NoMoreLoss
New Member
Απ: Γυναίκες, σχέσεις και τριχόπτωση
τελικά αποφάσισα...ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΩΜΑΙ.....ΤΕΛΟΣ
τελικά αποφάσισα...ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΩΜΑΙ.....ΤΕΛΟΣ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χριστίνα είπε:Αλήθεια έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ εσείς τί κάνετε λάθος και έχει φτάσει (άν έχει φτάσει) η γυναίκα στο σημείο να έιναι έτσι σήμερα;
Αυτό μας δείχνετε καθημερινά. Προσπαθήστε και λίγο να μας αποδείξετε το ανάποδο. Όχι μόνο στα λόγια...Χριστίνα είπε:Και πώς είστε τόσο σίγουροι ότι έτσι λειτουργούν όλες οι γυναίκες;
Σε πολλά σημεία βλέπω συμφωνείς, οπότε αυτά που λέγονται έχουν κάποια βάση. Και γιατί δεν το κάνετε (να γράφετε πως μας βλέπετε εννοώ). Πως θα ξέρουμε τι είναι αυτό που σας ξενερώνει. Να μυρίσουμε τα δάχτυλά μας.Χριστίνα είπε:Σε αρκετά σημεία έχεις δίκιο αλλά αν έγραφαν και οι γυναίκες το πώς βλέπουμε εσάς τότε θα καταλάβεις ότι κάπου το παιχνίδι χάνεται
Το παραδεχόμαστε αλλά δεν κάνουμε τίποτα, ΟΛΟΙ ΜΑΣ...Χριστίνα είπε:Ότι ζούμε στο 2010 με αυτές τις πληροφορίες που βομβαρδιζόμαστε απο παντού αυτό είναι γεγονός
Από το στόμα σου και στων γυναικών τα αυτίααααααααααΧριστίνα είπε:Το πώς θα συμπεριφερθώ είναι δική μου επιλογή, δε μπορεί κανένα περιοδικό, τηλεόραση, ταινία και τα λοιπά να με αναγκάσει να σκεφτομαι και να λειτουργώ όπως θέλουν!
Το ότι κάνουμε λάθη σημαίνει πως προσπαθούμε. Αν δεν ακούσουμε από εσάς ποιο είναι τα λάθη, πως περιμένετε να τα διορθώσουμε. Το ότι έχετε φτάσει (αν έχετε φτάσει) στο σημείο που αναφέρεις, είναι σφάλμα σας.Χριστίνα είπε:Αλήθεια έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ εσείς τί κάνετε λάθος και έχει φτάσει (άν έχει φτάσει) η γυναίκα στο σημείο να έιναι έτσι σήμερα;
panos1982 είπε:και πιο πολυ απ'ολα συγνωμη κιολας αλλα αφου μιλαμε ελευθερα θα το πω.......αυτο που με φτιαχνει πιο πολυ απ ολα
παιδια ειναι να καταφερω μια γκομενα καποιου αλλου........το εχω κανει μια φορα ως τωρα......αλλα θελω σιγουρα να το ξανακανω οσες μπορεσω.......να ειναι η γκομενα με τον δικο της σε club να πινουν ποτο.......και να την καμακωνεις με τα ματια.....και να της κανεις νοημα να πας τουαλετα και να ρχετε και να φασωνεσαι μαζι της και ο αλλος εξω να πεινει ποτο......
Παναγιωτης είπε:[quote author=panos1982 link=topic=257.msg22841#msg22841 date=1262740373]
και πιο πολυ απ'ολα συγνωμη κιολας αλλα αφου μιλαμε ελευθερα θα το πω.......αυτο που με φτιαχνει πιο πολυ απ ολα
παιδια ειναι να καταφερω μια γκομενα καποιου αλλου........το εχω κανει μια φορα ως τωρα......αλλα θελω σιγουρα να το ξανακανω οσες μπορεσω.......να ειναι η γκομενα με τον δικο της σε club να πινουν ποτο.......και να την καμακωνεις με τα ματια.....και να της κανεις νοημα να πας τουαλετα και να ρχετε και να φασωνεσαι μαζι της και ο αλλος εξω να πεινει ποτο......
akishellas3 είπε:[quote author=Παναγιωτης link=topic=257.msg22848#msg22848 date=1262767978]
[quote author=panos1982 link=topic=257.msg22841#msg22841 date=1262740373]
και πιο πολυ απ'ολα συγνωμη κιολας αλλα αφου μιλαμε ελευθερα θα το πω.......αυτο που με φτιαχνει πιο πολυ απ ολα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι μου θύμισες. Ήρθε μια φορά στο μαγαζί που δουλεύω ένας και είχε το ίδιο επίθετο με μία που γνώριζα παλιά. Του λέω σε μια στιγμή, "έβγαινα με την εγγονή σου παλιά". Και μου λέει κόρη μου είναι, αλλά δεν πειράζει :-\NoMoreLoss είπε:παίδες δεν είπα οτι πρέπει να παντρευτώ γιατί με πείραν τα χρόνια τα παιδιά μου σκέφτομαι που θα έχουν έναν κωλόγερο για πατέρα
Θα γλιτώσεις και την γκρίνιαNoMoreLoss είπε:τελικά αποφάσισα...ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΩΜΑΙ.....ΤΕΛΟΣ
Ευτυχώς και ένας που συμφωνεί μαζί μου.NGL είπε:Συμφωνω απολυτα με τον ΑΚΗ.
........
αν μπορεσεις να την χειριστεις και να επιβαλλεις βασικους κανονες σου θα περασεις ζωη χαρισαμενη απ αυτην την αποψη...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ θα πρεπει να συμβιβαστεις με την ιδεα οτι θα μοιραζεσαι εναν δικο σου ανθρωπο με αλλους.
πλεον ειναι ξεκαθαρο οτι η σχεση αναμεσα στα 2 φυλλα ,οσων αφορα την αγαπη ,τον ερωτα ,το σεξ δεν ειναι ΙΣΟΤΙΜΗ... 8)
Και όμως το δείχνει Lalako και μάλιστα ΠΟΛΥ καθαρά. Αρκεί να έχει κανείς τα μάτια του ανοιχτά και να γνωρίζει τα σημάδια. Μπορώ να σου πω (δεν το παίζω και καλά γνώστης), ότι μπορώ να δω και σε διπλανή παρέα αν τρέχει κάτι μεταξύ ζευγαριού ή αν είναι φίλοι κλπ.lalakos είπε:Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ποτέ μια γυναίκα δεν δείχνει ότι της αρέσει κάποιος. Όχι να το δείξει στη φίλη της, αλλά να το δείξει σε αυτόν που της αρέσει. ΌΧΙ να κάνει το πρώτο βήμα, αλλά πως το λένε, να ανάψει πράσινο φώς σε κάποιον.
Ε κάποιος πρέπει να την αγαπά και αυτήνakishellas3 είπε:Ετσι ρε Πανο ,ετσι με αυτες που περιγραφεις περναμε ΟΛΟΙΙΙ ΚΑΛΑ καλοκαιρακι 4-5 μηνες με μια ,πηγαμε κ δυο τετραημερα προς πελοππονησο κ ο δικος της που τα εχει 4 χρονιαααααααααααα ΚΟΙΜΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ κ στο τελος τι εγινε μολις γινανε ψιλομπουρδελο τα πραγματα κ τα εμαθε τον εκανε να παει να την ζητησει κιολας ,τι να πω ενταξει ο βλακας την αγαπαει αλλα ελεος κ στο κερατο ανοχη ,πως τους εχουν καταντησει ετσι !!!