Αν η γυναίκα είναι πάνω από 25 δεν θα την πειράξει αν είμαστε ακόμη και nw10. Εκει που ίσως το λάβει υπόψη είναι όταν είναι 20αρα πχ, αν και όχι πάντα. Γενικά αν η φαλάκρα αντισταθμίζεται από ένα γυμνασμένο σώμα, ξυρισμένο στυλάκι, ωραίο ντύσιμο (χωρίς υπερβολές όμως), καλούς τρόπους (και πάλι χωρίς υπερβολές) κτλ, το γκομενάκι (και καλό) το έχουμε άνετα, ακόμη και αν δεν έχουμε τα πολλά λεφτά. Αν βγείτε μια μέρα εξω δείτε πόσοι shaved 25αρηδες κυκλοφορούν με τα καλύτερα μωρά και πόσα ωραία παιδιά με μαλλι μεχρι τα φρύδια είναι μπακούρια.
Παρεπιπτόντως επειδή βλέπω ότι αναφέρθηκε ξανά σε προηγούμενα ποστ, έχω αρχίσει να έχω την εντύπωση (από το φιλικό μου περιβάλλον αλλά και όταν βγαίνω έξω) ότι οι άντρες του 9-10 είναι μόνοι τους και τους αγνοούν οι γυναίκες, ενώ τυπάκια του 7 κυκλοφορούν με τα καλύτερα μωρά.
Παρεπιπτόντως επειδή βλέπω ότι αναφέρθηκε ξανά σε προηγούμενα ποστ, έχω αρχίσει να έχω την εντύπωση (από το φιλικό μου περιβάλλον αλλά και όταν βγαίνω έξω) ότι οι άντρες του 9-10 είναι μόνοι τους και τους αγνοούν οι γυναίκες, ενώ τυπάκια του 7 κυκλοφορούν με τα καλύτερα μωρά.