Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση
Λευτέρη εξαρτάται πως το είπε..Μερικές φορές όταν σχολιάζουν κάτι οι άλλοι και μπορεί να είναι αυθόρμητο και χωρίς να έχει το βλέμμα του «παρατηρώ και σχολιάζω τα αρνητικά που έχεις», τότε νομίζω ότι δε πρέπει να παρεξηγηθείς, αν όμως το σχόλιο ήταν με τρόπο κατινίστικο τότε ή δε δίνεις καμία σημασία και δε σε απασχολεί καθόλου (γιατί είμαστε υπεράνω) αλλά επειδή είμαστε άνθρωποι και δε γίνεται πολλές φορές να είμαστε σωστοί σε όλα, εγώ θα σου έλεγα να αντιδράσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και να πεις και ‘συ κάτι αντίστοιχο. Ένα πράγμα θα σου πω όταν είναι γένους θηλυκού σχολίασε τα κιλά..όλες εκεί λιώνουμε . Ειδικά αν είναι και λίγο αφρατούλα όταν θα πάει σπίτι της θα κοιτάζεται 1 ώρα στο καθρέφτη…Γενικά τα κιλά είναι ο «πόνος» των γυναικών ( για την πλειοψηφία δηλαδή που δεν υποφέρει από θέμα τριχόπτωσης) .Λευτέρης είπε:Πριν απο λίγο, είμουνα σε μία τράπεζα, και η υπάλληλος που τυχαίνει να με γνωρίζει μέσο της μητέρας μου, ενώ περίμενα στην σειρά μου, μου πετάει την εξής πρώτη κουβέντα έτσι , " Λευτέρη γκριζάρισες".
Δεν είπα τπτ, ούτε ήθελα να ασχοληθώ, αλλά ειλικρινά, είμουν ως εδώ να της πω "Σοβαρά, τι μου λες, δεν το είχα προσέξει.." Ας όψεται γιατί είχε και κόσμο
Να πω κάτι κύριοι-ες, προσωπικά είναι η αλήθεια ότι με ενόχλησε το σχόλιό της λίγο, και επειδή σε αυτό το forum βγάζουμε αυτά που νιώθουμε ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΙΩΘΟΥΝ, ήθελα να σας ρωτήσω, ειλικρινα μήπως τελικά είμαι εγώ υπερβολικός-κομπλεξικός που με ενοχλεί αυτό το σχόλιο ή έχω δίκιο να ενοχλούμαι διότι πολύ απλά δεν "καταλαβαίνουν"? Θέλω να μου απαντήσετε με αυτό που σας βγαίνει και πραγματικά όσο πιο χύμα γίνεται και δεν θα παρεξηγήσω κανέναν γιατι γνωρίζω ότι όλοι εδώ είμαστε σε μία κοινή φάση και τα λέμε όλα καλοπροαίρετα.