Δείτε πως έγινε ΑΝΤΡΑΣ επιχειρηματίας έπειτα από θεραπεία για τη… φαλάκρα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
danceworld_2001 είπε:
Παρατηρώ σιωπηλά Χρηστάρα και πήζω παράλληλα στην δουλεια!!

Εμ έτσι είναι.. τα κάνατε ραστα και τώρα απολαμβάνετε ως παρατηρηταί αχχαχα Ομορφάαααντραα μου... δεν πειράξει βάζω φινα να γλιστράει ;)

danceworld_2001

Well-Known Member
Τι ράστα, βράστα τα κάναμε, σώσαμε οτι σώσαμε, τώρα θέλει η φίνα μισό χάπι για να με πιάσει αλλά δεν το ρισκάρω.

Chs

Μέλος του προσωπικού
danceworld_2001 είπε:
Τι ράστα, βράστα τα κάναμε, σώσαμε οτι σώσαμε, τώρα θέλει η φίνα μισό χάπι για να με πιάσει αλλά δεν το ρισκάρω.

Μόλις δεις τα σκούρα...Avodart ανα 2 - 3 μέρες 0,5, αφού τόσα χρόνια και δεν έχεις θέμα με φίνα.. τότε και με avodart θα είσαι μια χαρά.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ax... θα ήμαστε τρέλα.. άσε τα φρόκαλα να λένε Dance.. :heart:

newego_LARGE_t_821_1438051_type11586.jpg

Chs

Μέλος του προσωπικού
χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ με πόνεσαν τα συκώτια μου από τα γέλια! αχχαχαχααχαχ

Ρε συ αυτός έχει γένια όμως.. μάλλον είναι στα πρώτα στάδια avodart :chinscratch

Chs

Μέλος του προσωπικού
χααχχαχααχ δεν παίζεσαι! Θα σκάσει μύτη ο Dance και θα μας :slap με αυτά που λέμε...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hopefull

New Member
λες να το βαλουν στην ετικετα πλεον? Αν εχετε τασεις για crossdressing επικοινωνηστε αμεσα με το γιατρο σας (η τη μοδιστρα σας)!Βρηκα και αλλου την ιστορια και φωτογραφια του πριν γινει Mandy ο william.

For nine months, William McKee took the generic version of Propecia, the pills that promise to halt hair loss. But the drug had radical side effects: Instead of becoming a better-looking man, he started becoming a woman, he claims. “My rock-hard chest from the gym began to soften . . . reaching the point where I had noticeable ‘breasts’ even under my clothing,” he says. Among other changes, the 38-year-old software engineer claims, “my shoulders were literally falling into a more feminine position, and my hips were loosening and becoming wider, as on a woman’s body.”’

McKee, who says he wasn’t inclined to cross-dress before, began feeling like a woman. He is now only attracted to men. After overcoming depression and separating from his wife of 10 years, McKee goes by “Mandi.” He wears a blond wig, makeup and tight dresses. He plans to get a breast-enhancement job this year, and may undergo sex-change surgery. “It felt like the ‘me’ that I’ve always known was not there any more,” he told The Post. Propecia inhibits the conversion of testosterone, resulting in increased estrogen. Millions have used it since the 1990s, but it has been linked to sexual problems such as impotence, loss of libido and “genital shrinkage” as well as cognitive impairment, or “brain fog,” which McKee believes he also suffered.

Lawsuits filed in 27 states by men who say the wonder drug screwed up their sexuality have been centralized in Brooklyn federal court. A spokesman for Merck, the drug’s maker, said, “No causal relationship has been established between Propecia and persistent sexual side effects.” McKee, a former Silicon Valley entrepreneur and the father of a 5-year-old son, said he used to be “driven and athletic.” Baldness runs in his family; his hairline began to recede in his 20s.

After seeing Propecia ads for years, he ordered a supply in 2008 from an online pharmacy based in India. He paid $99.50, including shipping, for pills of the generic finasteride. He popped one pill a day for nine months. His hair growth was “minimal, if any,” he said, but the feminizing effects were “pronounced.”
“People were kidding me about my breasts,” he said. His work suffered, too, he said. His last business, Tampa Bay Interactive, went bust in late 2010. But McKee can’t join the mass lawsuit because the courts bar those who took the generic versions.

In frustration, “Mandi McKee” launched a blog to vent about her life. Brooklyn attorney Marc Grossman, whose firm represents more than 300 former Propecia users, said many had breast growth. He also said animal studies on Propecia showed an increased propensity for homosexuality. Grossman estimates that more than 1,500 Propecia users will come forward but added, “Many men are embarrassed to reveal their problems to anyone, including their doctors, so thousands more will go on living with the condition in private.”

propecia.png

bossip article

και εχει και blog η Mandi!

http://mandimckee.com/timeline/

danceworld_2001

Well-Known Member
Το έχω σκεφτεί για avodart όμως ο guru τροφέας προτείνει να μην το πάρω. Είναι πανίσχυρο. Ωστόσο έχω διαβάσει διάφορα πως ασθενείς με χρόνια χρήση φίνας που μετέβησαν σε avodart είχαν αντίθετα αποτέλεσμα με μη αναστρέψιμο shedding στην hairline. Δεν ξέρω αν παίζει το σοκ της αλλαγής φαρμάκου, αισθάνομαι οτι χρειάζεται χρόνια χρήση του και αποκλειστικότητα, δηλαδή ξεκινάς με avodart και μένεις σε αυτό και δεν παίζεις με αλλαγές.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Πιστεύω πως κάτι έπαιζε και πριν με τον τύπο... Αν ήταν έτσι θα είχαμε γεμίσει στο forum γοργόνες... :p

Επίσης.. η νέα εμφάνιση του Avodart με αγάπη... :12m:

danceworld_2001

Well-Known Member
Ο τυπάς παραπάνω την πάτησε επειδή έπαιρνε γενόσημα. Το γνήσιο είπαμε μόνο παιδιά, βάλτε φίνα, μόνο φίνα.

Chs

Μέλος του προσωπικού
danceworld_2001 είπε:
Ο τυπάς παραπάνω την πάτησε επειδή έπαιρνε γενόσημα. Το γνήσιο είπαμε μόνο παιδιά, βάλτε φίνα, μόνο φίνα.

Dance αλήθεια.. δεν το έχω ψάξει.. παίζει τέτοιο θέμα με τα γενόσημα ??

Hopefull

New Member
Chs είπε:
Πιστεύω πως κάτι έπαιζε και πριν με τον τύπο... Αν ήταν έτσι θα είχαμε γεμίσει στο forum γοργόνες... :p

Ναι ρε τσακαλι εννοειται οτι κατι θα παιζε απο πριν αχχαχαχαχαχαχαχαχαχα,πλακα κανουμε , οσο και να πεσει η λιμπιντο δεν γινεται ρε φιλε απο κει που γουσταρες γυναικες να αρχισεις να γουσταρεις μουστακαληδες ξαφνικα αν δεν το χεις μεσα σου! Αντε το πολυ πολυ να κλαις σε καμια ταινια λιγο παραπανω απο οτι πριν...

Chs είπε:
danceworld_2001 είπε:

Οχι ρε ψαρα πλακα κανει :fish1

Chs

Μέλος του προσωπικού
The Count of Baldecristo είπε:
Chs είπε:

Ναι ρε τσακαλι εννοειται οτι κατι θα παιζε απο πριν αχχαχαχαχαχαχαχαχαχα,πλακα κανουμε , οσο και να πεσει η λιμπιντο δεν γινεται ρε φιλε απο κει που γουσταρες γυναικες να αρχισεις να γουσταρεις μουστακαληδες ξαφνικα αν δεν το χεις μεσα σου! Αντε το πολυ πολυ να κλαις σε καμια ταινια λιγο παραπανω απο οτι πριν...

Chs είπε:
danceworld_2001 είπε:

Οχι ρε ψαρα πλακα κανει :fish1

Baldecristo θα σε βάλω να κουμπώσεις Pustodart :dodgy:

Chs

Μέλος του προσωπικού
danceworld_2001 είπε:
Το έχω σκεφτεί για avodart όμως ο guru τροφέας προτείνει να μην το πάρω. Είναι πανίσχυρο. Ωστόσο έχω διαβάσει διάφορα πως ασθενείς με χρόνια χρήση φίνας που μετέβησαν σε avodart είχαν αντίθετα αποτέλεσμα με μη αναστρέψιμο shedding στην hairline. Δεν ξέρω αν παίζει το σοκ της αλλαγής φαρμάκου, αισθάνομαι οτι χρειάζεται χρόνια χρήση του και αποκλειστικότητα, δηλαδή ξεκινάς με avodart και μένεις σε αυτό και δεν παίζεις με αλλαγές.

Dance συμφωνώ με τον Troph, χωρίς να είμαι αυτός που ξέρει και έχει εμπειρία επάνω στο Avodart θα σου έλεγα να μην το πάρεις.. Η φινα σε συντηρεί καλά από ότι φαίνεται και δεν σε έχει πειράξει.. Ίσως καλύτερη λύση για αργότερα να ήταν μια μεταμόσχευση, αν φυσικά στο επιτρέπουν τα οικονομικά σου μιας και με τα φράγκα που ζητάνε παίρνεις οικόπεδο.. Επίσης από ότι βλέπω σε μελέτες στο σύντομο μέλλον θα έχουμε ουσίες στα χέρια μας πιο αποδοτικές από φινα και χωρίς παρενέργειες... Θα δείξει.. αλλά σαν λύση τι λες? Δεν είναι πιο καλή η μετομόσχευση από το Avodart? Η έχεις στο πίσω του μυαλού σου φόβο για shock loss?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα