Διασημοι/Celebrities

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Δεν έχεις άδικο ως προς αυτό, αλλά είναι πιστεύω δύσκολο να δημιουργήσεις ενιαίο μέτωπο. Δηλαδή βλέπεις και στην τριχόπτωση εδώ, έχουμε πολλές διαφορετικές αντιμετωπίσεις. Άλλοι δεν θέλουν καθόλου φάρμακα, άλλοι φάρμακα με μέτρο, άλλοι φούλ χημεία. Επειδή ακριβώς είναι αισθητικό και ζήτημα αυτοεικόνας, δεν μπορείς να ορίσεις ένα ενιαίο μέτρο.

Πάντως αν έπρεπε να ψηφίσω ας πούμε για μια πολιτική, θα τασσόμουν και εγώ υπέρ της εξάλειψης του στίγματος. Μεγαλύτερη ντροπή είναι να είσαι πολιτικός, παρά να φοράς περούκα κι ας είναι και κουνάβι, να τα λέμε αυτά :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ManCyprus87

Well-Known Member
Δεν έχεις άδικο ως προς αυτό, αλλά είναι πιστεύω δύσκολο να δημιουργήσεις ενιαίο μέτωπο. Δηλαδή βλέπεις και στην τριχόπτωση εδώ, έχουμε πολλές διαφορετικές αντιμετωπίσεις. Άλλοι δεν θέλουν καθόλου φάρμακα, άλλοι φάρμακα με μέτρο, άλλοι φούλ χημεία. Επειδή ακριβώς είναι αισθητικό και ζήτημα αυτοεικόνας, δεν μπορείς να ορίσεις ένα ενιαίο μέτρο.

Πάντως αν έπρεπε να ψηφίσω ας πούμε για μια πολιτική, θα τασσόμουν και εγώ υπέρ της εξάλειψης του στίγματος. Μεγαλύτερη ντροπή είναι να είσαι πολιτικός, παρά να φοράς περούκα κι ας είναι και κουνάβι, να τα λέμε αυτά :D
Παν μέτρον άριστον!
Λίγο φάρμακο, λίγο ΜΜ, και όπου βγει!

Denvi

Well-Known Member
Εχεις δικιο, ειναι πολυ δυσκολο να υπαρξει ενιαιο μετωπο.
Ωστοσο..
Υπαρχουν ανθρωποι εξω απο το φορουμ αλλά μεσα στην παθηση, που ακουν μεταμοσχευση και γελανε. Γιατι την εχουν συνδεσει με κατι αποτυχημενα αποτελεσματα. Δε θα επρεπε ομως. Ετσι κι εμεις, νομιζω, επειδη δεν εχουμε αρκετο χειροπιαστο υλικο και σωστα προβεβλημενο, εχουμε μεινει στην ιδεα της γελοιοτητας και της αποτυχιας. Στο ινστα βλεπεις κατι εφαρμογες συστηματων που σε καμια περιπτωση δεν ειναι αντιαισθητικες, γελοιες κτλ. και η εικονα ως αποτελεσμα μοιαζει σουπερ ικανοποιητικη. Οκ, το κομματι του να σου φυγει στα καλα καθουμενα δυσκολο. Ειχα εναν φιλο παλια που του 'φυγε το ψευτικο δοντι την ωρα που ετρωγε. Νταξει...συμβαινουν κι αυτα χαχαχα

Vdupa

Well-Known Member
Παντως αν δεν εχει ντουπα ο κονιλο τι να πω. Του λενε κιολας οτι η δοτρια δεν ειναι πυκνη.

ManCyprus87

Well-Known Member
"Γιατί θα χάσεις και άλλα μαλλιά, είσαι μικρούλης ακόμα" του λέει.
Και τι προτείνεις στο παιδί να κάνει για να φρενάρει το ρυθμό "κατάρρευσης" των υπολοίπων μαλλιών;
Μεταμοσχεύσεις αβέρτα και άγιος ο Θεός!
Η αγωγή και η "φόρμουλα συντήρησης" γενικά άγνωστη !!

bobby

Well-Known Member
Περούκα σε γυναίκα με εξαίρεση κάποιες γυναίκες Χασιδιστών που κάνουν μπαμ από τα 30 μέτρα (και φαίνονται άσχημα) είναι μια δόκιμη και ωραία λύση γιατί συνήθως μιλάμε για μακρυά μαλλιά και καλή ποιότητα. Δεν μου προξενεί καμία αρνητική εντύπωση, ίσα ίσα μου φαίνεται και πολύ ωραία αν είναι ποιοτική (Δες περσόνα Μαριλού στην «τούρτα της μαμάς»). Μου φαίνεται εντελώς φυσιολογική κατάσταση.

Σε άντρες τώρα όσους έχω δει κάνουν μπαμ ακόμα και από την τηλεόραση. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ποιότητας περούκας ή προκατάληψη. Μου φαίνεται αφύσικη κατάσταση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Andreas10

Active Member
3500 τρίχες είπε (δεν αναφερει για grafts εντωμεταξυ).. αυτό που μου κανε άσχημη εντύπωση είναι ότι η διαθέσιμη δότρια ήταν 12Κ τρίχες οπότε αν μπορείς να εκμεταλλευτεις γύρω στο 50% θα έχει ένα απόθεμα 2500 τρίχες για μεταγενεστερη μεταμόσχευση..και χωρίς αγωγή κλαφτα χαραλαμπε..

Denvi

Well-Known Member
Περούκα σε γυναίκα με εξαίρεση κάποιες γυναίκες Χασιδιστών που κάνουν μπαμ από τα 30 μέτρα (και φαίνονται άσχημα) είναι μια δόκιμη και ωραία λύση γιατί συνήθως μιλάμε για μακρυά μαλλιά και καλή ποιότητα. Δεν μου προξενεί καμία αρνητική εντύπωση, ίσα ίσα μου φαίνεται και πολύ ωραία αν είναι ποιοτική (Δες περσόνα Μαριλού στην «τούρτα της μαμάς»). Μου φαίνεται εντελώς φυσιολογική κατάσταση.

Σε άντρες τώρα όσους έχω δει κάνουν μπαμ ακόμα και από την τηλεόραση. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ποιότητας περούκας ή προκατάληψη. Μου φαίνεται αφύσικη κατάσταση.
Καλα....τι εμπνευση μου εδωσες τωρα με τη Μαριλου δε φανταζεσαι! Δεν ηξερα καν τη σειρα, γιατι εχει χρονια που δε βλεπω τηλεοραση. Μολις ειδα μερικες σκηνες μονο και εχω ενθουσιαστει με το στυλ και τον αερα, ετσι θελω να με φανταζομαι στο μελλον!

dlazaros

Well-Known Member
Η τραγουδίστρια Carrie Underwood έπεσε και έσκισε το πάνω χείλος της και ντρεπόταν να κυκλοφορήσει για μήνες και έτρεχε στους ψυχολόγους για να μπορέσει να βγεί έξω και πίστευει οτι τελείωσε η καριέρα της...

Ένας στρατιώτης στο πόλεμο του κόλπου παραμορφώθηκε στο πρόσωπο κατα την προσπάθεια να σώσει τους συνμαχητές του απο φλεγόμενο όχημα. Κυριολεκτικά τρόμαζες όταν τον έβλεπες και τα μαλλιά είχαν καεί ολοσχερώς. Όταν γύρισε και ανάρωσε τον ρώτησαν αν θα αρχίσει πλαστικές επεμβάσεις για να "εξαφανίσει" τις ουλές και να φυτέψει μαλλιά. Η απάντηση του: είμαι λειτουργικός, οι ουλές είναι παράσημα και υπενθύμιση οτι όταν χρειάστηκε έκανα αυτό που έπρεπε...

Το τι βλέπει κάθε άνθρωπος όταν κοιτά τον καθρέπτη είναι τόσο περίπλοκο που δεν μπορούμε να το αναλύσουμε εδώ. Κάποιοι δεν το πιστεύουν οτι υπάρχουν άνδρες που κυκλοφορούν δημόσια με κατάμαυρα μαλλιά όταν είναι ξεκάθαρα πάνω απο 60. Κάποιοι γελάνε με την κυρία που ντύθηκε σαν 20άρα με λεοπάρ και αθλητικά παπούτσια στα 70.
Αυτό που νομίζω μένει είναι αυτό που είχε πεί κάποιος εδώ (δεν θυμάμαι ποιός ήταν..) οτι είμαστε αυτό που θελουμε να είμαστε την τελευταία φορά που κοιταχθήκαμε στον καθρέπτη. Αυτή την εικόνα παίρνουμε μαζί μας και αυτή μας αρκεί...

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Γειά σου ρε Λάζαρο μάγκα. Αυτό ακριβώς. Δεν υπάρχει νόρμα. Η σημαντικότερη δουλειά του φόρουμ πιστεύω είναι πως παρέχει σοβαρές και έγκυρες πληροφορίες για τις διαθέσιμες λύσεις. Τί είναι εφικτό, πόσο κοστίζει και ρεαλιστικές προσδοκίες. Αντικειμενικά πραγματικά, το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα μαλλιά, το έχουμε εμείς οι ίδιοι. Έξω δεν έχω σκεφτεί ποτέ μου 'Α πω πω τον κακομοίρη τον κύριο τάδε, καραφλός που είναι'.

Αλλά από τη στιγμή που μπορώ να βάλω μαλλί και να έχω ένα ωραίο αποτέλεσμα, το βλέπω σαν πράξη φροντίδας και αγάπης προς τον εαυτό. Και όσο μεγαλώνουμε, επιβάλλεται να μας φροντίζουμε και περισσότερο.

Denvi

Well-Known Member
Αν οι ανθρωποι αφιερωναμε για τον εσωτερικο μας κοσμο, οσο χρονο και χρημα ξοδευουμε για την εξωτερικη εμφανιση, θα ζουσαμε πολυ διαφορετικα. Δυστυχως, ομως, ανατρεφομαστε πιεζομενοι πολυπλευρα "μην κλαις, μη ζηλευεις, μη μιλας, διαβασε, γινε αυτο, βιασου, παντρεψου, κρυψου, γινε πλουσιος, δεν εχεις τα προσοντα, δεν αρκει να το θες" κτλ κτλ κτλ και καταληγουμε καποτε να μην ξερουμε τι μας γινεται και πως να αγαπησουμε τον εαυτο μας, αλλά ξερουμε παρα πολυ καλα πώς να τον στρεσαρουμε, πως να αυθυποβληθουμε, πως να μην ονειρευτουμε κατι ασύνηθες και "απιαστο".
Εμενα προσωπικα η ζωη μου εχει δειξει οτι οσο "ομορφος" κι αν εισαι, αυτο δεν ειναι ποτε αρκετο και δε σου εξασφαλιζει απο μονο του την ευτυχια σε τιποτα. Οποτε δε θα αφησω καμια αλωπεκια και καμια κοινωνια να ειναι πιο πανω απο αυτο που θελω να βλεπω στον καθρεφτη μου. Το στρες που μου φορτωσανε το στελνω πακετακι πισω.

ManCyprus87

Well-Known Member
Αν οι ανθρωποι αφιερωναμε για τον εσωτερικο μας κοσμο, οσο χρονο και χρημα ξοδευουμε για την εξωτερικη εμφανιση, θα ζουσαμε πολυ διαφορετικα. Δυστυχως, ομως, ανατρεφομαστε πιεζομενοι πολυπλευρα "μην κλαις, μη ζηλευεις, μη μιλας, διαβασε, γινε αυτο, βιασου, παντρεψου, κρυψου, γινε πλουσιος, δεν εχεις τα προσοντα, δεν αρκει να το θες" κτλ κτλ κτλ και καταληγουμε καποτε να μην ξερουμε τι μας γινεται και πως να αγαπησουμε τον εαυτο μας, αλλά ξερουμε παρα πολυ καλα πώς να τον στρεσαρουμε, πως να αυθυποβληθουμε, πως να μην ονειρευτουμε κατι ασύνηθες και "απιαστο".
Εμενα προσωπικα η ζωη μου εχει δειξει οτι οσο "ομορφος" κι αν εισαι, αυτο δεν ειναι ποτε αρκετο και δε σου εξασφαλιζει απο μονο του την ευτυχια σε τιποτα. Οποτε δε θα αφησω καμια αλωπεκια και καμια κοινωνια να ειναι πιο πανω απο αυτο που θελω να βλεπω στον καθρεφτη μου. Το στρες που μου φορτωσανε το στελνω πακετακι πισω.
Είναι πολύ εδνιαφέροντα αυτά που γράφεις.
Είναι μεγάλος εσωτερικός αγώνας πάντως, το πως αντιμετωπίζει την αλωπεκία ο καθένας από ψυχολογική απόψη.

Denvi

Well-Known Member
Είναι πολύ εδνιαφέροντα αυτά που γράφεις.
Είναι μεγάλος εσωτερικός αγώνας πάντως, το πως αντιμετωπίζει την αλωπεκία ο καθένας από ψυχολογική απόψη.
Χαχαχ, αληθεια? Σ'ευχαριστω, χαιρομαι που το λες, γιατι πιστευω οτι για καποιους ειναι ισως κουραστικες αυτες οι επαναληψεις, ευτυχως, οχι για ολους. Αυτο που λες ισχυει, μαχη κανονικη με τα ολα της! Πιστευω ομως στη δυναμη της θελησης -και του μυαλου γενικοτερα- οταν βαζεις ενα στοχο και σκεφτομαι πολυ το παιδακι μου που θελω να ειναι παντα γαληνιο και κουλ και να ειναι ικανο να προσαρμοζεται ακομα και στις πιο αντιξοες συνθηκες. Με βοηθαει πολυ το φορουμ να τα βαλω σε σειρα, να εχω τις γνωσεις και να κανω οσο γινεται καλυτερη δουλεια σ'αυτο το θεμα :) πιο πολυ κοινωνιολογικα παρακολουθω, παρα για το θεμα μου

Μπλουζα