Gianney
Well-Known Member
Χαχα σιγά μην πας και σε στριπα.Couto και τέλοςΛοιπόν θα σου δώσω ένα hint. Έχω μιλήσει/μιλάω με Hattigen,HLC,Couto,Ferreira,Pinto,Heinicke,Villa,Cinic,Hoi,Pinto,Freitas,Konior και μου διαφεύγουν 3-4ς ακόμα.
Χαχα σιγά μην πας και σε στριπα.Couto και τέλοςΛοιπόν θα σου δώσω ένα hint. Έχω μιλήσει/μιλάω με Hattigen,HLC,Couto,Ferreira,Pinto,Heinicke,Villa,Cinic,Hoi,Pinto,Freitas,Konior και μου διαφεύγουν 3-4ς ακόμα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ξέρουμε?Μεταξυ ποιον 2 γιατρων ομως, θα εφτανε η σκεψη του πριν την τελικη επιλογη;
ΥΓ: Γιατι για σενα ξερουμε
Ίσως προτιμήσω εγχώρια τελικά, γιατίΧαχα σιγά μην πας και σε στριπα.Couto και τέλος
Χμμ ενδιαφέρον .Έλα πες ,έχουμε αγωνίαΊσως προτιμήσω εγχώρια τελικά, γιατί
Τα MediJeunesse δεν υπόσχονται - Πραγματοποιούν
ΤΑ MEDI JEUNESSE ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ
Όταν παρθεί η απόφαση θα το πω, ουδέν κρυπτό από το φόρουμΧμμ ενδιαφέρον .Έλα πες ,έχουμε αγωνία
Ειμαι μολις 1-1,5 χρονο εδωμεσα για να μπορω να προτεινω σε σενα.Εσύ που προτείνεις pablo?
Χαχα! Η 1η εκπληξη ηταν εκει που εκανες.. η 2η οταν ειπες θελεις να ξανακανεις μετα απο τετοια επιτυχια, Η 3η οτι δεν ειναι βεβαιο οτι θα κανεις ξανα εκει π εκανες την πρωτη και η 4η θαναι αν δεν κανεις σε αυτον π εκανες την 1η η σε αυτον που δινει αριστες μετρησειςΞέρουμε?
Εγώ είμαι αίνιγμα, θα σκάσει όπως έριξα τη βόμβα το Γενάρη.
Επικίνδυνα καλός σε σημείο ανησυχητικό.Χαχα! Η 1η εκπληξη ηταν εκει που εκανες.. η 2η οταν ειπες θελεις να ξανακανεις μετα απο τετοια επιτυχια, Η 3η οτι δεν ειναι βεβαιο οτι θα κανεις ξανα εκει π εκανες την πρωτη και η 4η θαναι αν δεν κανεις σε αυτον π εκανες την 1η η σε αυτον που δινει αριστες μετρησεις
Αυτα!!
Κάτσε να πάρει ο άνθρωπος την φίνα του πρώταΕπικίνδυνα καλός σε σημείο ανησυχητικό.
Pablo δε χρειάζεται να περιμένεις άλλο,ξεκινά τη μμ σου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
θα βάλω και εγώ δύο φώτο δότρια και ανφάς να κάνουμε μια εκτίμηση στα graftΑρκεί να είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση και όχι η έρημος της Σαχάρας,όπως αλλά παραδείγματα που έχουμε δει ξαφνικά να αποκαλύπτονται.
Ξέχασες την 5η που ήταν η αρχική μου επιλογή.Χαχα! Η 1η εκπληξη ηταν εκει που εκανες.. η 2η οταν ειπες θελεις να ξανακανεις μετα απο τετοια επιτυχια, Η 3η οτι δεν ειναι βεβαιο οτι θα κανεις ξανα εκει π εκανες την πρωτη και η 4η θαναι αν δεν κανεις σε αυτον π εκανες την 1η η σε αυτον που δινει αριστες μετρησεις
Αυτα!!
Ωραία κεφάλια.θα βάλω και εγώ δύο φώτο δότρια και ανφάς να κάνουμε μια εκτίμηση στα graft
Αρκεί να είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση και όχι η έρημος της Σαχάρας,όπως αλλά παραδείγματα που έχουμε δει ξαφνικά να αποκαλύπτονται.
Ειμαι σε <αξιοπρεπή> κατασταση ακομα για 41,5 κι δεδομενα φορουμ. Δεν ειμαι αν αναλογιστω πως ειμουν στα 39 και ποση αποτομη ειναι η ξαφνικη μεταβαση σε τετοια ηλικια. Τελοσπαντων, εχω ακομα δρομο ειτε να παρω φινα, ειτε να αφησω να πεθανουν οι πολλες αλλα ψευτοτριχες τησ ολο και πιο ανομοιομορφης hairline, ειδικα στην πρωτη Α μιση πρωτη ζωνη που με ενοχλουν και μετα οτι κανουμε! Ελπιζω φυσικα να μη φυγουν το ιδιο αποτομα και τα υπολοιπα που επισης λεπταινουν και αραιωσαν! Εχω ακομα!Αρκεί να είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση και όχι η έρημος της Σαχάρας,όπως αλλά παραδείγματα που έχουμε δει ξαφνικά να αποκαλύπτονται.
Πρόσεξε μην πενηνταρίσεις και ακόμα το σκέφτεσαι.Ειμαι σε <αξιοπρεπή> κατασταση ακομα για 41,5 κι δεδομενα φορουμ. Δεν ειμαι αν αναλογιστω πως ειμουν στα 39 και ποση αποτομη ειναι η ξαφνικη μεταβαση σε τετοια ηλικια. Τελοσπαντων, εχω ακομα δρομο ειτε να παρω φινα, ειτε να αφησω να πεθανουν οι πολλες αλλα ψευτοτριχες τησ ολο και πιο ανομοιομορφης hairline, ειδικα στην πρωτη Α μιση πρωτη ζωνη που με ενοχλουν και μετα οτι κανουμε! Ελπιζω φυσικα να μη φυγουν το ιδιο αποτομα και τα υπολοιπα που επισης λεπταινουν και αραιωσαν! Εχω ακομα!
να προλάβουμε όσο είμαστε ακόμα πιπίνιαΠρόσεξε μην πενηνταρίσεις και ακόμα το σκέφτεσαι.
Μην κάνεις το λάθος και το καθυστερήσεις πολύ,ο χρόνος κυλάει γρήγορα και πρέπει να είσαι στο σημείο που θα κερδίσεις το χρόνο και όχι να αναρωτιέσαι γιατί δεν το έκανες νωρίτερα.
Σου μιλάω εκ πείρας με γνώση δεδομένη που είχα.
Κι όμως.
Βαλε και το ανομοιομορφο ανεβασμα κανα 0,5 cm που εφαγε αυτη και τα temporals και κανα cm οι κροταφοι, σηματοδοτωντας και την αρχη αναδειξης του ποντιακου κουτελου…και βλεπω αλλον! Εννοειται οτι ειναι το πιο σημαντικο σημειο. Αυτο βλεπουμε στον καθρεπτη και πριν βγουνε απο το σπιτι μας. Φυσικα δε θα ποιασω τα 50, εννοειται ουτε και τα 45.. ξερω ομως οτι εχω ακομα! Το 1,5χρονακι μου μεχρι να το βγαλω το νημα να σας ακουσω θα το φαω σιγουρα!Pablo
Με σκοροφαγωμένη χερλάιν δεν πας πουθενά.
Φτιάξε τη βιτρίνα και θα δεις νέο pablo.