπε......σωστα τα ελεγα τα λογια....αλλα ετσι που τα ελεγα....αστα να πανε....μολις ομως το εκανα μερικες φορες πηρα το κολαι και συνιθισα και μετα δε μασαγα πουθενα.....ισα ισα.....ειναι χαρα μου να παω και να μιλαω σε κοπελες πλεον......Σου φαινεται βουνο....κι ομως ειναι τοσο ευκολο να το κανεις.....

dk

New Member

OK, πες δυο απλες προτασεις
Γιατι αμα γινει κατι αξιοπεριεργο ή παιζει κατι συγκεκριμενο τοχουν ολοι...

Πες οτι δεν υπαρχει τιποτα που να προσφερει ευκολη πρωτη κουβεντα. Πας και λες "Καλησπερα...(εδω συμπληρωνεις)"

giannis1991

Well-Known Member

dk είπε:

Πες οτι δεν υπαρχει τιποτα που να προσφερει ευκολη πρωτη κουβεντα. Πας και λες "Καλησπερα...(εδω συμπληρωνεις)"

δεν ξερω τι να σου πω...αλλα τι σε νοιαζει?νιοπαντρος δεν εισαι???? :p

Panos1982

Well-Known Member

dk είπε:

To πλεον ευκολο dk.....οταν δε σου εχει δωθει αφορμη.....και οταν προσπαθεις με καποιο τροπο να κινησεις το βλεμμα της κοπελας πανω σου και δε μπορεις.....και οταν ολα πανε στραβα βρε αδερφε και δε γινεται να μιλησεις ο λυση ειναι μια μαγκα........βουτας το γκαρσονι.....του λες να φτιαξει 2-3 σφηνακια (καρπουζι κατα προτιμηση που ειναι ελαφρια....)και κερνας την κοπελα που σε νοιαζει και την φιλη της αν εχει φιλη.....και το γκαρσονι σε δειχνει κλασσικα για να ξερουν ποιος τις κερασε......ε μετα....αφου περασει κανα λεπτο....και εχεις κοψει κινηση να δεις τι παιζει.....πας εκει και τους μιλας....

xk

Active Member

Λευτέρης είπε:
Να πω κάτι κύριοι-ες, προσωπικά είναι η αλήθεια ότι με ενόχλησε το σχόλιό της λίγο, και επειδή σε αυτό το forum βγάζουμε αυτά που νιώθουμε ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΙΩΘΟΥΝ, ήθελα να σας ρωτήσω, ειλικρινα μήπως τελικά είμαι εγώ υπερβολικός-κομπλεξικός που με ενοχλεί αυτό το σχόλιο ή έχω δίκιο να ενοχλούμαι διότι πολύ απλά δεν "καταλαβαίνουν"? Θέλω να μου απαντήσετε με αυτό που σας βγαίνει και πραγματικά όσο πιο χύμα γίνεται και δεν θα παρεξηγήσω κανέναν γιατι γνωρίζω ότι όλοι εδώ είμαστε σε μία κοινή φάση και τα λέμε όλα καλοπροαίρετα.

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η άποψή σας, να είστε καλά.

δε ''καταλαβαίνουν'' γιατι έτσι έμαθαν....να σχολιάζουν μια ζωή...και μετά μου λένε γιατι έχω λίγους φίλους.Λιγοι και καλοι ρε μάγκες,δε μπορω να κανω ούτε στιγμη παρέα με άτομα που κοροϊδευουν τον κοσμο...απο μικρο παιδι δε το δεχομουνα και δε θα το δεχομαι μέχρι να πεθάνω...λίγοι και καλοί...

Mr. Freeman - Όλοι σας, μισείτε ο ένας τον άλλον

Mr. Freeman - Όλοι σας, μισείτε ο ένας τον άλλον

giannis1991

Well-Known Member

πσσσσσσσ....φοβερο φιλε...απο τα καλυτερα βιντεο που εχω δει.....

Panos1982

Well-Known Member

επειδη δε βλεπω να μιλας.....και ισως θες να σου πω και τι λες μετα το σφηνακι.......
Ε λογικα πλεον μπορεις να πας εκει και να πεις οτι μαλακια θελεις.....υπαρχουν 8000 διαφορετικοι τροποι......
Μπορεις να πας να πεις καλησπερα κοριτσια......ελπιζω να μην ηταν βαρυ το σφηνακι κ να γελασεις κτλ κ να τις ρωτησεις μετα απο που ειναι τι κανουν....τκλ κτλ....
μπορεις να πας κ να πεις γεια σας κοριτσια.....σας κοιταω τοση ωρα και λεω ειναι δυνατον 2 τοσο ομορφες κοπελες να καθονται μονες τους??? το λιγοτερο που μπορουσα να κανω για σας ηταν να σας κερασω τουλαχιστον ενα σφηνακι...ελπιζω να σας αρεσε κτλ κτλ.....
μπορεις να πας και να πεις .......γεια σας κοριτσια.....επειδη ειμαι καινουργιος εδω( ασχετα αν πηγαινεις καθε μερα) και σας βλεπω ετσι ωραιες κοπελες κ θα ξερετε απο νυχτερινη ζωη υπαρχουν κι αλλα καλα μαγαζια εδω γυρο....ε μετα τις ρωτας απο που ειναι κτλ κτλ.....
η πας και τους λες το πιο συνιθησμενο που λεω συνιθως εγω......κερναω το σφηνακι και λεω.....για σας κοριτσια.....μιας και ερχεστε πρωτη φορα εδω ειπα να σας κερασω ενα σφηνακι για το καλοσωρισμα......αν ειναι οντως πρωτη φορα θα χαρουν.......
αν εχουν ξαναπαει και σου πουν μα εχουμε ξαναρθει εδω....τους λες δε μπορει εδω ειναι το στεκι μου.....τοσο ωραιες κοπελες αν ειχατε ερθει θα σας θυμομουνα στανταρ......και παει λεγοντας.....
Βαρεθηκα ομως να γραφω.....οπως καταλαβαινεις ειναι πολυ οι τροποι....γενικα κανε κοπλιμεντα και πετα οτι σου ρθει αρκει να πιστευεις αυτα που λες....αλλιως θα το καταλαβουν.....και θα φαινετε οτι δε τα λες αυθορμητα κ οτι μαλλον αυτα που λες δε τα εννοεις.....

Μπλουζα