Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλοι μου, μη βλεπετε φωτογραφιες διασημων που πολλες φορες εχουν τοπικ και γραφετε για πετυχημενες μεταμοσχευσεις. Ακομη και οι διασημοι που εχουν τεραστιες περιουσιες, εχουν προβει σε μετριες μεταμοσχευσεις.Πάντως πλέον είναι σύνηθες να βλέπεις άτομα που έχουν κάνει μεταμοσχεύσεις , ειδικά αθλητές με ένα google search βρίσκεις παλιότερες φωτογραφίες και συγκρινεις. Ο Μπακάκης της ΑΕΚ , ο Χούτος, ο Φετφατζιδης είναι κάποιοι από αυτούς που θεωρώ ότι έχουν κάνει πετυχημένες ΜΕΤ.
+1Θα πονταρα στον γκουρα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σάκης Αρσενίου ( συνεχεια)
Τι έχουμε εδώ?
Θα πονταρα στον γκουρα
Φιλοι μου, με αφορμη τη μεταμοσχευση του Αρσενιου, θα ηθελα για αλλη μια φορα να διευκρινιστει κατι πολυ σημαντικο...ειδικα για τα νεα και απειρα μελη του forum.Ισοσκελές τρίγωνο, μαθηματικός ο γιατρός
Την ξερίζωσε όλη την δότρια
Δεν είναι καν μέτριο είναι χείριστο αποτέλεσμα.Στη μια φωτογραφια με βρεγμενο μαλλι ξεγυμνωνεται ολη η αληθεια...ενα μετριο αισθητικα αποτελεσμα (παρολα τα πολλα χρηματα που, πιθανως, δαπανηθηκαν).
Πάντως απο white dots πάει καλαΠροβολή συνημμένου 25106
Εκτός ότι είναι δέρμα ξυρισμένος ( αλήθεια αν όλοι ξυριστουν δέρμα δεν θα φαίνεται τίποτα;...) δεν παίρνω και όρκο ότι αυτά είναι κουκίδες ....έχω παρατηρήσει σε πολλούς που δεν χουν σχέση με μμ όταν κάνουν τέτοια λουκ η δοτρια δείχνει καλώς έτσι....όπως και να χει θα επανέλθω κάποια στιγμή να σας πω ....
απλα δεν θα τους παει το μυαλο, οπως εμας που βλεπουμε και την παραμικρη λεπτομερεια...Ρε παιδιά σε ένα άπειρο μάτι καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά; Γιατί έχω δει 15Χρονα πχ που τα ξυρίζουν με 0 και έχουν σε σημεία ασπράκια και αυτοί. Πιστεύω σε άπειρο μάτι περνάει και απαρατηρητο αν είναι τέλειος ξυρισμένο.
Κάποιος που δεν γνωρίζει θα νομίζει πως έχει μύκητες.απλα δεν θα τους παει το μυαλο, οπως εμας που βλεπουμε και την παραμικρη λεπτομερεια...