Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση

Λευτέρης είπε:
Πριν απο λίγο, είμουνα σε μία τράπεζα, και η υπάλληλος που τυχαίνει να με γνωρίζει μέσο της μητέρας μου, ενώ περίμενα στην σειρά μου, μου πετάει την εξής πρώτη κουβέντα έτσι , " Λευτέρη γκριζάρισες".

Δεν είπα τπτ, ούτε ήθελα να ασχοληθώ, αλλά ειλικρινά, είμουν ως εδώ να της πω "Σοβαρά, τι μου λες, δεν το είχα προσέξει.." Ας όψεται γιατί είχε και κόσμο

Να πω κάτι κύριοι-ες, προσωπικά είναι η αλήθεια ότι με ενόχλησε το σχόλιό της λίγο, και επειδή σε αυτό το forum βγάζουμε αυτά που νιώθουμε ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΙΩΘΟΥΝ, ήθελα να σας ρωτήσω, ειλικρινα μήπως τελικά είμαι εγώ υπερβολικός-κομπλεξικός που με ενοχλεί αυτό το σχόλιο ή έχω δίκιο να ενοχλούμαι διότι πολύ απλά δεν "καταλαβαίνουν"? Θέλω να μου απαντήσετε με αυτό που σας βγαίνει και πραγματικά όσο πιο χύμα γίνεται και δεν θα παρεξηγήσω κανέναν γιατι γνωρίζω ότι όλοι εδώ είμαστε σε μία κοινή φάση και τα λέμε όλα καλοπροαίρετα.
Λευτέρη εξαρτάται πως το είπε..Μερικές φορές όταν σχολιάζουν κάτι οι άλλοι και μπορεί να είναι αυθόρμητο και χωρίς να έχει το βλέμμα του «παρατηρώ και σχολιάζω τα αρνητικά που έχεις», τότε νομίζω ότι δε πρέπει να παρεξηγηθείς, αν όμως το σχόλιο ήταν με τρόπο κατινίστικο τότε ή δε δίνεις καμία σημασία και δε σε απασχολεί καθόλου (γιατί είμαστε υπεράνω) αλλά επειδή είμαστε άνθρωποι και δε γίνεται πολλές φορές να είμαστε σωστοί σε όλα, εγώ θα σου έλεγα να αντιδράσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και να πεις και ‘συ κάτι αντίστοιχο. Ένα πράγμα θα σου πω όταν είναι γένους θηλυκού σχολίασε τα κιλά..όλες εκεί λιώνουμε . Ειδικά αν είναι και λίγο αφρατούλα όταν θα πάει σπίτι της θα κοιτάζεται 1 ώρα στο καθρέφτη…Γενικά τα κιλά είναι ο «πόνος» των γυναικών ( για την πλειοψηφία δηλαδή που δεν υποφέρει από θέμα τριχόπτωσης) .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

Λευτέρης είπε:
Πριν απο λίγο, είμουνα σε μία τράπεζα, και η υπάλληλος που τυχαίνει να με γνωρίζει μέσο της μητέρας μου, ενώ περίμενα στην σειρά μου, μου πετάει την εξής πρώτη κουβέντα έτσι , " Λευτέρη γκριζάρισες".

Δεν είπα τπτ, ούτε ήθελα να ασχοληθώ, αλλά ειλικρινά, είμουν ως εδώ να της πω "Σοβαρά, τι μου λες, δεν το είχα προσέξει.." Ας όψεται γιατί είχε και κόσμο

Να πω κάτι κύριοι-ες, προσωπικά είναι η αλήθεια ότι με ενόχλησε το σχόλιό της λίγο, και επειδή σε αυτό το forum βγάζουμε αυτά που νιώθουμε ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΙΩΘΟΥΝ, ήθελα να σας ρωτήσω, ειλικρινα μήπως τελικά είμαι εγώ υπερβολικός-κομπλεξικός που με ενοχλεί αυτό το σχόλιο ή έχω δίκιο να ενοχλούμαι διότι πολύ απλά δεν "καταλαβαίνουν"? Θέλω να μου απαντήσετε με αυτό που σας βγαίνει και πραγματικά όσο πιο χύμα γίνεται και δεν θα παρεξηγήσω κανέναν γιατι γνωρίζω ότι όλοι εδώ είμαστε σε μία κοινή φάση και τα λέμε όλα καλοπροαίρετα.

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η άποψή σας, να είστε καλά.

Eγω θα τις ελεγα

Γκριζαρισα στο πανω κεφαλι αλλα στο κατω ειμαι μια χαρα 8)

magic810

New Member

dk είπε:
Οκ, την κανω και ο θεος βοηθος.
Λογω του κομπλεξ που εχουμε αναφερει, δεν ειχα τα τελευταια χρονια ανεση με τις γυναικες.
Οποτε ειμαι εξω απο το παιχνιδι και απλα εχω μια απορια

Εισαι σε ενα μπαρ ας πουμε και θες να μιλησεις σε μια κοπελα.
Ποιες ειναι οι πρωτες 1-2 κουβεντες που λες?
Σοβαρα ομως ετσι?

Αν νομιζετε οτι ειναι τελειως ασχετο μηνυμα σβηστε το

ΥΓ. Γιαννη, το κακοβουλο ειναι "Ασε μας ρε καραφλα που θες και γκομενα"

Δεν υπαρχει προετοιμασια απο το σπιτι.....οταν εισαι σε ενα μπαρ και δεις μια κοπελα που σου αρεσει...θα νιωσεις ενα καρδιοχτυπι θα ανεβει και λιγο η αδρεναλινη θα ανεβει και λιγο η τεστοστερονη(θα χασεις καμμια τριχα παραπανω :D :D) αλλα δεν υπαρχει κατι στανταρ να πεις.....οταν υπαρχει χημεια της βραδιας(την ονομαζω) δεν σκεφτεσαι απο το σπιτι τι θα πεις... ???
Οσο για το ασε μας ρε καραφλα που θες και γκομενα...δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος(φιλος)που θα μπορουσε να το πει....και αν υπηρχε ελπιζω να μην ειχε γυναικα....γιατι θα την πληρωνε αυτος την νυφη..... 8)

magic810

New Member

Παντως πανο το σφηνακι ειναι απαραιτητη προυποθεση απ οτι βλεπω για σενα......

Να ξερεις οτι τις περισσοτερες τις ξενερωνει..... :p

aleksandros

New Member

Ειμουνα μεσα σε ενα club με 2 φιλους και ηρθανε 2 ωραιες μικρες διπλα μας και επαιζαν, απο το πουθενα εμφανιστικε ενας τυπος και τις κερασε απο ενα σφινακι μολις το ηπιαν εγιναν καπνος τα συμπερασματα δικα σας.

giannis1991

Well-Known Member

aleksandros είπε:
Ειμουνα μεσα σε ενα club με 2 φιλους και ηρθανε 2 ωραιες μικρες διπλα μας και επαιζαν, απο το πουθενα εμφανιστικε ενας τυπος και τις κερασε απο ενα σφινακι μολις το ηπιαν εγιναν καπνος τα συμπερασματα δικα σας.

σας την εφερε ο τυπος.....την εκανε λαχειο.... :D
και που καταληγουμε???ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ......

Panos1982

Well-Known Member

magic810 είπε:
Παντως πανο το σφηνακι ειναι απαραιτητη προυποθεση απ οτι βλεπω για σενα......

Να ξερεις οτι τις περισσοτερες τις ξενερωνει..... :p

οχι δεν ειπα οτι ειναι απαραιτητη προυποθεση......αν προσεξεις καλυτερα ειπα οτι το κανεις οταν δεν εχεις καποιον αλλο τροπο για τον αλφα η βητα λογο ωστε να πλησιασεις μια κοπελα.....
Εγω προσωπικα παω και μιλαω με κεφι....και οσες φορες εχω κερασει σφηνακι δεν εχω δει ΠΟΤΕ καμμια να εχει ξενερωσει......

aleksandros είπε:

0χα0χα0χα0χα0χα.......ελεος!!!! ενταξει οι συγκεκριμενες μαλλον ψαχνοντουσαν πολυ......
αλλα ενταξει αυτες που ψαχνονται πολυ τις καταλαβαινεις αμεσως....αλλη φορα φορα να μην αργειτε αλεξ.....οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε παει σε αυτες τις περιπτωσεις......

giannis1991

Well-Known Member

aleksandros είπε:

0χα0χα0χα0χα0χα.......ελεος!!!! ενταξει οι συγκεκριμενες μαλλον ψαχνοντουσαν πολυ......
αλλα ενταξει αυτες που ψαχνονται πολυ τις καταλαβαινεις αμεσως....αλλη φορα φορα να μην αργειτε αλεξ.....οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε παει σε αυτες τις περιπτωσεις......
[/quote]

ετσι ακριβως ειναι πανο....και παντα ''ο τολμων γ@μ@....''

geofish

New Member

Καλώς ή κακώς οι γυναίκες είναι σαν την ουρά σε κάποιο ταμείο ή σε κάποια δημόσια υπηρεσία.
Εξυπηρετήτε αυτός που χώνετε και έχει θράσος

orion

Member

ANAR είπε:
[quote author=Λευτέρης link=topic=257.msg30315#msg30315 date=1269943014]

Eγω θα τις ελεγα

[/quote]

Η παροιμια ομως λεει αλλα

"Γκρίζα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην....."

:D :angel:

giannis1991

Well-Known Member

orion είπε:
[quote author=ANAR link=topic=257.msg30388#msg30388 date=1270013589]
[quote author=Λευτέρης link=topic=257.msg30315#msg30315 date=1269943014]

Eγω θα τις ελεγα

[/quote]

Η παροιμια ομως λεει αλλα

"Γκρίζα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην....."

:D :angel:
[/quote]

οχι ρε φιλε....υπαρχει και αλλη παροιμια ομως.....
μαλλι μπαμπακι,ψ@λ@ φαρμακι :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

orion

Member

Σωστος :D

Αλλα καλυτερα να σταματησουμε καπου εδω με της shockin παροιμιες γιατι υπαρχουν και γυναικες στο forum

:angel:

M.M

New Member

Πιπερι στη γλωσσα!

dk, δεν μας τα λες καλα...! Νιοπαντρος και σε ενδιαφερουν μαθηματα φλερτ??? :knup:

Περι σφηνακίου το αναγνωσμα:

1.Ωραιες καποιες ατακες, αλλα μη σας παρουν ειδηση οτι ειναι στυλιζαρισμενες- επιτηδευμενες και οτι λετε σε ολες τα..ιδια! Ο αυθορμητισμος, νομιζω, ειναι οτι πιο γοητευτικο σε μια προσεγγιση.

2. Ομοιος ομοιω αει πελαζει.. Αυτες που για ενα σφηνακι κανουν οτι κανουν, ανηκουν σε αυτους που αξιζουν τετοιες γυναικες.. :down
Αλλωστε θα το κανουν και χωρις να τις κερασεις, απλα ....οποιος πεινασμενος προλαβε..! Οποτε κριμα ειναι να μπειτε σε περιττα εξοδα, τετοιες εποχες!

3. Στη σοβαρη γυναικα, αν δεν εχεις φαια ουσια,αν δεν μπορεις να την κρατας με την οξυνοια σου, την ευγενια κλπ. κλπ. κλπ. οχι σφηνακι, αλλα τζαγκουρ να της παρεις,δε...!

4. Παντως οσο κερνατε και κανενα σφηνακι, κατι γινεται, γιατι γεμισε ο τοπος απο...τζεντλεμεν συλλεκτες....καβουριων! :tease:

Περι γκριζων μαλλιων. Να νιωθετε καλα, αρεσουν τα γκριζα! Οποτε αν καποιοι/καποιες σας "ενοχλησουν" φραστικα, ακουλουθηστε τη μεθοδο judo: - Γκριζαρισες? -Ναι, ειδες, κι απο τοτε δε με αφηνουν ησυχο...αντρες/γυναικες! :p

dk

New Member

M.M είπε:
dk, δεν μας τα λες καλα...! Νιοπαντρος και σε ενδιαφερουν μαθηματα φλερτ??? :knup:
νοουπ, απλα οπως ειπα, ειχα αυτη την απορια που για λογους που προανεφερα δεν τολμουσα να ρωτησω τους φιλους μου

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

καθοτι δεν προλαβαινω να διαβασω ολες σας τις απαντησεις
θα καταθεσω και εγω την γνωμη μου

οσοι παντρευτηκαν και βασιστηκαν στην εξωτερικη εμφανιση παιξαν και χασαν
καλος η κακος η εμφανιση ειναι παροδικη μετα απο καποια χρονια και με τα προβληματα τις καθημερινοτητας ο ανθρωπος σπαει
και αν εχτισες την ζωη σου πανω στην εμφανιση και οχι στην αμοιβαια αγαπη κατανοηση συμπαρασταση τοτε αργα η γρηγορα θα τελειωσει

δεν λεω να παντρευτεις εναν ανθρωπο ο οποιος δεν σε ελκυει
αλλα να μην βασιζετε εκει η σχεση σας

προσωπικα ο δικος μου ανθρωπος πρεπει να εχει αλλα χαρισματα
η εμφανιση δεν κραταει την σχεση
γιατι μια βολτα να κανεις εξω θα βρεις πολλους πιο εμφανισημους απο εμας του ιδιους

αν και πιστευω στον εαυτο μου και νομιζω ειμαι αρκετα εμφανισιμος (τρομαρα μου )
καμια σχεση μου δεν κρατησε για αυτον τον λογο

συμπερασμα δικο μου ειναι να εισαι με εναν ανθρωπο ο οποιος σε κανει να νοιωθεις ομορφα και να τρελενεσε να γυρισεις σπιτι να τον δεις να σε στηριζει και να σε βοηθαει να σε αγαπαει να σε νοιωθει

εξαλλου ρε παιδια εμφανιση μπορουμε να βρουμε παντου τα παραπανω στοιχεια μας λειπουν και δεν μπορουμε να τα βρουμε

με μια βολτα βρισκεις σε μια καφετερια 200 κοριτσια , , , ε με 5 τουλαχιστον θα κανεις κατι
αλλα σκεψου να κανεις κατι με ολες και να μην μπορεις να βρεις αυτο που θελες

η το χειροτερο να κοιμασαι ανησυχος τα βραδια διοτι ο χαρακτηρας της αλλης δεν σου εμπνεει εμπιστοσυνη ( αυτο νομιζω ειναι και το χειροτερο ) ειδικα και αν καψουρευτεις τοτε αστα
με ηρεμιστικα θα ζεις η θα παραμυθιαζεις τον εαυτο σου μηπως και πιστεψεις τα ψεματα που λες ο ιδιος στον εαυτο σου για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα

ελπιζω να μην σας κουρασα καθως θα μπορουσα να γραφω με τις ωρες ολα αυτα

Άκης

Administrator

Το θέμα αυτό έχει φέρει κόσμο μέσο αναζήτησης στο γούγλη, με φράσεις όπως "καλά παιδιά και γυναίκες", "με είπε καλό παιδί", "τι να της πω να βγούμε", "πρώτο ραντεβού" και άλλα παρόμοια.

Hairloss 'n dating advice forum? :)

Θα συμφωνήσω με τον φίλο Παναγιώτη. Ναι, θα κοιτάξεις με κάποια που ταιριάζετε, ειδικά αν φτάνεις τα 30 (ειδικά αν τα έχεις περάσει κιόλας).
Εγώ πχ μου αρέσει να πηγαίνω ταξίδια αλλά και κάθε είδους "περιπέτεια" που θα εκτίναζε την αδρεναλίνη. Δεν θα κολλούσα με κάποια που βαριέται και θα κοιτά μόνο πως να βαφτεί. Τι να το κάνω;

Αναφέρθηκαν σε κάποια ποστ οι Αλβανοί. Ναι, θα πάνε με αυτούς. Και όχι για την εμφάνιση τους, φαντάζομαι.

Όσο για το σφηνάκι, ελπίζω να το σταματήσουν κάποια στιγμή όσοι το κάνουν. Να κεράσω κάποια γιατί; Θα κερνούσες κάποιον που κάθεται απέναντι; Την γκόμενα τότε γιατί να την κεράσεις; Αν την γνωρίσεις και κάτι πάει να γίνει, τότε ναι θα κεράσεις. Αλλά ποιο πριν, τσου.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Άκης είπε:
Όσο για το σφηνάκι, ελπίζω να το σταματήσουν κάποια στιγμή όσοι το κάνουν. Να κεράσω κάποια γιατί; Θα κερνούσες κάποιον που κάθεται απέναντι; Την γκόμενα τότε γιατί να την κεράσεις; Αν την γνωρίσεις και κάτι πάει να γίνει, τότε ναι θα κεράσεις. Αλλά ποιο πριν, τσου.

οντως ρε φιλε αυτο ειναι τραγικο (οπως λεει και η τζουλια)
με τετοιες κινησεις ο οποιοςδηποτε αδικει το εαυτο του

γενικα με τις γυκαινες λογο φυλου αρεσενικου θυλυκου
διαφερουμε
οπως τα κοριτσια γουσταρουν shopping και οι ανδρες μπαλα
ετσι ο καθενας θελει διαφορετικα πραγματα

οι περισσοτερες γυναικες θελουν πανω κατω τα ιδια ( πανω κατω ειπα )
και οι ανδρες το ιδιο , εαν λοιπον ο ενας δεν σεβαστει τον αλλον το η κατασταση ειναι καταδικασμενη
και δεν μιλαω μονο για το οικονομικο τομεα οπου η κατασταση ειναι ηδη ασχημη
και ειναι ενας βασικος λογος οπου σχεσεις καταληγουν σε ναυαγιο

ας αφησουμε λοιπον σχολια οπως
παλι στον υπολογιστη καθεσε , τι παλι playstation μα καλα δεν ειδες μπαλα πριν 2 μερες
οπως εμεις δεν σας κοβουμε τις βολτες στις βιτρινες ετσι και εσεις πρεπει να σεβαστειτε καποια πραγματα

και ας παμε παρακατω αν λοιπον δεν μπορουμε να συννεοηθουν 2 ατομα
σκεφτειτε τι θα γινει με περισσοτερα

πιστευω μου ειναι αν σε μια σχεση δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε
τοτε νομιζω η σχεση πρεπει να τελειωσει
οσο και αν ποναει , γιατι στο μελλον τα πραγματα θα χειροτερευσουν και θα παρουν ασχημες διαστασεις

MYhAIRbACK

New Member

καλησπέρα παιδιά... είμαι νέο μέλος πρακτικά... αλλά διαβάζω πολύ καιρό τα του forum... Πραγματικά στο συγκεκριμένο post έχουν αναφερθεί όλες οι σκέψεις που έχω κάνει κατα καιρούς... ακόμη και αυτές που έχω στην πιο απόμακρη γωνία του μυαλού μου... Όλοι οι γύρω μου, μου λένε ότι καταλαβαίνουν αλλά μόλις αρχίζω και τους εξηγώ όλοι με λένε παράλογο... Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το πρόβλημα της τριχόπτωσης... συνήθως αυτό γίνεται τις στιγμές που κουρεύμαι (σε 10 λεπτα με έχει έτοιμο :p :p ενώ τον προηγούμενο από εμένα τον παλεύει ένα μισάωρο!!!!) ή όταν ακούω από φίλους το κλασσικό "αραίωσες λίγο", "που είναι η χαίτη που είχες" και όλα αυτά τα κλασσικά...

Πλεον όμως ξέρω ότι με το που νιώσω άσχημα θα μπω στο forum αυτό και θα νιώσω πάλι ήρεμος... πλεον ξέρω ότι κάποιος σκέφτεται όπως εγώ.... Ααν κάτσει κανα βράδυ(όπως το σημερινό) και φέρω στο μυαλό μου το πρόβλημα και δεν μπορώ να κοιμηθώ κάθομαι στο pc, διαβάζω τις ιστορίες σας και μου φτιάχνετε το κέφι... Να'στε όλοι καλά!!!! Θέλουμε ψυχολόγους για καράφλες ΤΩΡΑ!!!!! :-*

Κλείνοντας θέλω να πω ότι η χαμένη αυτοπεποίθηση είναι αυτή που μας δημιουργεί koblex με τις γυναίκες και τίποτα άλλο! Κανείς δεν είναι καλύτερος από τον εαυτό σας! Ο κάθε άνθρωπος έχει μοναδικά στοιχεία στον χαρακτήρα του... στοιχεία για τα οποία θα τον αγαπήσουν οι άλλοι!!! Και στο κάτω κάτω προτιμώ αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό να είναι το humor μου, το γέλιο μου ή ο χαρακτήρας μου παρά οι τρίχες μου!!!!!!

Humor γιατί χανόμαστε....!!!!! άντε και καμιά προσευχή μπας και βγει καμια μέθοδος, ολικής αντιμετώπισης του προβλήματός μας, σύντομα! :p :p :p

ΥΓ.: sorry για το μεγάλο post... είπα να μπω δυναμικά στην παρέα!!!!
Καράφλες του κόσμου ενωθείτε!!!!! να φτιάξουμε και group στο facebook!!! :D

NoMoreLoss

New Member

καλώς ήρθες φίλε. δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε ψυχολόγο, πολύ άνθρωποι νεαρής ηλικίας έχουν πρόβλημα με τα μαλλιά τους και όχι μόνο, άλλος έχει πρόβλημα με το πάχος, το ύψος και με άλλα εμφανισιακά θέματα να μην τα πολυλογώ. πρέπει να δεχτούμε και καποια πράγματα και να γίνουμε καλύτεροι σε άλλα.

Μπλουζα