Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έκλαψα σου λέω, πολύ πετυχημένο.Τιμή μου αδερφέ
Έκλαψα σου λέω, πολύ πετυχημένο.
Για εμένα το χιούμορ, είναι τρόπος ζώης και αισθάνομαι δυστυχισμένος μέρα που δεν γελάω. Εκτιμώ δε το χιούμορ που έχει μέσα παρομοιώσεις γιατι είναι χαρακτηριστικό εύστροφου και οξυδερκή ανθρώπουΕκτιμάς την τρολλια οπότε αυτομάτως ανεβαίνεις μπόλικα tiers μέσα μου
Έχω μια ένσταση που μάλλον την απαντάς εάν εννοείς αυτό που φαντάζομαι.
Να το ξεκαθαρίσω .
Λες " αν το υποστηρίζεις"
Σωστό, και δεν έχει να κάνει μόνο με τη δοτρια και το απόθεμα σε τριχοθυλάκια
Αλλά στη συνολική εικόνα και ειδικά στα χαρακτηριστικά του προσώπου
Δε πάει σε όλους η πλήρης επαναφορά της νεανικής οριοθέτησης της hairline .
Άλλοι έχουν κάνει ρυτίδες εκεί που κάποτε ξεκινούσε η περηφανη φράντζα
Άλλο πρόσωπο και φρεσκάδα είχαμε στα 20, άλλο στα 35 και άλλο στα 50 ( sexy )
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Υπάρχει, τουλάχιστον ο τύπος με την κοτσίδα το πανηγυρίζει οτι είναι στα παπάρια του!
Εμένα αυτό είναι το χειρότερο, η άρνηση...
Προβολή συνημμένου 40941
Υπάρχει, τουλάχιστον ο τύπος με την κοτσίδα το πανηγυρίζει οτι είναι στα παπάρια του!
Προβολή συνημμένου 40941
Διαφωνω, αυτος τουλαχιστον με το αραιομαλλο του για την ωρα το ψιλουποστηρίζει το κουρεματακι και μπορεί μελλοντικά αν αρχισει τωρα καμια θεραπεία να βελτιώσει την υπάρχουσα κατάσταση σε σημείο μη παρατηρήσιμο και αν μπαλώσει τα κενάκια με μια μμ να ναι οκ.
χαχα, ναι είναι απο την ταινία κακά αφεντικά! Ζωγράφισε ο άτιμος εκεί. Που να δείς μια ταινία που είχαν κάνει και το ίδιο στον Τομ κρούζ, Τροπικ Θαντερ νομιζω ήταν, κάτσε να βρώ φωτό...@tol Δεν τον κατάλαβα ότι ήταν ο Φάρελ ομολογώ Tol, σίγουρα μιλάμε για εξαιρετικό μαλλί αλλά να πω την αλήθεια εμένα μου αρέσει και σαν ηθοποιός Περιμενουμε να τον δουμε και στο νεο Batman τωρα.
Μάλλον εννοείς το σαγόνι , τριτοξάδερφος του Γιάτσεκ Γκμόχ.Υπάρχει χειρότερό λουκ από το συγκεκριμένο ρε μύστες;
Πριν 20 χρόνια το έβλεπα παντού, πλέον έχει εξαφανιστεί το τρελό αυτό style.Υπάρχει, τουλάχιστον ο τύπος με την κοτσίδα το πανηγυρίζει οτι είναι στα παπάρια του!
Προβολή συνημμένου 40941