Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
IMG_2925.jpeg

Let it go ρε φιλε

Kostas97

Well-Known Member
Με ενεργη τριχοπτωση χωρις φινα σε αυτη την ηλικια, αναμεσα σε μαμα μαλλια Μετ. Εγκλημα!
Δεν ειναι απιθανο να εχασε ολα τα μαμα που ειχε εκει.

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν πήρε και φίνα. Ίσως αν παίρνει και τίποτα κρεατινες να κάνει το πράγμα χειρότερα;
Η κρεατίνη δεν νομίζω να ευθύνεται απο όσο έχω ψάξει!Τα αναβολικά επηρεάζουν όμως!

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Με ενεργη τριχοπτωση χωρις φινα σε αυτη την ηλικια, αναμεσα σε μαμα μαλλια Μετ. Εγκλημα!
Δεν ειναι απιθανο να εχασε ολα τα μαμα που ειχε εκει.
Nα πιάσουμε πρώτα τον γιατρό που πήγε που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του?

giannis88test

Active Member
ο τύπος βαράει ενεσούλες στο κωλαράκι είναι δεδομένο ότι δεν θα πήγαινε καλά
επίσης υπάρχει θεωρία και για την κρεατίνη ότι κάπως επηρεάζει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Διαφωνώ για Γκουντέιγ, κούκλος είναι. Τώρα αν πιάσουμε το μεγενθυντικό φακό και τη συνεδριακή ανάλυση, να 'χαμε να λέγαμε.

Το θέμα είναι το οπτικό αποτέλεσμα, σε ένα νορμάλ περιβάλλον, είναι ΑΑ. Τεράστια διαφορά σε σχέση με πριν.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Γενικά για το νορμάλ κόσμο, 'επιτυχημένη μεταμόσχευση' σημαίνει από θλιβερός ράφλας να γίνεις Λούλης Κουκλεντές, να φωτογραφίζεσαι ναρκισσιστικά για το Ίνστα και κανείς να μη λέει 'Ίου, τί καραφλομπούμπουρας', να εστιάζουν αλλού.

Τώρα γιατροί/σπόνσορες/προμότερες/άμεσα εμπλεκόμενοι, θα διυλίζουν ισόβια τον κώνωπα, γιατί κάπως πρέπει να δικαιολογηθεί και να συντηρηθεί η όλη κόντρα μεταξύ 'τοπ' γιατρών και 'πλέμπας.'

Η πραγματικότητα, όπως πάντα, είναι πολύ πιο απλή.

ch7.panos

Well-Known Member
Παιδιά βλέπω αρκετά ποδόσφαιρο και είναι σα να έχει βάλει περούκα κακή. Ναι έβγαλε φουλ μαλλί αλλά βαριούνται να κάνουν 5-10 irregularities ? Να ένα ακόμη παράδειγμα τούρκικης κλινικής. Εδώ μου τα λένε φίλοι μαλλιάδες πως σε κάποιους κάνει μπαμ η μεταμόσχευση. Παραθέτω.

ch7.panos

Well-Known Member
Ο Cinik που την έκανε φαίνεται καλός αλλά σε κάποια αποτελέσματα κάνει irregularities και σε κάποια βλέπω ευθείες. Αρκετά περίεργο, ακόμη και σε διάσημους.

Μπλουζα