oreo
Well-Known Member
Φίλε part timers να γίνουμε, old timers μην καταντήσουμε , φοβάμαι.Γαυραρε vlafo περιμενε να δεις και τη δική μου και μετά ρε συ Μη φυγετε με τον αλλον τον παικταρα, γινετε εστω part timers.
Φίλε part timers να γίνουμε, old timers μην καταντήσουμε , φοβάμαι.Γαυραρε vlafo περιμενε να δεις και τη δική μου και μετά ρε συ Μη φυγετε με τον αλλον τον παικταρα, γινετε εστω part timers.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τα μπισκότα δε φεύγουν ποτέ από τα chartsΦίλε part timers να γίνουμε, old timers μην καταντήσουμε , φοβάμαι.
Ότι καλύτερο εύχομαι φίλε μου.Ελπίζω άμεσα φίλε
Δεν θα το κρύψω εννοείται, αλλά πολύ φοβάμαι οτι η περιπτωσή μου, σε μεγαλύτερα norwood δεν θα έχει αντικειμενική αξία, για να την βρουν χρήσιμη ή ως οδηγό.Ότι καλύτερο εύχομαι φίλε μου.
Κράτησε μας ενήμερους, εάν δε σου είναι δύσκολο.
Όλες οι περιπτώσεις φίλε,έχουν χρησιμότητα και αξία.Δεν θα το κρύψω εννοείται, αλλά πολύ φοβάμαι οτι η περιπτωσή μου, σε μεγαλύτερα norwood δεν θα έχει αντικειμενική αξία, για να την βρουν χρήσιμη ή ως οδηγό.
Οποιαδήποτε περίπτωση είναι χρήσιμη για συμπεράσματα.Δεν θα το κρύψω εννοείται, αλλά πολύ φοβάμαι οτι η περιπτωσή μου, σε μεγαλύτερα norwood δεν θα έχει αντικειμενική αξία, για να την βρουν χρήσιμη ή ως οδηγό.
Κοίταξε, τα πάντα είναι θέμα branding και κινήτρων. Αν έβγαινε αύριο μια έρευνα οτι η φίνα μεγαλώνει το πέος 20% και την στύση 30% δεν θα χρειαζόταν να πώ τίποτα. Αλλά με τις 100 χιλιάδες απόψεις και ιστορίες τρέλας που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο κάποιοι άνθρωποι είναι διστακτικοί. Εάν και όταν θα έχουν το απαραίτητο κίνητρο (εμφάνιση, αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση) ή τους γίνει απαραίτητο για τον προστάτη, τότε θα επαξιολογήσουν το ρίσκο της φίνας vs τα οφέλη. Βλέπεις για εμφανισιακούς λόγους μπορεί να μην αξίζει καθόλου το ρίσκο για κάποιον αλλά για να μην κατουριέται πάνω του να αξίζει να πάρει όλο το κουτί...Δε θελει πολυ, λιγο να τον πιασει ο Λαζαρος και τον βλεπω να κατεβαζει ολο το κουτι προσκαρ μαζι με τη φασολαδα. Θα πούλαγε φιναστεριδη και στον Jason Momoa ο ατιμος.
Πάντως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκλεισε κάπως τους κροτάφους μιας και ανέφερες το justΚοκλωνακος εχει πειραξει κατι σε hairline ; Δε μου κολλαει κατι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για να σου λυθεί η απορίαΚοκλωνακος εχει πειραξει κατι σε hairline ; Δε μου κολλαει κατι.
Καταλαβα. Με βιταμίνες και λίγο τοπικ βολεύτηκε..Για να σου λυθεί η απορία
Αυτα ήταν από τα ανχη της airfasttickets τα ξεπέρασε…Για να σου λυθεί η απορία
εμφύτευση και λιναρόσποροΚαταλαβα. Με βιταμίνες και λίγο τοπικ βολεύτηκε..
εμφύτευση και λιναρόσπορο
Να ξέρεις οτι με έπιασε παράκρουση απο το γέλιο.No body shaming αλλα τι προγουλαρα έχει κάνει ο μαν. Σαν πελεκάνος που ντερλικωσε 5-6 περιστέρια και δεν κατεβαίνουν.
Τιμή μου αδερφέΝα ξέρεις οτι με έπιασε παράκρουση απο το γέλιο.