Διασημοι/Celebrities

mimis giova

Active Member
στην kord ekane θεραπειες μ ειπε..ρε φιλε μ ορκιστηκε τωρα τι να σ πω..μ κεει θα στο λεγα..εδω εχω κανει 3 πλαστικεσ στα βλεφαρα μ..δεν θα σ πω για τα μαλλια..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
στη φωτο φαινεται ξεκαθαρα απο την hairline η μεταμοσχευση..κ πλεον νομιζω πως η χερλαιν ειναι πιο μπροστα σε σχση με μερικα χρονια πριν...θυμαμαι στην κορντ εκανε θεραπειες οπως εγω αλκα ει ε κανει κ μεταμοσχευση...αλκα ηταν μυστικο αποσο φυμαμαι

Συνημμένα

• themis_georgantas_gangnam_style_athensbars.jpeg
    themis_georgantas_gangnam_style_athensbars.jpeg
    11.4 KB · Προβολές: 1,350

mimis giova

Active Member
τι να σ πω ρε αδερφε..παντως kord κ τετιο αποτελεσμα..δεν σιναδει με τπτ.κ τοσα χρονια πισω..τον εχω δει φρεσκολουσμενο πριν βγει εκπομπη φιλε μ..κ δεν φορουσε τοππικ.

geeorgee

Active Member
εν τω μεταξυ ο Γκουρας τον εχει και αυτον φακελωμενο και στον παρουσιαζει με φωτογραφιες
σαν δικο του αποτελεσμα χαχαχ ρε το Γκουρα

mimis giova

Active Member
παντως τον γκουρα τον ηξερε..γουρα μ τον ελεγε βεβαια στον κολονακι.κ του λεω γκουρας..ολοι εκει μ λεει πανε..τ λεω ειναι για γελια ο τυπος..μ λεει δεν τον ξερω πρωσοπικα..αλλα ολους εκει τους ακουω κ πανε.

tasos33

Well-Known Member
θα συμφωνησω κ εγω ετσι ελεγα πριν..κ ισως να μην λεει..μ ορκιστικε ομως.
στην φωτο αυτη εχει και τοππικ η ηταν τοτε που ειχε και μαμα μαλλια,αλλα πιο πολυ τοππικ παρα μαμα, απο τοτε πιστευω εχει ξανακανει και δευτερη γιατι πλεον η hairline εχει ερθει πιο μπροστα...
σε αυτο το βιντεο το μαλλι φαινεται πιο ενισχυμενο
και ειδικα εδω

ΜΕΝΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ,,ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΠΕΡΟΥΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ

Δημητρης38

Active Member
Εγω τον Γεωργαντα μια χαρα τον βλεπω και αν εκανε μ/μ λογικα θα εγινε για ελαχιστο προβλημα.
Και στις φωτογραφιες που λετε οτι ειναι Full στο τοπικ (εγω δεν το καταλαβαινω), εχει πολυ και δικο του μαλλι και φαινεται απο το τσουλουφι μπροστα. Ο Κανακης εκανε μ/μ στην Τουρκια και μπροστα ειναι βαμμενος σαν τον Μπερλουσκονι.

Τον Μενιο να του πει καποιος να μην βγαινει οταν φυσαει γιατι παιζει ο ανεμος να του παρει τα μαλλια της μεταμοσχευσης.

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
οντως ειναι μια χαρα τωρα σε παλιοτερο βιντεο που ειχα δει καποτε ζωνη α κ β ηταν προχωρημενη η αραιωση, επειδη το πατατηρω χρονια υποψιαζομαι φουλ φινα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού

zotrix

Active Member
Κανένας άντρας δεν είναι καλύτερος φαλακρός. Ακόμη και αυτοί που τους πηγαίνει το ξυρισμένο look (και είναι αρκετοί) ειναι προφανές καλύτερο να έχουν μαλλι και να μαυρίζει έστω λίγο το δερμα παρά να γυαλίζει.

tasos33

Well-Known Member
τωρα οπως βλεπω τον φερεντινο η κατασταση του εινσι πολυ προχωρημενη...παει το τοππικ συννεφο κ φαινεται κιολας

Νικολας νικ

Well-Known Member
Για τον Μανωλη ΛΙδακη τι λετε ρε παιδια; εχει κανει νομιζω και μαλιστα πολυ καλη τον ειδα σημερα στην εκπομπη artbeat nerit αλλα φαινεται πολυ εξασθενημενη η δοτρια....ξερει κανεις η ειναι ιδεα μου....

tasos33

Well-Known Member
με αυτα που ακουγε ο χατζηνικολαου καραφλιασε....

Συνημμένα

• FB_IMG_1432132364667.jpg
    FB_IMG_1432132364667.jpg
    27.5 KB · Προβολές: 1,875

poseidonas77

Well-Known Member
ποπο ρε πως τον αλαζει η καραφλα τον ανθρωπο....:eek::eek::eek::eek:
φερτε τη θεραπεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

Μπλουζα