αμα εχει μεγαλη φαντασια ναιΚάποιος που δεν γνωρίζει θα νομίζει πως έχει μύκητες.
αμα εχει μεγαλη φαντασια ναιΚάποιος που δεν γνωρίζει θα νομίζει πως έχει μύκητες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κάποιος που δεν γνωρίζει θα νομίζει πως έχει μύκητες.
ΥπερβολήΚάποιος που δεν γνωρίζει θα νομίζει πως έχει μύκητες.
Παιδιά ξυρισμένος δέρμα είναι .....τι συζητάμε τώρα ; Δλδ εσείς αν ξυριστειτε δέρμα δεν φαίνονται κουκίδες ; Εγώ βλέπω κ σε άτομα που έχουν τέτοιο λουκ χωρίς καμία σχέση με μμ να δειχνουν στο μάτι κάπως έτσι ....προφανώς λόγω κενών τριχοθυλάκιο με τριχοθυλάκιο...σαν εφέ ....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
επειδη νομιζω συζητηση γινεται μιας και ο σνικ εκανε τις μεταμοσχευσεις σε αυτη τη νεα κλινικη σταρκς με το γιατρο που εκανε ο γιωργος βρηκα στη σελιδα τους πως τα εργαλεια που χρησιμοποιουν ειναι 0,7-1mm . Ετσι γραφει .
αμα ηταν ξυρισμενα τελειως οπως του σνικ σαφως και θα φαινονταν...Όχι έτσι. Εδώ κάνει μπαμ. Δότρια 8 ημερών μετά την 2η μμ και συνολικά 5000g. Βλέπεις white dots? Το white dot είναι εμφανές όταν έχει σχήμα κυκλικό και διακριτό, όχι όταν απλά είναι μια αραίωση.
Προβολή συνημμένου 27066
Αυτός γιατρός μου έχει βγάλει 7000g κ νομίζω υπάρχει υλικό να με τσεκαρεις.... πιστεύεις ότι έχω έντονες κουκίδες ;Όχι έτσι. Εδώ κάνει μπαμ. Δότρια 8 ημερών μετά την 2η μμ και συνολικά 5000g. Βλέπεις white dots? Το white dot είναι εμφανές όταν έχει σχήμα κυκλικό και διακριτό, όχι όταν απλά είναι μια αραίωση.
Προβολή συνημμένου 27066
μήπως υπερβάλεις λίγο?Παιδιά ξυρισμένος δέρμα είναι .....τι συζητάμε τώρα ; Δλδ εσείς αν ξυριστειτε δέρμα δεν φαίνονται κουκίδες ; Εγώ βλέπω κ σε άτομα που έχουν τέτοιο λουκ χωρίς καμία σχέση με μμ να δειχνουν στο μάτι κάπως έτσι ....προφανώς λόγω κενών τριχοθυλάκιο με τριχοθυλάκιο...σαν εφέ ....
Άρα καταλήγουμε πως ενα μάτι ανεκπαίδευτο στις μμ δε θα καταλάβει ότι ότι έχει κάνει μμ,αλλά βλέπων τας αυτό το χάλι θα σκεφτεί ότι ο κάτι έχει πάθει.Άρα καταλήγουμε ότι σε ένα άπειρο μάτι δεν του κάνει αίσθηση ιδιαίτερη αυτό το πραγμα