Denvi
Well-Known Member
Χαχαχαχ νεα μετρα και σταθμα χαχαχΘέλει να μας πάρει τα μετρα..
Χαχαχαχ νεα μετρα και σταθμα χαχαχΘέλει να μας πάρει τα μετρα..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Νομίζω όσοι είμαστε εδώ στο φόρουμ, και αφιερώνουμε χρόνο εδώ μέσα αναζητώντας μια στρατηγική για να διαχειριστούμε την αλωπεκία, πάνω-κάτω αλληλοκαταλαμβαινόμαστε.Χαχαχ, αληθεια? Σ'ευχαριστω, χαιρομαι που το λες, γιατι πιστευω οτι για καποιους ειναι ισως κουραστικες αυτες οι επαναληψεις, ευτυχως, οχι για ολους. Αυτο που λες ισχυει, μαχη κανονικη με τα ολα της! Πιστευω ομως στη δυναμη της θελησης -και του μυαλου γενικοτερα- οταν βαζεις ενα στοχο και σκεφτομαι πολυ το παιδακι μου που θελω να ειναι παντα γαληνιο και κουλ και να ειναι ικανο να προσαρμοζεται ακομα και στις πιο αντιξοες συνθηκες. Με βοηθαει πολυ το φορουμ να τα βαλω σε σειρα, να εχω τις γνωσεις και να κανω οσο γινεται καλυτερη δουλεια σ'αυτο το θεμα πιο πολυ κοινωνιολογικα παρακολουθω, παρα για το θεμα μου
Ναι, ακριβως, θελει να εισαι συνειδητος, να ξερεις γιατι εισαι εδω, τι περιμενεις, και να σκεφτεσαι οτι ο καθενας που εκφερει αποψη ειναι μοναδικη προσωπικοτητα, οτι οι πολυ γνώστες κρινουν ακομα και τις λεπτομερειες γιατι εχουν υποψη το ιδανικο, αυτοι που εχουν μικροτερα περιθωρια ικανοποιουνται με κατι μετριοτερο και αλλοι κοιτουν την εσχατη επιλογη. Νομιζω οτι ενω η υπεραναλυση και η κριτικη πχ. των αποτελεσματων βοηθαει στην ατομικη γνωση και την εξελιξη του φορουμ, καποιους τους φοβιζει και τους στενοχωρει. Ισως κανω λαθος ομωςΝομίζω όσοι είμαστε εδώ στο φόρουμ, και αφιερώνουμε χρόνο εδώ μέσα αναζητώντας μια στρατηγική για να διαχειριστούμε την αλωπεκία, πάνω-κάτω αλληλοκαταλαμβαινόμαστε.
Προσωπικά χαίρομαι, διότι εδώ μέσα γνώρισα άτομα με τα οποία μπορώ να συζητήσω ένα θέμα, ένα πρόβλημα συνεχώς εξελισσόμενο, το οποίο ίσως κάποιους έξω στην κοινωνία να ακούγεται και περιττό, παρά το ότι ενδόμυχα τους βασανίζει και αυτούς και κάθονται "απαθείς".
Το θέμα είναι ότι η υπερανάλυση του θέματος, και ειδικά όταν καταλαμβαίνεις που το πάει η αλωπεκία σε βάθος χρόνου, μπορεί να σου δημιουργήσει εμμονή τεράστια με το όλο θέμα, και να χάσει κανείς τις ισορροπίες με τον ίδιο του τον εαυτό. Θέλει προσοχή.
Νομίζω το είχαμε αναφέρει και εδώ στο φόρουμΑπο celebrities παντως ενας που έκανε προσφατα ΜΜ και εχει περασει σχεδον απαρατήρητο ειναι ο Conor Mcgregor.
On whey έβγαινα χρόνια η καλύτερη ,βασικά και τώρα ακομαΠαίδες άσχετο, αλλά για να μην ανοίξω καινούργιο νήμα, έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή πρωτεΐνη;
ON καλη επιλογη.Παίδες άσχετο, αλλά για να μην ανοίξω καινούργιο νήμα, έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή πρωτεΐνη;
MyProtein εδω και περίπου 8 χρόνια. Οτι γεύση θέλεις σε καλή τιμή και ποιότητα. Έρχεται απο Γερμανία πλέον λόγο brexit. Έχει συχνά κωδικούς έκπτωσης μέχρι και 50%.Παίδες άσχετο, αλλά για να μην ανοίξω καινούργιο νήμα, έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή πρωτεΐνη;
Μετά απο τόσα χρόνια πρωτείνες ενα μόνο έχω να πω. Καλύτερα φαγητό αντί για συμπλήρωμα. Φάει λίγο περισσότερο τυρί και γιαούρτι που είναι πιο συμπυκνωμένα σε πρωτείνη και όλα καλά.Θενξ παιδια.. εμ οχι δεν εχω ξαναπαρει παλιοτερα.. απλα τωρα επειδη ξεκιναω δουλεια, θελω ενα μπουστ για να μην χασω μυικη μαζα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Συμφωνω μαζι σου. Η διατροφη ειναι το παν. Απλα επειδη καθε χρονο παρατηρουσα οτι το καλοκαιρι που δουλευα, και αναγκαστικα δεν ετρωγα οποτε επρεπε, ειχα μια πτωση σε μυικη μαζα ή τελος παντων δεν βελτιωνομουνα παρα τη γυμναστικη, ειπα φετος να παρω καμια πρωτεινη για καλυτερο αποτελεσμα. Απο Σεπτεμβρη παλι θα τη σταματησω.Μετά απο τόσα χρόνια πρωτείνες ενα μόνο έχω να πω. Καλύτερα φαγητό αντί για συμπλήρωμα. Φάει λίγο περισσότερο τυρί και γιαούρτι που είναι πιο συμπυκνωμένα σε πρωτείνη και όλα καλά.
Κοίτα, είμαι 53 που σημαίνει οτι έχω αρχίσει να έχω σαρκοπενία (χάσιμο μυικής μάζας 1% τον χρόνο). Είμαι 175 - 75 κιλά στα 18% ποσοστό λίπους. Λόγο κορώνα δεν έχω πατήσει γυμναστήριο 2 χρόνια. Η μυική μου μάζα είναι εκεί που ήταν, απλά τρώω λίγο παραπάνω κρεατάκι και τυρί/γιαούρτι και κάνω καμία κάμψη και πάω όπου μπορώ με τα πόδια...Συμφωνω μαζι σου. Η διατροφη ειναι το παν. Απλα επειδη καθε χρονο παρατηρουσα οτι το καλοκαιρι που δουλευα, και αναγκαστικα δεν ετρωγα οποτε επρεπε, ειχα μια πτωση σε μυικη μαζα ή τελος παντων δεν βελτιωνομουνα παρα τη γυμναστικη, ειπα φετος να παρω καμια πρωτεινη για καλυτερο αποτελεσμα. Απο Σεπτεμβρη παλι θα τη σταματησω.
Αν και δεν παρακαλουθώ Ελληνικό youtube, με εξαίρεση να πεταχτεί κάποιο random υλικό, είχα πετύχει 2 βίντεο, ένα με τον Κοψιάλη και άλλο ένα με τον PanosDent. Ο πρώτος του λέει στα πρώτα λεπτά του βίντεο " ... γιατί δε κάνεις μεταμόσχευση.. " άνετα και χαλαρός. Του απαντάει ο Κονίλο ".. ε δε ξέρω, έχω δει διάφορα, φοβάμαι μήπως δε πετύχει δε ξέρω " στο περίπου γιατί δε θυμάμαι το συγκεκριμένο κλιπ δευτερολέπτων που αναφέρεται. Έδειχνε δηλαδή να μην τον ενδιαφέρει αλλά παράλληλα φαινόταν να τον ενοχλεί το θέμα. Τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά, σε κάποια βίντεο ήταν οφθαλμοφανές. Ο δεύτερος, ο PanosDent έχει κάνει μεταμόσχευση, το 2019 καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά πριν πάει και στρατό. Ετυχε να εμφανιστούν στην αρχική σελίδα του youtube κάποια βίντεο του, στο ένα είναι με καπέλο γιατί " είπα να τα πάρω κοντά για το στυλ να δω αν μου πάνε ", κάνει παύση για κάποιες μέρες και έπειτα φαίνεται να ανέβαζε βίντεο με πιο μακρύ μαλλί. Λογικά είχε γυρίσει βίντεο καβάντζα και έκανε για χψ μήνες τη μεταμόσχευση του και περίμενε να μην φανεί. Φαίνεται αν δεις τη ροή των βίντεο του εκείνη τη περίοδο καθώς ξαφνικά τον βλέπεις πιο γεμάτο. Πέρσι το καλοκαίρι μάλιστα σε κάποιο από τα βίντεο με αυτοκίνητα που τρέχει σε μια πίστα αγώνων φαίνεται πίσω που τον χτυπάει ο ήλιος ότι έχει κάνει δουλίτσα. Οπότε ένας από τους δύο τον σύστησε ή μπορεί και οι δύο μέσα από κουβέντα να τον έφεραν σε επαφή με την κλινική.Αυτςο ελεγε οτι δεν εχει σκοπο να βαλει, τελος παντων..!!!
Αντρικο αν σε βολεψει, μπορεις να δοκιμασεις ασπραδια αυγου με γευσεις απο το supermarket.Συμφωνω μαζι σου. Η διατροφη ειναι το παν. Απλα επειδη καθε χρονο παρατηρουσα οτι το καλοκαιρι που δουλευα, και αναγκαστικα δεν ετρωγα οποτε επρεπε, ειχα μια πτωση σε μυικη μαζα ή τελος παντων δεν βελτιωνομουνα παρα τη γυμναστικη, ειπα φετος να παρω καμια πρωτεινη για καλυτερο αποτελεσμα. Απο Σεπτεμβρη παλι θα τη σταματησω.
Πολύ μικρό πρόβλημα πήγε να επιλύσει, σε πολύ μικρή ηλικία, με την ΑΓΑ σε εξέλιξη, και αμφιβάλλω αν έχει "φόρμουλα συντήρησης" των υπολοίπων μαλλιών.Επειδή μου βγήκε στα προτεινόμενα. Είναι παλιό αλλά δεν πρέπει να το έχει βάλει κάποιος εδώ.
Του έδωσε φίνα από ότι καταλαβαΠολύ μικρό πρόβλημα πήγε να επιλύσει, σε πολύ μικρή ηλικία, με την ΑΓΑ σε εξέλιξη, και αμφιβάλλω αν έχει "φόρμουλα συντήρησης" των υπολοίπων μαλλιών.