Δειτε το οπωσδήποτε !!! τρελο γελιο !!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member
Απ: Δειτε Το Οπωσδήποτε !!! Τρελο Γελιο !!!

Mε τι διασκεδάζει ο κοσμος στην αμερικη ειναι για λύπηση τελείως :-[

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αυτο με το jerry ειναι αστα
εχω δει πολλα στο u tube πολυ ξυλο σε μερικα

παρεπιπτοντως πριν χρονια επαιζε αργα το βραδυ στο σταρ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kabamarou

Member

Το έχω δει το video δεκάδες φορές αλλά μου αρέσει να το ξαναβλέπω και να παρατηρώ λεπτομέρειες ;D Είναι απίστευτο το πως μέσα σε όλον αυτόν τον χαμό οι πεζοί περπατάνε πάνω στον δρόμο.Ειδικά στο 0:37 έχει μια τρομερή φάση που την ώρα που περνάει ένα αυτοκίνητο ξυστά πίσω από ένα πεζό περνάει ταυτόχρονα και ένα μηχανάκι από μπροστά του.Πλάκα έχει και ο σεβασμός και το πως παραχωρούν όλοι προτεραιότητα στα φορτηγά και λεωφορεία :)ο νόμος της ζούγκλας στην κυριολεξία :)

ANAR

Well-Known Member

tse είπε:
Το έχω δει το video δεκάδες φορές αλλά μου αρέσει να το ξαναβλέπω και να παρατηρώ λεπτομέρειες ;D Είναι απίστευτο το πως μέσα σε όλον αυτόν τον χαμό οι πεζοί περπατάνε πάνω στον δρόμο.Ειδικά στο 0:37 έχει μια τρομερή φάση που την ώρα που περνάει ένα αυτοκίνητο ξυστά πίσω από ένα πεζό περνάει ταυτόχρονα και ένα μηχανάκι από μπροστά του.Πλάκα έχει και ο σεβασμός και το πως παραχωρούν όλοι προτεραιότητα στα φορτηγά και λεωφορεία :)ο νόμος της ζούγκλας στην κυριολεξία :)

Σε ποια πόλη ειναι;;

kabamarou

Member

Δεν ξέρω δεν αναφέρει το video αλλά δείτε και αυτό το video με ένα τραίνο στην Ινδία.
Indian Train

kabamarou

Member

Δεν σας θυμίζει τα συγκρουόμενα στο λούναπάρκ σε παραλλαγή με μηχανάκια και σε αληθινό δρόμο;
Crazy intersection
το χάος το ίδιο!!!

Μπλουζα