Chs
Μέλος του προσωπικού
danceworld_2001 είπε:Φίνα... αντρική θεραπεία!!!
Που είσαι εσύ! Εξαφανίστηκες τελευταία... :chinscratch Έτσι παρατάνε τους νεοσύλλεκτους λοχαγέ?
danceworld_2001 είπε:Φίνα... αντρική θεραπεία!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
danceworld_2001 είπε:Παρατηρώ σιωπηλά Χρηστάρα και πήζω παράλληλα στην δουλεια!!
danceworld_2001 είπε:Τι ράστα, βράστα τα κάναμε, σώσαμε οτι σώσαμε, τώρα θέλει η φίνα μισό χάπι για να με πιάσει αλλά δεν το ρισκάρω.
Chs είπε:Ax... θα ήμαστε τρέλα.. άσε τα φρόκαλα να λένε Dance.. :heart:
Chs είπε:Ρε συ αυτός έχει γένια όμως.. μάλλον είναι στα πρώτα στάδια avodart :chinscratch
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
danceworld_2001 είπε:Ο τυπάς παραπάνω την πάτησε επειδή έπαιρνε γενόσημα. Το γνήσιο είπαμε μόνο παιδιά, βάλτε φίνα, μόνο φίνα.
Chs είπε:Πιστεύω πως κάτι έπαιζε και πριν με τον τύπο... Αν ήταν έτσι θα είχαμε γεμίσει στο forum γοργόνες...
Chs είπε:danceworld_2001 είπε:Ο τυπάς παραπάνω την πάτησε επειδή έπαιρνε γενόσημα. Το γνήσιο είπαμε μόνο παιδιά, βάλτε φίνα, μόνο φίνα.
Dance αλήθεια.. δεν το έχω ψάξει.. παίζει τέτοιο θέμα με τα γενόσημα ??
The Count of Baldecristo είπε:Chs είπε:Πιστεύω πως κάτι έπαιζε και πριν με τον τύπο... Αν ήταν έτσι θα είχαμε γεμίσει στο forum γοργόνες...
Ναι ρε τσακαλι εννοειται οτι κατι θα παιζε απο πριν αχχαχαχαχαχαχαχαχαχα,πλακα κανουμε , οσο και να πεσει η λιμπιντο δεν γινεται ρε φιλε απο κει που γουσταρες γυναικες να αρχισεις να γουσταρεις μουστακαληδες ξαφνικα αν δεν το χεις μεσα σου! Αντε το πολυ πολυ να κλαις σε καμια ταινια λιγο παραπανω απο οτι πριν...
Chs είπε:danceworld_2001 είπε:Ο τυπάς παραπάνω την πάτησε επειδή έπαιρνε γενόσημα. Το γνήσιο είπαμε μόνο παιδιά, βάλτε φίνα, μόνο φίνα.
Dance αλήθεια.. δεν το έχω ψάξει.. παίζει τέτοιο θέμα με τα γενόσημα ??
Οχι ρε ψαρα πλακα κανει :fish1
danceworld_2001 είπε:Το έχω σκεφτεί για avodart όμως ο guru τροφέας προτείνει να μην το πάρω. Είναι πανίσχυρο. Ωστόσο έχω διαβάσει διάφορα πως ασθενείς με χρόνια χρήση φίνας που μετέβησαν σε avodart είχαν αντίθετα αποτέλεσμα με μη αναστρέψιμο shedding στην hairline. Δεν ξέρω αν παίζει το σοκ της αλλαγής φαρμάκου, αισθάνομαι οτι χρειάζεται χρόνια χρήση του και αποκλειστικότητα, δηλαδή ξεκινάς με avodart και μένεις σε αυτό και δεν παίζεις με αλλαγές.