vlafo
Well-Known Member
Αν φεύγανε και σε αυτόν τότε όλα είναι πιθανά.Τελικά στην μάχη της καράφλας άλλος γέλασε στο τέλος !!!
Αν φεύγανε και σε αυτόν τότε όλα είναι πιθανά.Τελικά στην μάχη της καράφλας άλλος γέλασε στο τέλος !!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε είπες την πιο σωστή ευχή μιας και είναι το λιγότερο όταν το μυαλό πάει (εύλογα) σε πιο "πονηρά" μονοπάτιαΕλπίζω ο λόγος πού αδειασε ο Γλαλης να ναι η Α.Α.
Το να μπείς στην διαδικασία μετά τα 50 να αρχίσεις trt (testosterone replacement treatment) έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Εαν θέλεις να έχεις σωματική ρώμη και σεξουαλική ζωή είσαι μέσα, αλλά τα μαλλιά έχουν επιπτώσεις είναι η αλήθεια. Επιλογές είναι αυτές.Φίλε είπες την πιο σωστή ευχή μιας και είναι το λιγότερο όταν το μυαλό πάει (εύλογα) σε πιο "πονηρά" μονοπάτια
Γειτονιά σουκαι αυτός μένει 3 λεπτά απο την κλινική του Τιρκάλα.Μπορεί να πεταχτεί να τα φτιάξει τα μαλλιά του
Αυτο το χιομορακι ρε φίλε ενώ δεν ξέρεις πως μπορεί να νιώθει για αυτό ο άλλος είναι πολύ κακό.FOITITOBEEF S04 E04 | BETTER CALL US VS ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΣ | WHAT'S UP
Οι BETTER CALL US, που κερδίζουν βραβείο καλύτερου pun στην καρδιά μας, φοιτητές Νομικής και οι ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΣ που ίσως τους χρειαστούμε κάποια στιγμή στο μέλλον...youtu.be
βίαιο πετσόκομμα
Όταν φτάνεις στο σημείο να προσβάλεις κάποιον με τέτοιον τρόπο για να εκμαιεύσεις γέλιο, μάλλον πολλά ψυχολογικά προσπαθείς να κουκουλώσεις. Έπρεπε να τον πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα τον κολοκυθοκεφτέ.....Αυτο το χιομορακι ρε φίλε ενώ δεν ξέρεις πως μπορεί να νιώθει για αυτό ο άλλος είναι πολύ κακό.
Το προσβλητικο αυτο χιουμορ που ο συγκεκριμενος εχει καθολη τη διαρκεια της εκπομπης, εχει ξεκινησει και υιοθετειται απο πολλους και εξω. Δεχομαι οτι ειναι επιλογη σου να πας εκει και να σε προσβαλει ο συγκεκριμενος με χιουμορ, ομως το να νομιζεις πως οποιον γνωστο δεις στο δρομο μπορεις να του το κανεις επειδη εισαι κουλ με ξεπερνα.Αυτο το χιομορακι ρε φίλε ενώ δεν ξέρεις πως μπορεί να νιώθει για αυτό ο άλλος είναι πολύ κακό.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτο το χιομορακι ρε φίλε ενώ δεν ξέρεις πως μπορεί να νιώθει για αυτό ο άλλος είναι πολύ κακό.
Κανεις δεν μπορει να σε προσβαλει με τον οποιοδηποτε τροπο.Aν και δεν ήμουν ποτέ fan του συγκεκριμένου, έχει καταντήσει λίγο κουραστικό που όλοι θίγονται με το παραμικρό.
Ένας που είναι και χοντρός και καραφλός, έκανε άνοστο χιούμορ σε κάποιον για.......τρίχες.
Η δική μου γνώμη και σεβόμενος την ουσία ύπαρξης του forum,είναι πως αν κάποιος μπορεί να σε καταρρακώσει σχολιάζοντας.......τρίχες,
τότε πρέπει να ψαχτείς με την πάρτη σου,γιατί η ζωή επιφυλάσσει πολύ μεγαλύτερα αγγούρια.
Το ότι το άξεστο χιούμορ είναι διαδεδομένο και τυγχάνει ευρείας αποδοχής(ειδάλλως ο συγκεκριμένος διασκεδαστής? δε θα είχε βήμα)
είναι φαινόμενο κοινωνικής παθογένειας.
Όπως όμως είναι και η πολιτική ορθότητα και η λογοκρισία των αυτόκλητων social justice warriors.
Επειδη οι εποχες δε τα σηκωνουν αυτα , δες περιστατικο με τον χορευτη που προσεβαλε μια υπερβαρη για το τι σφορουσε και μετα εκανε τον αυτοκτονικο, ο συγκεκριμενος θα την ποατησει καποια στιγμη...
Εν τω μεταξύ ο μαν δεν έχει καν ακραία αραίωση ξέρω γω. Receding hairline με καλή πυκνότητα βλέπω εγώ ( εκτος αν κουμπώνει τοπικ )FOITITOBEEF S04 E04 | BETTER CALL US VS ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΣ | WHAT'S UP
Οι BETTER CALL US, που κερδίζουν βραβείο καλύτερου pun στην καρδιά μας, φοιτητές Νομικής και οι ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΣ που ίσως τους χρειαστούμε κάποια στιγμή στο μέλλον...youtu.be
βίαιο πετσόκομμα
Το χιούμορ έχει πολλές εκφάνσεις και πτυχές, όταν όμως προσωποποιείς και γελοιοποιείς κάποιον, εκεί γίνεται προσβολή. Δεν μπορεί να βγαίνει και να ξεφτιλίζει το κάθε παλικαράκι γιατί πίσω απο το αμήχανο γέλιο κρύβεται πρόβλημα. Τώρα για τον αυτοσαρκασμό, αυτό συνήθως είναι γνώρισμα των ατόμων που έχουν συμβιβαστεί με την εικόνα τους γιατί έχουν καθρέφτη και βλέπουν πως είναι. Τα πράγματα αλλάζουν όμως αν αρχίσεις εσύ να προσβάλεις αυτά που αυτοσαρκάζονται.Αν και ούτε εγώ ειμαι φαν του λαμπροπουλου, θεωρώ πως οι δουλειές του-βιντεο του είναι ότι πιο αντιρατσιστικό υπάρχει στο ελληνικό yt. Και εξηγούμαι. Το να διακωμωδείς μεμονωμένα ομάδες και να αφήνεις στην απ' έξω άλλες γιατί πιθανόν θα παρεξηγηθουν αυτομάτως σε κάνει ρατσιστή. Και με τον όρο διακωμωδω δεν εννοώ να λες χοντραδες που να καταρρακωνουν τον άλλον αλλά να σχολιάζεις κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού. Ο ίδιος ο Λαμπρόπουλος πάμπολλες φορές σχολιάζει καυστικα τον ίδιο του τον εαυτό και πραγματικά πιστεύω ότι είναι 1000 φορές πιο κουλ με την εμφάνιση του από όλους μας εδώ. Επίσης, όσοι πανε στις εκπομπές του γνωρίζουν ότι πρέπει να τσαλακωθουν. Και αυτό μέσα στη ζωή είναι και ίσως είναι καλό να έχεις αίσθηση του χιούμορ ακόμα και για στοιχεία που σε ενοχλούν πάνω σου.