Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχει άριστες δημόσιες σχέσεις (κύκλωμα)Τελικα γιατι ολοι οι γνωστοι ελληνες κανουν σχεδον αποκλειστικα στον Γκουρα….;
Γιατί οι διάσημοι ξέρουν ... επιλέγουν τον καλύτεροΤελικα γιατι ολοι οι γνωστοι ελληνες κανουν σχεδον αποκλειστικα στον Γκουρα….;
Πέρα από την πλάκα, επειδή είναι διάσημοι και (μάλλον) έχουν κάποια οικονομική άνεση δε σημαίνει ότι ξέρουν να κρίνουν και να ψάχνουν, βασίζονται κυρίως στους managers που έχουν την επιμέλεια και αυτοί κάνουν τις επιλογές βάση δημοσίων σχέσεων, googlαρίσματος (ο συγκεκριμένος λόγω διαφήμισης είναι σχεδόν πάντα στις πρώτες θέσεις) και άλλων γνωστών που ο ίδιος έχει "επιμεληθεί".Γιατί οι διάσημοι ξέρουν ... επιλέγουν τον καλύτερο
Ο κόσμος των επωνύμων δεν διαφέρει με τον δικό μας, έχουν τον μικρόκοσμο τους και όταν έχουν το παρεάκι τους ρωτάνε σηνήθως "ρε συ μαλάκα μου, έχεις κανέναν να βάλουμε μαλλιά που να είναι καλός και να μην πάρει πολύ χρόνο?" "ναι ρε! θα σε στείλω εγώ σε έναν που έκανε ο Μάκης και τον έφτιαξε αστέρι σε 3 μήνες".Πέρα από την πλάκα, επειδή είναι διάσημοι και (μάλλον) έχουν κάποια οικονομική άνεση δε σημαίνει ότι ξέρουν να κρίνουν και να ψάχνουν, βασίζονται κυρίως στους managers που έχουν την επιμέλεια και αυτοί κάνουν τις επιλογές βάση δημοσίων σχέσεων, googlαρίσματος (ο συγκεκριμένος λόγω διαφήμισης είναι σχεδόν πάντα στις πρώτες θέσεις) και άλλων γνωστών που ο ίδιος έχει "επιμεληθεί".
Εύκολα, αν κολήσεις ανάποδα το μουστάκι στην hairline
Ήρεμα ρε μπισκότο.......Θα βγάλω την μακαρονάδα που έφαγα............Εύκολα, αν κολήσεις ανάποδα το μουστάκι στην hairline
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επειδή τον έχω δει , είσαι σίγουρος ότι είναι κάκιστη Μετ ;Κακιστη μεταμόσχευση ενας ελληνας youtuber ονόματι Panos Dent. Μου τον έβγαλε σημερα προτεινόμενα γιατί παρουσιάζει ένα θέμα στον κινητήρα του rx8 του που με ενδιαφέρει και πιο πολύ με τράβηξε η εικόνα του μαλλιού παρά το αμάξι. Που δίνουν τα λεφτά τους ορισμένοι ρε γαμωτο. Ειναι και νεο παιδι.
Κλείνω account, τα φιλιά μου, χάρηκα παιδιάΕπειδή τον έχω δει , είσαι σίγουρος ότι είναι κάκιστη Μετ ;
Έχεις δει πολλές μεταμοσχεύσεις από κοντά;
Κατά 90% κάτι αντίστοιχο παίρνεις σε μετ πο αποψη πυκνότητας (θεωρώ ότι αξιοπρεπής κιόλας γι αυτά που ξόδεψε) . Τώρα ο σχεδιασμός είναι άλλο θέμα που απλά δεν αρέσει σε εσένα ή σε εμένα , γτ πχ θα θέλαμε να κλείσει κι άλλο κροτάφους .
Advanced
Έκλεισες ραντεβού κιόλας?Κλείνω account, τα φιλιά μου, χάρηκα παιδιά
James ποτέ είναι το βιντεο που βρήκες ; Η πυκνότητα του είναι το αναμενόμενο σε μια μετ .. μάλλον έχει λεπτή τρίχα .Θεωρώ ότι έχει και κακή πυκνότητα αλλά και κακό σχεδιασμό. Κακος σχεδιασμός σε κλείσιμο κροταφων και temporals. Επίσης στην τρίτη εικόνα όταν πέφτει φως κάθετα στο κεφάλι το μαλλί είναι τελείως see through. Ξέρουμε λιγα για τη μεταμόσχευση του ανθρώπου αλλά σίγουρα θέλει μια ακόμα. Επίσης και πίσω έχει μπιφτεκακι.
Μπισκοτάκι χαλάρωσε, είπαμε είναι ελληνικό το έργο από πάνω.. έχει ένα xl παράθυρο πίσω.Κλείνω account, τα φιλιά μου, χάρηκα παιδιά